Şimdi Ara

powercolor hd 6950 2gb ile ilgili problem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, ati 3870 ekran kartımı değiştirdim yerine bu ekran kartını aldım.Normalde sorun cıkmaması lazımdı, fakat sorunun neden kaynaklandıgınıda bulamadım.
    650 w psu, ekran kartının 2 adet 6 pin girişi var. ati hd 3870 te kullandıgım güç kablosundan 1 adet daha aldım bağladım fakat ekran kartı çalışmadı.2 adet 6 pini bağladığım halde görüntü alamadım.acaba 6950 nin güç kablosu ile 3870 in güç kabloları farklı mı?yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

• Anakartiniz nedir?
    Birde bu 650w psu da sadece 1 tane mi pci-e girisi var?
    bende silverstone 500w var onda bile 2 tane pci-e power girisi var...
  • konunun anakartla ilgisi yok ama belirteyim,
    M5A97 EVO AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0

kullandığım ikinci 6 pin kablo bu. diğer molex lerden farklı ama bişey değişmemesi lazım.
    http://imageshack.us/photo/my-images/26/20122011618.jpg/
  • Anakarti sordum. slotdan dolayi.

pci-e ler ayni normalde. sizin calismamasi nedeni psu dan olabilir... 3870de bir problem mi olmustu?
  • 3870 te herhangi bir problem yok, şu an takır takır çalışıyor :)
    sanırım değişim isticem, ama ya problem bendeyse? eksik bişeyde yok ama' ne bilim.enteresan bir durum çalışmaması.
  • psu nedir peki hocam?
  • herhangi bir fikri olan yok herhalde.psu da problem yok, normal çalışıyor.
    anlamadığım şey, firma bana bu kartı açılmış pakette yolluyor, ve ekran kartı çalışmıyor. ben böyle iş görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun çözüldü.
    Tamamen kullanıcı hatası( yani benim hatam ) , ileride birisi dalgınlıktan yaparsa diye söylüyorum, CF socket inin hemen yanında bios switch i var.Onu mutlaka kontrol etsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaTMiL -- 22 Ocak 2012; 18:24:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.