Şimdi Ara

Powerbank Fırsatları - Yanıyorr Xiaomi 10.000 mah 40,90 TL kargo dahil (bitti) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
14
Favori
9.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xiaomi 20000 lik alaca?ym. Gerçek de?eri kaç mah a dü?üyor ? Bir de 125 tl fiyat normal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miremiran -- 12 Temmuz 2016; 12:36:17 >
  • Hi level den uzak durun a101 den aldım pişmanım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu xiomi ile hi-levle marka powerbankleri karşılaştırabilen oldu mu. ona göre bu hafta a101 e geleni almayı düşünüyorum. acil lazım değil xiomi için fırsat da bekleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

Hi level den uzak durun a101 den aldım pişmanım
    quote:

Orijinalden alynty: inceuclusarj

Hi level den uzak durun a101 den aldym pi?manym

kullanan birini aryyordum. memnuniyetsizlik nedir?
  • Xiaomi 10000 mah lık modelini almak istiyorum bunların garantisi var mı acaba ? Varsa hangi firma tarafından sağlanıyor araştırdım ama bulamadım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazaranka mağazasından aldığım ürün bugün geldi.Siteden doğrulama yaptım 1 kez sorgulanmistir yazdi, sıkıntı yok sanırım.Simdi sarj etmem mi gerekiyor kac saat dursun sarjda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony telefonum var sizce sony markalı powerbank mı alayım xiaomi mi?
  • arkadaşlar bende yeni aldım 10000 lik ilk kullanımda ne kadar şarj edelim cevap yazın lütfen.birde bu ışıklar 4 üde devamlı yandımı dolmuş oluyo.bişey daha içindeki enerjiyi iyice bitirmekmi lazım.
  • Full yandığı zaman hepsi dolmuş demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    hocam ben direk hiç kullanmadan taktım 10 saat şarja, çok fazla kafaya takmamak gerek altı üstü 40-50 lira. Ne kadar kısalabilir ki ömrü?
  • N11 semers magazasindan Xiaomi 10000 mah lık aldım dün elime geçti 2 nokta doluydu sabaha kadar şarjda kaldı uyandigimda halen 2 nokta aynı şekilde yanip sönüyordu telefona taktim telefonun şarji düştü direk iade ettim.

• N11 pazaranka'dan almistim bugun geldi sorgulamadan orjinal sorunu yok. Gayette guzel sarj ediyor

Bide bunu tel sarj aletiyle sarj edebiliyor muyuz? Volt amper biseyler varmi dikkat edecegimiz?

Ek olarak bu power tusu ne ise yariyor. Bassamda halen sarj etmeye devam ediyor cozemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo11 -- 12 Temmuz 2016; 17:45:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0pposition

hocam ben direk hiç kullanmadan taktım 10 saat şarja, çok fazla kafaya takmamak gerek altı üstü 40-50 lira. Ne kadar kısalabilir ki ömrü?

aynen ya bozulursa atarız çöpe gider.bende hiç kullanmadan taktım şarja 4 saatte doldu.
  • muhtesem pazar n11 den aldim orjinal urun denemedim sarj oluylr

• An itibariyla mi lg3 iki sefer full bitmis halde fulledim iki ışığı daha yanıyor bir sefer daha rahat sarj ederki bu mükemmel performans.

• Spigen de powerbank yapmis. 84 liradan giris yapmisti, siparis verecekken stok bitti dedi, 2 tane falan getirdiler herhalde

Bunun digerlerinden farki, sarj durumunu gosteren led noktaciklar yok, powerbankin ustunde ekran var ve o ekranda yaziyor sarj yuzdesi vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: miremiran

quote:

Orijinalden alynty: inceuclusarj

Hi level den uzak durun a101 den aldym pi?manym

kullanan birini aryyordum. memnuniyetsizlik nedir?

hocam tabletimi %30 civarı şarj ediyor sonra şarj bi gelip bi gidiyor ediyor ama kesik kesik 10 snde bi kesilip geri geliyor voltaj ancak fener çalışıyor.xiaomi veya zenpower alın paranızı çöpe atmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50/11 çeki olan varmı fazladan ?
  • Orjinal değil mi bu ürün edinmeyi planlıyorumda en kısa sürede...
  • HeRo11 kullanıcısına yanıt
    O tus icinde ne kadar kaldigini gormene yariyor.

Telefon sarjlari ile edebilirsin. Tercihen 1.5a ustu ile cok verimli edersin ama asagisi ilede oluyor. Sure uzar sadece.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.