Şimdi Ara

POWER SUPPY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarlarda bulunan 450 wattlık pover suppyy im içinden yanık kokusu ve az bir duman çikti. ve bir dahada çalişmadi bunların tamirati yapiliyormu. sorun ne olabilir

birde bu power suppyy lerden oto teypleri nasıl çaliştiriliyorr yani power suppy nasil çaliştirip çikişlarının hangilerinden 12 V akım alabilirim.

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürr

• büyük soket üzerindeki yeşil kablo ile herhangi bir siyah kabloyu birbirine bağlarsan psu çalışır . siyah kablodan
    - (gnd) sarı kablodan 12v alırsın

psu tamir edilir elbette.ama kaliteli birşey değilse değmez piyasada 20ytl ye psu bulunabilir
  • internette dama bilgisayar diye arattır

ordan yedek Power supply alabilirsin
    20 dolar galiba
    benim ki de yanmıştı ordan aldım

oto teybi çalıştırmak için 12 V güç kaynağı
    FAST Ltd şirketinde bulabilirsin
    FAST Delta diya arattır
  • psu alrı guc kaynagı olrak kullanırken mesla 12v almak stegınızde 5 v da mını bır yuk baglarsanız 12v dan tam randımanlı yuk cekebılrısınız
  • tamiratını yapmıolar kardeş bildim kadarıyla yenisini alıcaksan penta bilgisayara git orda bi power suply war 23 dolardı sanırım gerçek 300 w yerinden kalkmıo bence almaya değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazrails -- 7 Aralık 2006; 1:48:35 >
  • Power Supply da genelde kondansatörler ve yanındaki termikler patlıyor diye biliyorum.Onlar değişince çalışabiliyor.Ama yinede sistemleri 20-25$ a riske atmaya değmez. Ayrıca yeşil-gri şasi edilince power supply çalışır. Çalıştığını üzerindeki fanın devreye girmesinden anlayabiliriz. Ayrıca Sarı-Siyah 12 volt Kırmızı-Siyah 5 Volt verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWER SUPPLY ARIZASI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.