Şimdi Ara

Powerbank Fırsatları - Yanıyorr Xiaomi 10.000 mah 40,90 TL kargo dahil (bitti) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
14
Favori
9.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumların çoğu olumlu olduğu için ondan aldım zaten. İnşallah sıkıntı olmaz. Ben daha kullanmadım. Doğruluk kontrolü yaptım, kaldırdım. Sonuna kadar kullanıp 10-12 saat şarjda bırakmayı düşünüyorum. Tabi bunu 3-4 döngü yaparsak daha sağlıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50/11 kuponu olan varsa talibim beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0pposition

quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

Orijinalden alıntı: TaurusX

Semers ürünü bugün geldi. Doğrulama başarılı.

Demekki adamın ürünleri orjinal bende az önce aldım sen iyi yırtmadan kazımışın ben yırttım vallahi neyse seninki orjinal çıktıgına göre benimkide orjinal zaten kapalı kutu bandajı falan vardi şimdi teli şarj ettim gayet hızlı şarj ediyor. 2 ışık yanıyordu 1 e düştü bunu 12 saat şarjmı etmeliyim.?

Kapalı kutudan kastınız nedir? Dış kabın bantı olmalımı?

Ürünün ön yüzündeki banttan bahsediyorum

• 50/11 kullanmayacak varsa hayrına alabilirim

• 50 ye 11 fazla ise bende bir adet alabilirim lazim olmayan arkadastan tsk.

• arkadaşlar bende xiaomi 10000 lik aldım.bunun ilk kullanımını nasıl yapalım.tecrübeli arkadaşlar yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEREROKA

Hepsiburada da almıştım xiaomi 10400 olandan. Biraz önce elime geçti, siteden sorguladım sahte çıktı. İade edeceğim.
    Hepsiburada dan almayın

NEREDEN SORGULATIYORUZ. LİNK VERİR MİSİNİZ.
    N11 den 10000 lik aldım sorgulamam lazım.
  • Semers ten aldım. Orinallik sorgulaması yaptım, orijinal görünüyor. S4 kullanıyorum, yanlış hatirlamiyorsam 2600 mAh bataryası var. 3 kez şarj etti. Fakat söyle ciddi bir sorunla karşılaştım: Telefonun bataryası kafayı yedi. %50lerdeyken mobil veriyi açıp bir iki siteye giriyorum. Pat diye kapanıyor telefon. Sonra kendi kendine açılıyor bazen ama geri kapanıyor. Prizden şarja takiyorum. Bazen %20lerden bazen %10lardan başlıyor şarj etmeye. Bu powerbanki kullandigima kullanacagima bin pişman oldum. Powerbank ten mi oldu tam emin değilim ama powerbank kullanmadan önce böyle bi durum yoktu. Bir kez doldurup kullanmıştım zaten, öylece kenarda duruyor şimdi. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum çünkü gü de 2 3 kez şarja takmam gerekiyor.

• Rhodora R kullanıcısına yanıt
    Bende s4 kullaniyorum dun siparis verdim 10000ma olan modelini. Bu sekilde sorun olacagini düşünmedim hic kullanmadan iade mi etsem. Ayni sorunu yaşayan var mi baska?

• Rhodora R kullanıcısına yanıt
    S4 pili omrunu tamamlamis. Orijinal bir pil alin ve yolunuza devam edin. Telefon veya powerbankta sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhodora

Semers ten aldım. Orinallik sorgulaması yaptım, orijinal görünüyor. S4 kullanıyorum, yanlış hatirlamiyorsam 2600 mAh bataryası var. 3 kez şarj etti. Fakat söyle ciddi bir sorunla karşılaştım: Telefonun bataryası kafayı yedi. %50lerdeyken mobil veriyi açıp bir iki siteye giriyorum. Pat diye kapanıyor telefon. Sonra kendi kendine açılıyor bazen ama geri kapanıyor. Prizden şarja takiyorum. Bazen %20lerden bazen %10lardan başlıyor şarj etmeye. Bu powerbanki kullandigima kullanacagima bin pişman oldum. Powerbank ten mi oldu tam emin değilim ama powerbank kullanmadan önce böyle bi durum yoktu. Bir kez doldurup kullanmıştım zaten, öylece kenarda duruyor şimdi. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum çünkü gü de 2 3 kez şarja takmam gerekiyor.

Seninki büyük kismetsizlik bende semersden aldim lg g3 sarj ettim hiç sorun yok telde senin pil bozulacaga denk gelmis

• Bugün N11 Semers'ten aldığım Mi 10,000 mah elime ulaştı. İnceledik kontrolünü yaptık yeğenimle, orijinal Mi, satıcı çok hızlı çalışıyor 2 günde elimizde oldu.

• marxx kullanıcısına yanıt
    O seçeneği de inceledim. Herkes Orinallik yazmış ürününe. Telefonun pilinden bahsediyorum. Nerden alacağımı şaşırdım.

• rmdy kullanıcısına yanıt
    Telefon tam 2 yılını doldurdu. Powerbank ten olmama ihtimali var yani ama ben yine de kullanmıyorum artık.

• S4 eski telefonumdu semersten aldığım xiaomi pb ile 6 ay kadar kullanma fırsatım oldu hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım duymadım da.. Muhtemelen hatta çok büyük ihtimal pilinizin ömrü bitmiş telefonu niye değiştirme gereği duydunuz anlamadım..

@maksi09

www.mi.com/verify

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larenuf -- 12 Temmuz 2016; 1:31:26 >
  • Beyler a101'e 10400 mah hi-level powerbank geliyor fiyat 37 TL ne dusunuyorsunuz ? Alinir mi ?

• Ben 5000 liğini kullanıyorum uzun süredir, cihaz sıkıntısız

• Semersten aldigim mi 10000 dun ime ulasmisti 12 saat sarj ettim. Daha sinra kullandigim lg g3 telimi sifira dusmus halde 1.5 saatte fulledi bu cok iyi bir zaman mi hâlâ 4 isik yaniyor. 3 sefer rahat fulleyecek çok memnunum.

Bu arada güvenlik sorgulamasını içinden çıkan kagıtta sanmıştım yırtıldıgı için bakamadım bugün dikkatimi çekti kod kutu üstündeymiş güvenlik dogrulaması yaptım ürün orjinal semers den almayı düşünenler gönül rahatlıgı ile alabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 12 Temmuz 2016; 10:27:32 >
  • ben de pazaranka'dan aldığım xiaomi 10 bini dün 10 saat şarj ettim. bugün test etmek için telefonu taktım 1 saat 15 dakikada iphone 6 %60 doldu.
  • tatile çıkarken kullanmak için sizce uygun fıyatta ne alabılırım Gomax nasıldır ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.