Şimdi Ara

Power up store'da silver premium çok ucuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki bug değildir. K2 el değiştirmiştir..
  • ben almıyım birşey vermiyorsa o zaman zaten gerek yok silvera tesekkürler neyse.
  • bu olay ban sebebi olmaz en fazla premium u geri çekerler, çünkü bu onların hataları. normal bir oyuncu powerup storeden alışveriş yaparken görüp premium çekebilir bunda herhangibir art niyet yok.
  • hiç bişi gelmyor da. exp artışı olyor mu peki ? biri denerse arkadaslar
  • Ah 8 chasim daha olsaydı
  • Ex artıyor,bide 1. servera tek attım 2 kez ard arda ama belki server o anda boş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 1 Temmuz 2010; 14:44:35 >
  • ha zaten hiç bişey gelmyo dyolar 15 cash olsa nolcak :D bari exp artışı olsa xD biri denesin arkdslar ya
  • Sadece servere girme avantajı var.Ekstra olarak hiç birşey gelmiyor.Exp de daha denemedim.
  • Bencede Ban lamazlar ama yinede KO bu ne yapacagi belli olmaz! Domuz dan kil koparsan kardir , yuklenin beyler :D

Kisisel Gorusum:
    Bu tarz seylere tenezzul etmeye gerek yok. Oyun nasil olsa Silver Premium ne kazandirabilirki size?
  • Exp artışı var arkadaşlar
  • wallaha artyor mu :D hemen 400 cash çekym yeni cahr açıp :D
  • Ben alamadım vardır bunda da bir hayır.Cash yetmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Belki bug değildir. K2 el değiştirmiştir..

değil mi blizzard falan
  • bu arada Kaana teşekkür ederim banada almış premium :)
  • ben de aldım fakat ne gift cash ne trina geldi. ticket aççam şimdi
  • 15 cashe bide trina istiyosunuz yüzsüzlüğün böylesi
  • Chaostan sonra rogue geçip yüklicem hemen
  • çeken çekti beyler. an itibariyle silver pre kalktı
  • kimisi ban filan demişte ban oyundaki bug yada 3.party türevlerini istismar etmekle oluyor benim bildiğim ben şuanda program yada bug kullanmadım ki adamlar bir hata yapmışlar bende o hatadan pay biçiyorum bu zamana kadar alıp adam gibi kullanamadığım platin gold yada bronze piremumlara saysınlar 2 karakterimde aldım şimdi biriyle chaos gircem çıkınca diğeriyle de ft girerim :) daha yeni yine baktım halen elit clubda vardı girin alın beyler domuzdan kıl koparmak zevkini kaçırmayın

düzeltme:evet arkadaşlar şimdi yine baktım silver premium satışdan kaldırılmış alanlara hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdeliyMAGEI -- 1 Temmuz 2010; 15:13:46 >
  • Evet beyler kalktı silver power up store'da.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.