Şimdi Ara

Powerbase ES6x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımda powerbase ES6x coaksiyel hoperlörler var. 80 Rms 160 watt kendınden twit li. bunu amfiye baglamak istedim bazı arkadslar yanar bı sure sora dedi. bazılarıda bunlar yuksek koaksiyel bağlanır dedi sızce bunlara amfiye baglanır mı ?

ufak bi sorum daha olucak kompenantla coaksıyel arasındaki fark nedir ?

Powerbase ES6x

• Yok mu bilen yahuu ..
  • Coaxials lerin gercek surekli uygulanacak gucunu bulun. Pdf dosyasına falan bakın. Genelde ürülerin arkasında abartı watt lar yazılır. Rms 80 watt yazmıssınız. Yani 4 ohm ve rms 80 watt ise bu degerlerde cıkısa sahip amfi ile kullanırsınız sorun olmaz. Ama daha guclu amfi ile surerseniz tabiki sorun olur. Onuda anlarsınız zaten guc fazla gelince hoparlor gereginden fazla esner limitinde esnediginden anormal sesler gelmeye baslar. Tiz unitede kavrulur. Cok yuksek seslere cıkmayacaksanız sorun olmaz. Bu amfi ev mi, oto amfisimi olacak ?

Ayrıca Coaxials serilerde bas unite gobegine tiz unite montajlanmak sureti ile daha genis frekansta calısması saglanır. Tiz uniteye 1 nci derecede 6 dB lik filtre takılır. Bas driver direkt filtresiz baglıdır. Sıradan hoparlore gore iyi olsada eksikleri coktur.

Componentlerde bas ile tiz ayrık olur. Bunun avantajları vardır. Tiz unite kulak hizasında ve dinleti yonune gore montaj yapılabilir. Ayrıca bas ve tiz uniteler icin 2 nci dereceden 12 dB filtre kullanılılır. Bu daha kaliteli ses ile dogru konumlanmıs hoparlor demektir. Ses gucleride genelde daha fazla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 26 Kasım 2012; 14:32:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

Coaxials lerin gercek surekli uygulanacak gucunu bulun. Pdf dosyasına falan bakın. Genelde ürülerin arkasında abartı watt lar yazılır. Rms 80 watt yazmıssınız. Yani 4 ohm ve rms 80 watt ise bu degerlerde cıkısa sahip amfi ile kullanırsınız sorun olmaz. Ama daha guclu amfi ile surerseniz tabiki sorun olur. Onuda anlarsınız zaten guc fazla gelince hoparlor gereginden fazla esner limitinde esnediginden anormal sesler gelmeye baslar. Tiz unitede kavrulur. Cok yuksek seslere cıkmayacaksanız sorun olmaz. Bu amfi ev mi, oto amfisimi olacak ?

Ayrıca Coaxials serilerde bas unite gobegine tiz unite montajlanmak sureti ile daha genis frekansta calısması saglanır. Tiz uniteye 1 nci derecede 6 dB lik filtre takılır. Bas driver direkt filtresiz baglıdır. Sıradan hoparlore gore iyi olsada eksikleri coktur.

Componentlerde bas ile tiz ayrık olur. Bunun avantajları vardır. Tiz unite kulak hizasında ve dinleti yonune gore montaj yapılabilir. Ayrıca bas ve tiz uniteler icin 2 nci dereceden 12 dB filtre kullanılılır. Bu daha kaliteli ses ile dogru konumlanmıs hoparlor demektir. Ses gucleride genelde daha fazla olur.

Teşekkür ederim baglanmaz dendiği için arabaya arkaya 2 tane compenant aldım ön kapılarda bunlar mevcut. bende bu höperörleri bılgısayara bagladım güzel hoparlör ses guzel peki aldıgım compenant nasıldır bılgın var mı ?

vibe slick 6 270 watt 90 rms ?

• vibe slick 6 yı malesef tanımıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

vibe slick 6 yı malesef tanımıyorum.

http://www.talkaudio.co.uk/ipb/index.php/topic/327394-veiws-on-vibe-slickblack-air-6-components/
  • O anlamda degil dinledigim ve tecrube ettigim bir speaker degil. Goruntuyle yorum yapmak yanlıs olur.
    Mesela MB Quart ları dinleme ve kıyaslama sansım oldu. Gercekten cok basarılılar. Fiyatlarıda oyle tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEF LS50 + DENON PMA720 ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.