Şimdi Ara

Power Supply yardım(PSU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar bilgisayarımdaki sitemi biraz değiştirdim.Foxconn anakart,Pentium D Dual Core işlemci ve ATİ x1650 512MB ekran kartı aldım.Fakat bilgisayarım açılırken Mavi Ekran sorunu veriyor.Ekran kartını çıkarttım Onborad kullandım fakat bu seferde açıldıktan yaklaşık 10 dakika sonra bu sorunu verdi.Acaba PSU yetersizliğinden dolayı bir sorun mu var ? yoksa anakartta mı bir sorun var. Psu yetmezse Mavi ekran sorunu verir mi ? Yardım edin lütfenn

• ram lerini kontrol ettinmi??çıkartıp temizle sonra tekrar dene..
  • kullandıgın psu kaç watt bileşenleri tam ozellikleriyle yazarsan daha kolay yardımcı oluruz
  • Mavi ekrandaki (BSOD) kodu buraya eklerseniz yardımcı olabilirim...
  • PSU 300W.DualCore Intel Pentium D 820, 2.8MHz işlemci var. 40GB HDD var. 1 adet Sony DWD-RW Foxconn RC4107MA Series anakrtım var. 512Mb ATI x1650 ekran kartı.1 Gb DDR2 RAM bulunmakta. Bunlar için 300W yeterli olur mu acaba ?
  • 2 cesit psu var. Orjinal markalar ve sahteler olmak uzere. sahteler p4 lere yetmezken dual core a yetecegini hic sanmam. markasini ver sahte degil anlasilir zaten
  • Sahte olacağını pek sanmıyorum bilgisayarım toplama değildi.BEKO'dan almıştım ve sıfırdı. SWİTCHİNG Lc-B300ATx yazıyor üzerinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWER SUPPLY ARIZASI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PSU'nuz maalesef sahte genellikle hazır sistemler içerisinde bulunan PSU'lar sahtedir...

Şu aşamada önemli olan Mavi ekrandıri mavi ekranın resmini çekip ekleyiniz...
  • beko kullanmaz ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozermustafa66

beko kullanmaz ama..

Sistemi kendisi toplamıyor fabrikada bildiğim kadarıyla, taşeron olarak dışarı ile çalışıyorlar... Yanılmış olabilirim de...

• Asil beko, vestel, arcelik kullaniyor sahteleri. Crea ilginctir ki power man(orjinal) kullaniyor.
  • Sahte olduğunu söylüyorsunuz demek :/ ben PSU'dan olduğuna pek ihtmal vermiyorum aslında.Çünkü sorun o olsa ya res atar ya da açılmaz falan.Mavi ekran hatası werir mi yani bu beni düşündürür.Birazdan çıkar yine mavi ekran fotosunu çekip ekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Orijinalden alıntı: ozermustafa66

beko kullanmaz ama..

Sistemi kendisi toplamıyor fabrikada bildiğim kadarıyla, taşeron olarak dışarı ile çalışıyorlar... Yanılmış olabilirim de...

Tüm firmalar adına bu geçerli bugün Toshiba, ASUS, HP dahi firmaların bir çoğunu taşeron olarak kullanmakta...

Her firma her bileşeni üretecek ne yapıya sahiptir, ne de güce, normalide budur. Ancak Vestel, Beko, Arçelik veya vb. firmalardan Toshiba ve ASUS gibi firmaları ayıran en büyük özelliklik tüketiciyi memnun etme politikası ve bu yolda attığı adımlar, üretilen bir Notebook hemen hemen birçok testten geçiyor, kullanıcı ile buluşmadan önce dayanıklılık bazında uyum anlamında, bu sebeple çok daha popüler firmalardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 5 Temmuz 2010; 17:28:19 >

• http://img444.imageshack.us/img444/8012/dsc00131.jpg

internetten hatanın aynısını buldum.İşte böyle bir hata çıkıyor karşıma mavi ekran olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_eray -- 5 Temmuz 2010; 17:35:25 >
  • Sisteminizde çift modül RAM bulunuyorsa teker teker dönüşümlü bir şekilde deneyin ayrıca (Mszx23.exe, Vdmt16.sys, Vdnt32.sys) bilgisayarın arama bölümünden parantez içindeki dosyaları ayrı ayrı aratınız yalnız Gizli sistem dosyaları seçeneği aktif hale getirerek aratın... Bulursa eğer sorun yazılımsal kaynaklı olup, virüs programı kullanmanız gerekli.
  • teşekkr ederm dedklerinizi yapacağım.Gerçi format attım yinede düzelmedi.Yani büyük ihtimalle yazılımsal değil donanımsal sorun var.Yani ya anakartımda sorun var ya da PSU yetersiz diye düşünüyorum başka ihtmal gelmiyor aklıma çünkü.Anakart satın almayı düşünüyorum. eğer PSuda sorun varsa boşuna anakart almış olmayayım.PSU sorunu mavi ekran vermez diye düşündüğümden dolayı anakarta yöneldim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.