Şimdi Ara

Powercolor HD 3850 hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biosunu iyice bi karıştır belki bi ayarlar bulabilirsin
    bios güncellemesine bak derim bi de
  • gigabyte ds3 biosum güncel senin catalyst kaç???
  • hımm o zaman biosun ayarlarını bi gözden geçir diyebileceğim sadece : (

9.1... bugün indirdimhttp://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
  • bende de 9.1 yüklü alla alla ya
  • arkadaşım bi forumda okudum kartı söküp tekrar takmış birisi söküp tekrar taktım hale bak

Powercolor HD 3850 hakkında
  • cok bariz bi degişme oldu saint row high görüntüde 20 fps den 30 fps ye cıktı bu fps aralıgındaki fark gercekten adamı ipten alır nese neşem yerine geldi gelişmeleri yazarım teşekkür ederim hepinize yukarıda da bi arkadaş pci-e x1 yazıyo diye belirtmişti onunda affına sıgınaraktan şükranlarımı belirtiyorum
  • iyi hadi sevindim iyi oyunlar
  • eyw kardeşim sana da...
  • yoksa 3850 iyi karttır, o kadar kasılmasına ben de şaşırmıştım. kartınız hayırlı olsun
  • teşekkür ederim kardeşim bugün biraz uğraşıp test sonucu falan koymaya calışıcam bi degerlendiririz gerci sende o/c edition varmış tokat manyaa yapar :)
  • Arkadaşın kartı Oc Edition değil. Ne hikmetse HIS'in referans tasarım 3850'leri ICEQ Turbo'lardan daha iyi çıkıyo. Bende de HIS 3850 512 mb var,Stock soğutma, orijinal bios ile 870/2350 oyunlardayım ama aşırı ısınıyo o var. Sorunun Pci-ex hızından olduğunu söylemiştim aynısı benim başıma da gelmişti. Yapılacak şeyler kısıtlı aslında:
    1. Kartı söküp yeniden takmak
    2. Pci-ex hızlarını değiştirmek ya da sabitlemek
    3. Anakarttan güney köprüsüne voltaj vermek.
    eğer birgün başınıza böyle bişi gelirse bunları deneyin
  • cok fark varmış ya benim bu degerlerin yanından bile gecmem mümkün degil üstelik sogutma acısından hic bi derdim yok cunku kartın karşısında cok iyi 12cm bi fanım var kart buz gibi ama degil 2300 1800mhz bile yapmam mümkün degil
  • hb nin büyük hatası var burada.
    sitede verdiği ürün kodu ile resim aynı değil.
    ürün kodu pcs modeli yani oc li olan model.
    sana gelen kart ise resimdeki anladığım kadar. (eğer resimde ki kart geldi ise aldığın değerler doğru)http://www.powercolor.com/Global/products_speci.asp?ProductID=1980

ama sitede özellikleri yazılı olan kart buhttp://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?ProductID=1634

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discordi@ -- 31 Ocak 2009; 13:31:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: discordi@

hb nin büyük hatası var burada.
    sitede verdiği ürün kodu ile resim aynı değil.
    ürün kodu pcs modeli yani oc li olan model.
    sana gelen kart ise resimdeki anladığım kadar. (eğer resimde ki kart geldi ise aldığın değerler doğru)http://www.powercolor.com/Global/products_speci.asp?ProductID=1980

ama sitede özellikleri yazılı olan kart buhttp://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?ProductID=1634

evet arkadaşım aynen öyle ama biraz araştırdım neredeyse bütün siteler bu kartın özelligini bu şekilde girmiş alan kimse şikayette bulunmamış herhalde bende bulunmayacam cunku o/c edition olmasa bile cok iyi fiyata aldım yani buna hazırlıklıydım birazda. almadan önce powercolor ın sitesine girmiştim cunku büyük ihtimal düz versiyonu olacagını biliyordum ama aynı fiyata sapphire almaktansa bunu tercih ettim. fakat bu yukarıda bahsedilen his kartlar neredeyse bunların 2 katı gücünde galiba

• evet, benim kart oc edition deil, Guitar Mania arkadaşımın His 3850 gibi benimkide gittiği yere kadar gidiyor. ben 830/2200 yaptım Atinin CCC deki overdrive menüsünden güç kaynağımı değiştirdikten sonra. Race Driver Gridde 10fps fark yapıyor. Ama karta fazla yüklenmek istemediğim için değerleri düşürdüm. referans tasarımlı olduğu için malum çok ısınıyor, kasanın yan kapağına ekran kartına dışardan hava üfleyen bir fan daha bağladım, sıcaklığı baya düştü.
  • Powercolor'un Oc'li modeli PCB diye geçer ve üzerinde Zalman Soğutması vardır. Sen direk olarak Powercolor aldıysan eğer, o değerlerde gelmesi normal. Bu son çıkarılan 3850 revizyonlarında ram hızları düşürülerek 700x2=1400 mhz olarak geliyo. Bu modelden ilk olarak Gecube özel bir soğutma kullanarak üretti. Daha sonra Sapphire ve en son da Powercolor.
  • Şimdi HB'ye baktım da aslında kartın geri iadesini isteyebilirsin, hak talep edebilirsin. Çünkü resimdeki kart düz modeli olan ve sana gelen kart yani ram hızları 1400mhz olan kart. Ancak özelliklerine bakıldığında Zalman fanlı PCB'nin özellikleri yazıyo.Bu tam bir kandırmaca. Bence geri iade et.
  • bu ürünü 140tl ye aldım ama sizce o/c edition bi kartı ya da bu kartın aynısını bu fiyata bulabilir miyim? iade etmek ne derece mantıklı???
  • dostum ben baya araştırdım bunların piyasasını daha önce de dediğim gibi
    araştırmalarıma dayanarak söyleyebilirim ki 140 ytl ye bu elindeki karttan ya da bundan daha iyi perf. verecek kart bulamazsın.
  • Ürün özelliklerinde yanlış bilgilendime yapmışlar.
    720/1800 hızlara sahip olan kartın modeli "PCS" dir.

Bende PCS modelini kullanıyorum. Üzerinde ayrıca zalman değil, zerotherm fan mevcut.
    Kartı Bios mod ile 790/2000 mhz hızlarında sorunsuz kullanabiliyorum.
    Test edince bak. Bendeki 3dmark skoru e6400 işlemci ile aşağıdaki gibi çıkıyor.
    (işlemci 2,13@3.2 ghz Ekran kartı 720-1800 den 790@2000 mhz e yükseltip yaptığım test)

Powercolor HD 3850 hakkında
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.