Şimdi Ara

powercolor hd4850 1 gb 256bit gddr5 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartımı 15 gün önce aldım problemim şu youtube videolarını açtığımda kırpışma diyebileleceğim saniyenin on da biri kadar kararma ve zıplama oluyor fakat oyunlarda ve oyunların videolarında hiçbir problem yaşamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

yapılanlar
    güncel sürücü kurulumu
    orjinal sürücü kurulumu
    windows sürücüsüyle test
    format
    adım adım test video kodekllerin değişik versiyonları
    ve format :)
    donanım
    phenom 2 965 c3
    msi 785 gm e-51
    ripjaws ddr3 1600mhz
    1 tb seagate 32mb
    1,5 western 64 mb
    powercolor hd4850 1 gb 256bit gddr5
    vantec ion2 500w
    asus 550 watt
    2 psu ile aynı sonuç
    yardımlarınızı bekliyorum
    ilginiz için teşekkür ederim

• aynı karttan bendede var aynı sorunu yapıyo ama ben bişey bulamadım artık öyle kullanıyorum
    bu arada kartı sızdemı sıfır aldınız ben forumdan degısıme gıdıp yerıne yenısını almıs bı arkadastan sıfır olarak aldım(yanı sıfırıda aynı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisırakaya -- 13 Kasım 2011; 1:50:05 >
  • bence bu kartla ılgılı bı sorun arkadasa sattıgım 1gb hd4850'yı takıyorum onda yapmıyo aynı olayı
  • bende de oluyor bu sorun... dün vatandan aldım kartı bismillah pc ye format atacaktım. allahtan konuyu gördüm. kart çok iyi ama bu sorunu nasıl çözecez?. taksim meydanında toplanıp kartları yakacak halimiz yok. amd ye powercolora mesaj mı atalım ne yapalım?
  • eeee? sitede ki pro arkadaşlar. bizim derde bir deva yok mu? bi fikri olan? ''çapraz kanallarda çakışma oluyor'' falan gibi anlamasakta birşey diyen yok mu?
  • kartın sorunsuz çalıştırmadığı oyun çıkmadı ama bu sorun hakkında kımsenın bılgısı yok galıba
  • sorun flash playerla ilgili bende 2 tane yüklü flash player vardı ikisinide silip sadece birini yükledim sorun düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alışılmış Ati hataları..
  • Benim kartım bu, sorunsuz. Siz ne yapıyorsunuzda bu hale geliyor? Tahmin edeyim, geceleri izlediğiniz videolardan kaynaklanan sorun olabilir mi? Kardeşim akıllandı, artık gece sitelere girip video izlemiyor. Bilgisayarda sorunsuz. Kurtulduk. Sizde temizlenin, kurtulun arkadaşlar.
  • kartım bu derken powercolor 4850 gddr5 mi ? geceleride video izliyoruz gündüzleride izliyoruz yaw ne alaka şimdi :=) kastetiğin şey olsa memlekette ekran kartı çalışmaz arkadaşım yapma yaw izmirli. bu farklı bi sorun. umarım driver güncellemesinde düzelir.
  • Evet arkadaşlar aynı sorun bende de var, yazılımdan kaynaklanıyor bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.