Şimdi Ara

Power up store'da silver premium çok ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: JoKeRiZiNaTioN Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar price: 15 olarak yazıyor,bende demin aldım,niye bu kadar ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 1 Temmuz 2010; 13:43:47 >

• sağolasın dostum karakterde 16 cash varmıs bende aldım 1 aylık silver piremium iyi fark etmişin az cash olan karakterlere bile yükleyin sömürün k2 yi beyler tüm arkadaşlarınıza söyleyin :)
  • Silver kalkmadı mı? Aaaa varmış hemen aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan* -- 1 Temmuz 2010; 13:47:40 >
  • yukarı herkez görsün. Cash olsa alırdım pffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunset Sarsaparilla -- 1 Temmuz 2010; 13:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Silver kalkmadı mı?

pus gir elit club a gir 15 cashe al 2. karaterimede aldım tek tek karakterlerime bakıyorum şimdi 20 cash olanlara cekcem hep
  • Süpermiş ya aldım.
  • Bana alıcak 15 price miş :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Ciddimisiniz ?
  • bakıyım bende öyleyse 400 cash alıp yükliyim hemen.
  • evet beyler sürekli up layın fixlenmeden herkez faydalansın o kadar paramız boşa gidiyordu sıra bizde 80 mage ve 81 warioruma aldım şimdi msn den cepden millete ulasıyorum 15 cah olan girsin pireumunu alsın affetmeyin sömürün onlara musatahak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdeliyMAGEI -- 1 Temmuz 2010; 14:01:24 >
  • 12 cash var şansa bak :D yanlız banlıyabilirler dikkat :d
  • öyle hemde trinada veriyor.cok karlı olurda acil cash almam lazım
  • Fixlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedericoAlvarez -- 1 Temmuz 2010; 14:11:00 >
  • Valla bana trina vermediler size verdiler mi?
  • Bana da trina gelmedi.
  • laa işyermdeyim 500 cash var ama oyun yok yasak :( id şifreyi vereyim banada alın
  • ben de 2 karakterime aldım banda trina gelmedi bakayım gift cash vermişler mi ?
  • şu an devam ediyomu fixlendi demiş birisi ama :(
  • Fixlenmedi.
  • teşekkürler haber verdiğin için, aldım hemen
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.