Cok merak ediyordum bugun alip denedim,sekerli sudan farki yok,uzerinde sporcu icecegi filan yaziyor ama bana kolpa gibi geldi,profosneyol sporcular kullaniyor mu bunu gercekden susatmiyor mu uzun sure?
upupıp
upupıp
hayret dh konu dışının %90nı kaslı 1.90 atletik haftada 1 kız değiştiren sporcu gençlerdi kimse bilmiyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
hayret dh konu dışının %90nı kaslı 1.90 atletik haftada 1 kız değiştiren sporcu gençlerdi kimse bilmiyor mu
tuzda var içinde mineral falan işte terlerken ne kaybediyosan var içinde enerji olarak kafein olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
terledıgın zaman vucuttan atılan yorgun dusmene sebep olan vıtamın ve mıneraller var ıcınde ayrıca şeker ılavesıde olabılır tabi
Kim dedi bunu içince susatmayacak diye öyle birşey yok bu içeceklerin tek faydası laktik asit birikimini engeller,spor yapıldıktan sonra kullanılır vücudun dinç kalmasını sağlar.Laktik asit birikimide 6 ayda bir halı sahaya maça giden adamın maçta kendini yırtması sonucu 1 hafta süren et kırığı denilen adamın kolunu kaldıramadığı durumdur.
Enerji içeceklerinin hepsi denge bileklikleri gibi plasebo etkisidir
koşunca ve ya spor yapınca su ve mineral kaybediyosunya, onu içinde geri geliyolar, ama powerade içindeki tatlandırıcılardan renklendiricilerden dolayı zararlı. Gatorade var, daha pahalı ama içinde renklendirici+tatlandırıcı yok, tadı çok kötü + renki sidik rengi ama baya işe yarıyor, istersen ev yapımı tarifide var ama onun tadı daha kötü oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Deagles48
Enerji içeceklerinin hepsi denge bileklikleri gibi plasebo etkisidir
Powerade, spor sırasında terle kaybedilen sıvı ve elektrolitlerin (sodyum ve potasyum) hızlı bir şekilde geri kazanılmasına destek olur.
Zaten seni Superman yapıcam demiyor ya da vücudunun kaybettikleri geri getirirde demiyor. Sadece kazanımına destek olur diyor. Üzerindeki anlatımı okursan plasebo olmadığını anlarsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme