Başlıkta belirttiğim bu iki ekran kartı arasında 200-250 lira fiyat farkı var.Bu farkı ödemeye değer bir kart mıdır Sapphire hd5850?İkisinin de fiyatını araştırdım ve alta linklerini verdim:
Bulabildiğim en ucuz yerlerde bile 220 lira civarı fark var.İkisi de aynı adı taşıdığı halde neden Sapphire çok daha pahalı?
quote:
Orijinalden alıntı: vivisector123
Başlıkta belirttiğim bu iki ekran kartı arasında 200-250 lira fiyat farkı var.Bu farkı ödemeye değer bir kart mıdır Sapphire hd5850?İkisinin de fiyatını araştırdım ve alta linklerini verdim:
hiç belli olmaz. belki hemen yarın gelir, belki 1 ay sonra, belki hiç gelmez. bütçeniz nedir ve sistem özellikleri? ayrıca hd6870' lerde kampanya var kaçmaz.
Dolarında bu aralar artması fiyatları baya yükseltti.Ancak oradaki kartların 2 side referans tasarım.Bir farkları yok ancak satıcının , ithalatçı firmanın falan fiyatlandırmasından kaynaklanıyor o durum
Mesela bende Gigabayte HD5850 OC Edition kullanıyorum.2 fan özel soğutmalı , şuan fiyatı 734 TL.Nerdeyse GTX570 lere yakın
Vatandaki Saphire 5850 extreme modelin üretimi durduruldu.Stoklara tekrar gelmesi zor.Teknobiyotikte stokta vardı sanırım.Boşuna beklemeyin.
resimdeki gibi olanlara referans tasarım deniyor, özel soğutmalı modellere göre sıcak ve gürültülü oldukları söyleniyor. eksendeki modelin fiyatı uygun, alınabilir.
Evet fşyatı uygun ama senin verdiğin resim ile eksen bilgisayardaki ekran kartının resmi aynı değil.Stok ürün değil mi eksendeki?