Şimdi Ara

Powerbank Fırsatları - Yanıyorr Xiaomi 10.000 mah 40,90 TL kargo dahil (bitti) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
14
Favori
9.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 5 var bende hızlı sarj yapıyomu bu xoami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50/11 kuponu olan arkadaş yardımcı olabilir mi ❓

• 50 11 kullanmayam var mi

• Aldım bir tane powerbank

• quote:

Orijinalden alıntı: hiko91

Note 5 var bende hızlı sarj yapıyomu bu xoami

Orjinalse evet.

• Pazaranka dan almıştım ben orjinal sorun yok

• Saolun hocam ürün gelince denerim hızlı sarj yapmıyosa direk iade ederim

• bu seferki kampanyayı kaçırdık da perşembe günü a101 e hi-level marka 10400 mah powerbank geliyomuş.bunun kalitesi nasldır xiomi ye göre? acil ihtiyacım yok powerbank'e. alayımmı yoksa xiomi için fırsatmı bekleyeyim
  • frkccn kullanıcısına yanıt
    benim ki de adam akıllı sarj etmiyor bunları değişim garanti durumu nasıl
  • merhaba size bir sorum olucak xiaominin 20000mahlık olan powerbanki quickcharge desteklimi hızlı şarj edermi yani telefonumu birde onun için bi kampanya olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiko91

Note 5 var bende hızlı sarj yapıyomu bu xoami

Hızlı şarjdan kasıt Quick Charge 2.0 ve 3.0 sa yapmıyor. Max 5V - 2 Amper le şarj eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco pops tanesi

merhaba size bir sorum olucak xiaominin 20000mahlık olan powerbanki quickcharge desteklimi hızlı şarj edermi yani telefonumu birde onun için bi kampanya olurmu acaba

20000 lik hızlı şarj etmeyi desteklemiyor ancak kendisi hızlı şarj olabiliyor. N11 100 e 25-30 TL gibi bir kupon bulursanız yurtdışından ucuza alabilirsiniz
  • 50/11 kuponu olan varsa talibim beyler.
  • Ben aldim kullanirken neredeyse arttirmiyor sarji. Kullanmazken 1.5 2 dk da 1 artiyor. Hic begenmedim.

• bugün pazaranka'dan aldığım 10.000 mah xiaomi geldi, güvenlik kontrolü yaptım. Kazıyıp girdim kodu siteye ama tıkladım tepki vermedi. Bir kaç defa daha tıkladım sonra açıldı 2 kere kontrol edilmiştir yazdı. Sanırım ilk tıkladığımda sayfada problem oldu. Cihaz sorunsuz şuan için.
  • Semersden xiomi geldi orjinallik dogrulama belgesini kazırken yırtıldı orjinal dogrulama yaptıramadım allaha emanet kullanıcagız zaten bu çin mallarının hepsi orjinal olsa ne olur olmasa ne olur. İnj iyi bir performans verir semersden bugün eline geçip orjinal dogrulama yapabilen varmı?
  • Semers ürünü bugün geldi. Doğrulama başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaurusX -- 11 Temmuz 2016; 16:19:23 >
  • Xiaomi 10000 mah lık modelini almak istiyorum bunların garantisi var mı acaba ? Varsa hangi firma tarafından sağlanıyor araştırdım ama bulamadım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaurusX

Semers ürünü bugün geldi. Doğrulama başarılı.

Demekki adamın ürünleri orjinal bende az önce aldım sen iyi yırtmadan kazımışın ben yırttım vallahi neyse seninki orjinal çıktıgına göre benimkide orjinal zaten kapalı kutu bandajı falan vardi şimdi teli şarj ettim gayet hızlı şarj ediyor. 2 ışık yanıyordu 1 e düştü bunu 12 saat şarjmı etmeliyim.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

Orijinalden alıntı: TaurusX

Semers ürünü bugün geldi. Doğrulama başarılı.

Demekki adamın ürünleri orjinal bende az önce aldım sen iyi yırtmadan kazımışın ben yırttım vallahi neyse seninki orjinal çıktıgına göre benimkide orjinal zaten kapalı kutu bandajı falan vardi şimdi teli şarj ettim gayet hızlı şarj ediyor. 2 ışık yanıyordu 1 e düştü bunu 12 saat şarjmı etmeliyim.?

Kapalı kutudan kastınız nedir? Dış kabın bantı olmalımı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.