Şimdi Ara

Power Supply Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nemesis returned

quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

Orjinalden alıntı: garfield

ben şahsen silverstone kullancısıyım ama bu topic hoşuma gitmedi..

neden bazı markaları gösterek kötüleme yoluna ve bazı markaları göklere çıkarıyorsunuz..( özellikle enermax ve silverstone TR de satan tek yer var).. bu yapılan bir nevi tekelcilik değilmi ????

ben çok uzun süre TT 560w ve TT 420w kullandım..420w lik modeli ortalama bir sistem ihtiyacını rahat karşılıyor.. TT 560w(3 ay kullandım tek satış sebebim 24pin çevirici bulamamdı..) ve silverstone 520w (şuan kullanıyorum) nerdeyse hiç fark yok.. sistemimde zaman zaman 2 hdd + 2optik sürücü + a64 işlemci 7-8 tane fan , 6600gt / x700pro / x800pro/ 6800 nu gibi bir grafik kartı oldu.. o/c açısından bi üstünlük ve stabilite kazancı sağlamadı bana silverstone ..demekki tt560w ta en az silverstone kadar yetti bu sistem için.. DFI da 20pin kullandığım zamanlarda bile çok iyi stabilite sağladı..

tabiki enermax , silverstone iyi psu.. ama başka psu ları kötüleyecekseniz elinizde somut ve tarafsız yapılmış bi çalışma olması lazım..

Ben TT 560w modeli herkese gönül rahatlığı ile öneririm..

+1

ya beyler zaten firebal'adn 2 haftadır osu beğenmeye çalışıyorum stıkda olmayan enermaz psuların hepsi gelmiş valla topic açtılar bakalım i değşiklik varmı diye gittim varmışişe yaradı yani topic.bi daha burayayazmayacağım diyenleri fake nickleri ile tekrar bekleriz

Hala stock'da yok ön sipariş yazıyor

• Olur Mu ya Stephan (mamba) abi ye ayıp ediyorsunuz ben kendisinden 2 adet silencer almıştım adam beni cepten almanyadan aradı direk numarası çıkıyordu yersiz suçlamayın bence kimseyi bu adamdan forumda almanyadan mal istetip aldıran onlarca kişi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

ben tagan'ın üzerine tanımam .

sen tanıma da zaten taganla devam et...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

ben tagan'ın üzerine tanımam .

sen tanıma da zaten taganla devam et...

Bu fx55'i aldığı ilk gün 4ghz yapıcam diyen eleman değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 6 Temmuz 2005, 13:04:10 >
  • quote:

Türkiyedeki tagan thermaltake gi markalar v1.3 yani 2 sene önceki teknolojiyi kullanır. Siin tomsda testlerini görüp sıralamada yine çok gerilerde kalan tagan thermaltake gibi markalar v2.0 dır. Yani 1.3 psular yani türkiyede satılanlar sıralamaya ble giremez peki bu ringcore neyin nesidir? Kısaca daha hızlı veriyolu diyelim.Geliştirilmiş aktarım diyelim. Basit bir özetle sata2.0 hdd leri tam çalıştıracak tek teknoloji diyelim..

bu sata 2.0 muhabetti yeni suppylarin sata güç kablosunun üstünde olan Turuncu güç girişi deilmi(3.3 volt sanırım) bunun ismi ring core deil ki....
  • firebal ön sipariş alıo hiç bekleyemem zaten bluestorm yarın fln gelcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: goblin

firebal ön sipariş alıo hiç bekleyemem zaten bluestorm yarın fln gelcek

+1,
    walla bence en güzeli ve de hesaplısı hayrlı olsun ne diyelm
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

Üst konu olsun, ve topic adı da değişsin. Şöyle birşeyler olabilir.

Episode IV - Return of the Enermax
    The Enermax Redemption
    Enermax vs. Predator
    Enermax's List
    Enermax for a Dream
    Back to the Enermax
    Finding Enermax
    The Silence of the Enermax (favorim)
    Saving Private Enermax
    ...

Havanız nasıl olursa olsun, may the enermax be with you.

allah iyiliğini versin senin "yanlış anlama üstadı saldırgan polcüm" (gördüğün gibi yara yapmadım )

• enermax rulezz...
  • Abi ben bi Episode IV - Return of the Enermax alsam nasıl olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Abi ben bi Episode IV - Return of the Enermax alsam nasıl olur

onlar porblemli en iyi si silence of enermaz bu çok ssesiz miş hem.
  • terminatör III rise of enermax
  • Enermax ları Türkiye ye getiren tek firma Firebal mu bilmiyorum ama şu anda Firebal stoklarında PSU lar gözükmese bilewww.teknorama.com.tr de bulabilirsiniz. Haberiniz olsun.
  • quote:

Ge gelelim soğutmaya. Sessiz fanlarla soğutma yapan bir PSU nun başarılı olabilmesi için pasif soğutmasının çok önemli bir yeri vardır. Çoğu psu Bakır ya da altın görünümlü bakır kulanır. Fakat enermax gibi psular içindeki tüm donanımı altın KATKILI pasif soğutucularla soğutur ki bu da kafadan 5-6 derece oynatır. Bakın toms hardware testlerine, en soğuk psu daimi enermaxdır.

Eğer gerçekten durum buysa Enermax'a söyleyelim de mühendislerini değiştirsinler
    O kadar da yazdık altın ısıl iletkenliği yüksek bir malzeme değildir, gümüş ve bakır ondan daha iyidir diye.
    İnanmayan araştırıp bakar. Ben kaynak bulmaktan sıkıldım artık.

