Şimdi Ara

Power Switch Kablosu Yok Ne Yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba daha önce power tuşum kasanın içine göçmüştü bu yüzden bilgisayarcıya götürmüştüm power tuşunu iptal edip power stich kablosunun ortasına ekleme yaparak kasanın yan tarafına bir anahtar aracılığıyla düğme tarzı birşey yapmıştı kasayı açıp kaparken bu düğme tarzı şeyi söktüm kasayı açıp kapamama mani oluyordu bir düğme bulup kabloyu ucundan düğmeye lehimledim fakat ve bilgisayarı açmayı denedim bilgisayar açılıyor fakat 3 - 4 saniye sonra tekrar kapanıyor tekrar basıyorum tekrar çalışıp 3 - 4 saniye sonra kapanıyor muhtemen kabloda bir sıkıntı var şuanlık kontrol kalemiyle power switch pinlerine şase yaptırarak bilgisayarı çalıştırıyorum power led ve hdd led kabloları hali hazırda mevcut sağlamlar ve ben bu kabloları kullanmıyorum bu kabloları power switch pinine takıp ucunu düğmeye lehimlesem çalıştırabilirmiyim yada daha iyi bir fikri olan varsa lütfen paylaşabilir mi iyi forumlar..

• urun.n11.com
    Atx Anakart Power Açma Kapama Butonu 4466a Kablosu Switch On/off - n11.com
    https://urun.n11.com/kablolar/atx-anakart-power-acma-kapama-butonu-4466a-kablosu-switch-onoff-P314464630

• lehimlerken büyük ihtimal şase yaptırmışsın. O yüzden her açtığında tuş sürekli takılı kalıyormuş gibi olur ve kapanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kablo ne kablosu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.