Bu kartla uğraşmaktan cidden sıkıldım bir el atın konuya size zahmet. Olay şu;
Normal şartlar altında Çekirdek Saat Hızı: 1100MHz Bellek Saat Hızı: 1425MHz (5.7Gbps) olması gerekirken 975 e 1375 gösteriyor gpu z. Resimdede görebileceğiniz gibi kendi yazılımı da 150-300 gösteriyor ama oyun oynarken yani kart işleme başladığında 975 e 1375 e çıkıyor. Kart ı test etmiş bir sitenin koyduğu caps ı da ekliyorum değerlere oradan bakabilirsiniz. Kartın default hızları 1100 e 1425 olması gerekirken bu değerler nedir hiçbir anlam veremyiorum. Farcry 3 ü ultra ayarlarda 45-65 fps arası oynuyorum bu fps değerleride bana biraz düşük gibi geldi. Kartta sorun varsa zaman geçmeden değiştirmem gerekiyor bilen arkadaşlar bir zahmet yardımcı olursa çok sevinirim.
o karta ait yeni biosu yüklersen sorun çözülür aynı kartı kullanan arkadaşlardan birine rica et upload yapıp göndersin
overrideyi kapat tekrar dene
konu silindi yazmıştı baktım konuyu göremeyince takrar hazırlamıştım 2 tane aynı konu olmuş bunu silme yetkim yok sanırım. yardımcı olabilecek arkadaşlar diğer konuya yazamalarını rica ederim. kaan 0101 şuan kartı kullanan arkadaşları arıyorum teşekkürler yorum için