Şimdi Ara

Powerbank Fırsatları - Yanıyorr Xiaomi 10.000 mah 40,90 TL kargo dahil (bitti) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
14
Favori
9.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: cenghover

66tl ye satan satıcı çok sıkıntılı. Güvenilir satıcılar 80tl den satıyor. 30tl fark değmez bence

Bu urunun cakmasi yapilmadi henuz bildigim kadariyla,aliexpress de falan bulamazsiniz cunku ucuza taklit edilmesi cok zor bir urun,gerek kasasi gefek polimer pili olsun.. Zaten satici kendine guvenip orjinallik dogrulamasini da anlatmis.

%84 alan bir mağaza.

İlk yorumuna bakarsanız gene bir powerbank için orjinal değil yazılmış. Riske girmeye değer diyorsanız ilk siz alın. Almayacaksanız da insanları yönlendirmeyin
  • Zenpower kullandım uzun süre 2.1 yazıyordu galiba ama sadece 1,3 falan veriyor max yani çöp

10400 ler öğrendiğim kadarı ile artık kaliteli üretilmiyor ki en son aldığım 4800 mah güç verdi buda çöp

ne alacağız alternatifi olan varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

66tl ye satan satıcı çok sıkıntılı. Güvenilir satıcılar 80tl den satıyor. 30tl fark değmez bence

Bu urunun cakmasi yapilmadi henuz bildigim kadariyla,aliexpress de falan bulamazsiniz cunku ucuza taklit edilmesi cok zor bir urun,gerek kasasi gefek polimer pili olsun.. Zaten satici kendine guvenip orjinallik dogrulamasini da anlatmis.

%84 alan bir mağaza.

İlk yorumuna bakarsanız gene bir powerbank için orjinal değil yazılmış. Riske girmeye değer diyorsanız ilk siz alın. Almayacaksanız da insanları yönlendirmeyin

Bu modelin sahtesi yok diyorum halen yaptigin yoruma bak...Sen pahali satan yerden al o zaman tamam mi kardesim

Powerbank lar hakkinda bilgin olmadigi asikar, kendinizi her seye yorum yapmak zorunda hissetmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 10 Temmuz 2016; 14:56:28 >

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    arkadaşı aradım izmirdeymiş zaten. sahte çıkarsa götürür dükkana fırlatır gelirim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rocity

xiaomi'nin yeni çykardy?y zmi serisi 10000 mah powerbanki 60 liraya dü?mü? durumda. de?erlendirilebilir bir indirim.

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-ZMI-10000mAh-Power-Bank-Fast-Charging-For-iPhone-6S-Plus-6S-Samsung-Smartphone-p-1004488.html

n11 de kuponla 55 e geliyor:

http://urun.n11.com/yedek-aku-ve-sarj-cihazlari/xiaomi-10000mah-powerbank-zmi-tasinabilir-sarj-orjinal-urun-P116093383

Bu arada her iki urun de mikro sarj yapan applikasyonlu yeni HB modeli degil.

Bu mikro şarj olayi nedir ?

Mikro sarj cok dusuk akimla sarj olan cihazlari sarj edebilme ozelligidir. Standart taşınabilir güç kaynakları belirli bir akımın altında akım vermeyi keserler. Genelde bu minimum sınır 100-120 mah arasıdır. Bazı ufak pilli cihazlar çok küçük akımlarla şarj edilmesi gerekir. Mesela Xiaomi akılllı bilek sadece 25 ma ile şarj olurken Xiaomi bluetooth kulak lık da 60 ma ile şarj olmaktadır dolayısıyla standart powerbank lar ile bu gibi ürünleri şarj edemezsiniz

Birşey daha öğrenmiş olduk teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ersiny699

arkadaşı aradım izmirdeymiş zaten. sahte çıkarsa götürür dükkana fırlatır gelirim :)

iyi fikir Eger gercekten Zmi gonderirse sahte cikmaz en kotu ihtimalle baska urun gonderir o zaman da iade ve kotu yorum hakkimiz sakli zaten

özellile sordum zmi mi diye evet dedi. niye bu kadar ucuz dedim. biz böyle satıyoruz dedi. sadece altın rengi varmış.
  • quote:

özellile sordum zmi mi diye evet dedi. niye bu kadar ucuz dedim. biz böyle satıyoruz dedi. sadece altın rengi varmış.

Bende 3 rengi de var en guzeli gold rengi

kaç mah güç alıyorsunuz harici bir pil makinasi ile denediniz mi.

mesela samsugn harici batarya kiti ile falan.

birde kaç amper çıkış veriyor.

asus zenpower 2.1 yazmasına rağmen 1.3 aldım ben buda mı aynıdır acaba.

hızlı şarj özelliği yok sanırım quickcharge.
  • quote:

kaç mah güç alıyorsunuz harici bir pil makinasi ile denediniz mi.

mesela samsugn harici batarya kiti ile falan.

birde kaç amper çıkış veriyor.

asus zenpower 2.1 yazmasına rağmen 1.3 aldım ben buda mı aynıdır acaba.

hızlı şarj özelliği yok sanırım quickcharge.

