Şimdi Ara

Power up store'da silver premium çok ucuz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler boşuna cash almayın kaldırdılar silver preyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 1 Temmuz 2010; 15:25:09 >
  • fix beyler
  • Bence silerler onları . Para söz konusu olunca zannetmem yanınıza kalacağını :)
  • ne oldu fixledilermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

ne oldu fixledilermi

evet 2 chara aldım 2 side duruyor bakalım siliceklermi.
  • Selam şovalye,

Size yepyeni kampanyamızı sunmaktan müteşekkiriz. Archer skillerini engellediğimizden dolayı oyuncu sayımız %95 azaldığı için 15 cash ile silver premium alıp oyuna girinki serverlar full gözüksün yoksa archer skillerini geri getiririz haa.Adam olun lan pre alın cash alın.

Bir çok yenilik beleş premiumlar ve cashlar için resmi sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

http://www.gamersfirst.com/knightonlineworld/
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

Selam şovalye,

Size yepyeni kampanyamızı sunmaktan müteşekkiriz. Archer skillerini engellediğimizden dolayı oyuncu sayımız %95 azaldığı için 15 cash ile silver premium alıp oyuna girinki serverlar full gözüksün yoksa archer skillerini geri getiririz haa.Adam olun lan pre alın cash alın.

Bir çok yenilik beleş premiumlar ve cashlar için resmi sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

bende öyle düşündüm başta ama öyle olsa şimdi neden kaldırdılar ki?

• saat 14:30 ' kalktı sanırım 14:35 de denedim gittim 400 cash aldım olmuyor
  • quote:

Selam şovalye,

mantıklı

• Akıl sır ermiyor K2 işlerine.
  • En ufak bi açıgı bile nasıl saniyede fixliyor şerefsizler. Koxp dupe juraid in buglu 1 sene kalması dışında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiBLUE

En ufak bi açıgı bile nasıl saniyede fixliyor şerefsizler. Koxp dupe juraid in buglu 1 sene kalması dışında...

Para para para hocam. Süresiz walkry + pathos glove bugunu da nasıl fixlediler hemen. Şaşırıp kalmışlardır ulan niye kimse cash çekmiyor artik diye
  • quote:

Selam şovalye,

mal gibi linke tklıyorum bende

• 2 saatle kaçırdım be tüh
  • premiumlar silindimi hala duruyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

premiumlar silindimi hala duruyor mu ?

duruyor. 708 saati kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

premiumlar silindimi hala duruyor mu ?

duruyor. 708 saati kalmış

kaçırdıkk yahu oof :(
  • Neyse alanlara hayırlı olsun diyelim
  • Tüh ya, 40 cash vardı karakterde dün modemi aldım internet bağlattım eve bugün bağlanabiliyorum.
    1 gün ile kaçırdım silver preyi :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.