Şimdi Ara

Power Supply Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulen tüm tanıdığım kişiler gelmiş burada yazmış. Candostum falan. Nabersiniz. Konuyu değiştirelim de ortam gerilmesin.

pSyCo ne iş döktürmüşsün yine. Bu arada ben evdeki diski söküp sana gelsem olur mu?

Boş yer var benim diskte.
  • bilgilendirdiğin için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: garfield

ben şahsen silverstone kullancısıyım ama bu topic hoşuma gitmedi..

neden bazı markaları gösterek kötüleme yoluna ve bazı markaları göklere çıkarıyorsunuz..( özellikle enermax ve silverstone TR de satan tek yer var).. bu yapılan bir nevi tekelcilik değilmi ????

ben çok uzun süre TT 560w ve TT 420w kullandım..420w lik modeli ortalama bir sistem ihtiyacını rahat karşılıyor.. TT 560w(3 ay kullandım tek satış sebebim 24pin çevirici bulamamdı..) ve silverstone 520w (şuan kullanıyorum) nerdeyse hiç fark yok.. sistemimde zaman zaman 2 hdd + 2optik sürücü + a64 işlemci 7-8 tane fan , 6600gt / x700pro / x800pro/ 6800 nu gibi bir grafik kartı oldu.. o/c açısından bi üstünlük ve stabilite kazancı sağlamadı bana silverstone ..demekki tt560w ta en az silverstone kadar yetti bu sistem için.. DFI da 20pin kullandığım zamanlarda bile çok iyi stabilite sağladı..

tabiki enermax , silverstone iyi psu.. ama başka psu ları kötüleyecekseniz elinizde somut ve tarafsız yapılmış bi çalışma olması lazım..

Ben TT 560w modeli herkese gönül rahatlığı ile öneririm..

Bu arkadaşa bazı yerlerde katılmamak elde değil. Bu yapılan çalışma için belirli kaynaklar veya blirli testler örnek gösterilip belirli kaynaklara dayandırılsaydı o zaman herkesin eleştiri bile yapmadan kabul edeceği ve üst konu olmayı hakeden yazılardan biri olurdu. Ancak bu şekliyle olmamış ve insanlar üzerinde REKLAM yapılıyor izlenimi bırakıyor.

Bu olayda reklam olmadığına ve içtenlikle hazırlanıp sadece biraz aceleye getirilmiş güzel bir yazı olduğunu düşünmek istiyorum, bütün iyi niyetimle...

• high power sakın almayın çok dandik ben kullanıyorum gayet memnunum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.