Dedigim gibi 6600 mah. Zenpower ve xiaomi nin diger modelleri de var ben de onlarin kablosu hemen pert oluyor dusuk akim vermeye basliyor bu yuzden. Zmi modelini 10 aydir falan kullaniyorum en ufak yavaslama olmadi, bu da kablosunun digerlerinden kaliteli oldugunu gosteriyor. 1,8-2A veriyor, priz gibi hizli sarj ediyor halen. Cihaziniz quick charge desteklemiyorsa gerek yok zaten. Hangi telefon icin kullanacaksiniz? Samsung harici batarya kiti de var onun standart sarji 500mah zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 10 Temmuz 2016; 15:30:25 >

• Arkadaşlar aşağıdaki ürünü aldım. Dün sipariş geçtim. Fiyatı sanirim promosyon. Bu ürün yeni çıktı. Hem power banki hızlı sar ediyoesunuz hem de qualcom 3.0 destekli.19.35 dolar

Itian A1 15000mAh Pro Power Bank QC3.0 Dual USB Output Fast Charging Mobile Power Bank Portable Charger
    http://s.aliexpress.com/uqqQbAjE

Features:
    - 15000mAh full capacity, let your digital devices be energetic wherever you go.
    - QC3.0 Quick Charge output and 2A rapid charging, converts power to two devices in an efficient way simultaneously.
    - Nonskid silicone surface, reduces accidental sliding.
    - The product has passed the certificate of CE and FCC, which must be rigorously ensured the safety.
    - Input: 9V 1.8A, 12V 1.5A, 5V 2A
    - Output: 5V 2A
    - Quick charge output: 9V 1.8A, 12V 1.5A, 5V 2A
    - Charging time: 7.4 - 9.8 hours
    - Discharging time: 7.3 - 9.7 hours

Battery Capacity(mAh): 10001-15000
    Color: Black
    Package weight: 0.37 kg
    Product Size(L x W x H): 14.20 x 7.20 x 2.10 cm / 5.59 x 2.83 x 0.83 inches
    Package Size(L x W x H): 16.00 x 12.50 x 2.50 cm / 6.3 x 4.92 x 0.98 inches
    Package Contents: 1 x 15000mAh Power Bank, 1 x USB

Powerbank Fırsatları - Yanıyorr Xiaomi 10.000 mah 40,90 TL kargo dahil (bitti)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: stone2003

Arkadaşlar aşağıdaki ürünü aldım. Dün sipariş geçtim. Fiyatı sanirim promosyon. Bu ürün yeni çıktı. Hem power banki hızlı sar ediyoesunuz hem de qualcom 3.0 destekli.19.35 dolar

Itian A1 15000mAh Pro Power Bank QC3.0 Dual USB Output Fast Charging Mobile Power Bank Portable Charger
    http://s.aliexpress.com/uqqQbAjE

Features:
    - 15000mAh full capacity, let your digital devices be energetic wherever you go.
    - QC3.0 Quick Charge output and 2A rapid charging, converts power to two devices in an efficient way simultaneously.
    - Nonskid silicone surface, reduces accidental sliding.
    - The product has passed the certificate of CE and FCC, which must be rigorously ensured the safety.
    - Input: 9V 1.8A, 12V 1.5A, 5V 2A
    - Output: 5V 2A
    - Quick charge output: 9V 1.8A, 12V 1.5A, 5V 2A
    - Charging time: 7.4 - 9.8 hours
    - Discharging time: 7.3 - 9.7 hours

Battery Capacity(mAh): 10001-15000
    Color: Black
    Package weight: 0.37 kg
    Product Size(L x W x H): 14.20 x 7.20 x 2.10 cm / 5.59 x 2.83 x 0.83 inches
    Package Size(L x W x H): 16.00 x 12.50 x 2.50 cm / 6.3 x 4.92 x 0.98 inches
    Package Contents: 1 x 15000mAh Power Bank, 1 x USB

Powerbank Fırsatları - Yanıyorr Xiaomi 10.000 mah 40,90 TL kargo dahil (bitti)

Eger LG G5, Galaxy S7 gibi bir telefonunuz varsa cok iyi fiyat.

Yalniz icerisindeki pili yazmamislar,yeni urun oldugu icin pek bilgi ve test de yok hakkinda. Muhtemelen li-po degil ve oem 18650 pil kullaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 10 Temmuz 2016; 15:37:26 >

• En güzel özelliği power bankı da hızlı olarak şarj ediyorsunuz. Ayrıca qualcom 3.0 destekli yine qualcom 2.0 destegi de var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semers ten xiaomi 10.000 sipariş ettim.

Note 4 için kullanacağım.

Harici batarya kiti var
    Xiaomi 2 saatte
    Asus zenpower 4 saatte pili şarj ediyor.
    Bu zmi yi almadım daha yorumları okuyunca vazgeçtim gibi satıcı pek güven vermedi

• 50/11 kuponu olan varsa talibim. Klişe olacak ama yapın şu öğrenci kardeşinize bi güzellik :)
  • İlk linkteki N11 satıcısı pazaranka güvenilir midir ? Alıp kullanan var mı orijinal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah261

İlk linkteki N11 satıcısı pazaranka güvenilir midir ? Alıp kullanan var mı orijinal mi ?

Yorumlar orjinal olduğunu söylüyor. Ben bugün aldım. Değilse iade ederim. İlk mesajda aynı ürün var zaten.

• 50/11 kuponu olan varsa talibim beyler :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.