Ürün kalitelidir ona lafım yok. Ama bu şekilde ürüne gaz vermek abesle iştigal ve insanları kandırmaya teşebbüs resmen.
    Bir de şu ünlü Tagan'ın "döküldüğü" THG testinin linkini alabilir miyim?
    http://www.tomshardware.com.tr/howto/20050404/power_supply-20.html Eğer bundan bahsediyorsanız, bu testte neyin incelenediğine iyi bakın. Yalnızca verim açısından bir sıralama yapılmış. Bir de arada patlayan ürünler var o kadar.
    Not: Güç kaynağının veriminin verebildiği en fazla güçle bir ilgisi yoktur, çıkış gücünün, giriş gücüne oranıdır sadece...

• Yukarıda zorlama ile elde edilen peak rate i yazma olayı Thermaltake Tagan hatta Fortron a maledilmiş..

250gr çeken Sanayağ tenekeleri üreten Everest Codegen Artex gibi kolpa firmaların işi idi sanki bu. 2 dakikalık periyodda yanmadan evvel çıkabileceği son değeri kaydedip 300 400W diye PSU adlandırılırdı.

Bir de beslemede yeterli miktarda çıkış elde edilebiliyorsa çevirici ile yine bu iş yürür bence. 3.3 ve 5 ler zorlanır ama..
  • quote:

The Enermax Redemption
    Enermax vs. Predator
    Enermax's List
    Enermax for a Dream
    Back to the Enermax
    Finding Enermax
    Saving Private Enermax
    ...

Konula alakam yok ama nasıl aklına gelmişse tebrik ediyorum altımaediyordum(tüm sevdiğim filmleri enermaxla çevirdim aklımda..)

Ama
    enermaxspotting
    Enermax Dream
    Pirates of the Enermax
    Donnie enermax
    enermaxfather(tagana el öptürür sanıyorum :))
    28 enermax later
    Enermax Club
    The usual enermax
    K-Enerm(AX)
    türetilebilinir :)

Hernese keşke pc powercoolingmi ne onun 850wlik şahane bitane psusu var o gelsede 600$dan satsalar :) O zaman en iyi o olcaktır kesin :)
    Bu firmalar babanızın firmasımı fanatizme karşıyım ama tavsiyelerede açığımdır teşekkürler shwarz_mamba yanlız bence enermaxlar azcık tuzlu :) Tagan 480im şimdilik yeterli sli vsmde yok yani herkes enermax almak zorunda değil bence theramltake kötü desende forumun %70inin işini görcektir.. Yada FSp yada benzeri Extreme oc ürünleride Ocile uğraşanların içinde bile %10luk kesime hitap ediyor :) Kaç kişide OCZ 520-600w / pc powercooling 850w enermax noisetaker 580w varki? ve olabilirki :)) Değmez birbirinizi boğazladığınıza
    saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

quote:

Orjinalden alıntı: garfield

ben şahsen silverstone kullancısıyım ama bu topic hoşuma gitmedi..

neden bazı markaları gösterek kötüleme yoluna ve bazı markaları göklere çıkarıyorsunuz..( özellikle enermax ve silverstone TR de satan tek yer var).. bu yapılan bir nevi tekelcilik değilmi ????

ben çok uzun süre TT 560w ve TT 420w kullandım..420w lik modeli ortalama bir sistem ihtiyacını rahat karşılıyor.. TT 560w(3 ay kullandım tek satış sebebim 24pin çevirici bulamamdı..) ve silverstone 520w (şuan kullanıyorum) nerdeyse hiç fark yok.. sistemimde zaman zaman 2 hdd + 2optik sürücü + a64 işlemci 7-8 tane fan , 6600gt / x700pro / x800pro/ 6800 nu gibi bir grafik kartı oldu.. o/c açısından bi üstünlük ve stabilite kazancı sağlamadı bana silverstone ..demekki tt560w ta en az silverstone kadar yetti bu sistem için.. DFI da 20pin kullandığım zamanlarda bile çok iyi stabilite sağladı..

tabiki enermax , silverstone iyi psu.. ama başka psu ları kötüleyecekseniz elinizde somut ve tarafsız yapılmış bi çalışma olması lazım..

Ben TT 560w modeli herkese gönül rahatlığı ile öneririm..

yaw anla artık sende olayı.yeni parti enermazlar geliyor herhalde.ben kesin alacam ama olmuor böyle reklam gibi yada gir sıcak fırsatlara taz.ne biliyim deseki ben şu şirketin temsilcisim diye valla hi kutlarım.hemde güzel eyler olur.neden çekiniyorlar isim vermekden.siteye para da ödüyorlar.benc e siteye para veren reklam veren firmalar firebal gigatek DC falan topic açabilirler.hatta offical olur o topicler türkiyede ilk olur.yabancı topiclerde amd den elemanlar epoxdan elemanlar offical olarak post atıyor lar bence daha iyi.

quote:

The Enermax Redemption
    Enermax vs. Predator
    Enermax's List
    Enermax for a Dream
    Back to the Enermax
    Finding Enermax
    Saving Private Enermax
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 19 Temmuz 2005, 12:20:10 >

• bu forumdaki mafya ailesi ortamını hiçbir yerde görmedim...

Eğer forumun müdavimlerden biri değilseniz, yandınız.
    Schwarz Mamba salla gitsin. Uğraşmaya değmez.
    Ciddi olarak forumda polemik yaparak hayatlarına renk getiren tonla insan var burada. Bırak hayatları renklensin.
  • quote:

The Enermax Redemption
    Enermax vs. Predator
    Enermax's List
    Enermax for a Dream
    Back to the Enermax
    Finding Enermax
    Saving Private Enermax
    ...

• ya fsp iyi değil mi ya.ocz fsp ve high power ı kıyaslarsak hangisi ağır basar.hiigh powerın 560 lık modeline göz koydum da.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.