Ustalara selamlar :) Destek bilişime garantiye gönderdiğim powercolor hd5870 pcs+ ekran kartımın yerine POWERCOLOR HD6950 1GB G5 256B HDMI 2xDVI gönderiyorlar. Bende işim acil olduğu için kabul ettim. Bu iki kart arasında fiyat değilde performans olarak bir farklılık varmıdır ? POWERCOLOR HD6950 1GB G5 256B HDMI 2xDVI kartıma 6970 bios atılabilir mi ? biosunu nerden bulabilirim ? bu karta özel bir soğutucu falan takıp performansını arttırabilirmiyim ? şimdiden teşekkürler.
1.si 1 gblara atamazsın 2.si zaten bios atınca garantin vs gidiyor bu arada 6950 1gb daha iyi
HD5870 ile 1GB HD6950 performans farkı;
1GB HD6950 çok fark olmasada HD5870'den üstündür.
ilginize teşekkür ediyorum. extra bir soğutucu almaya gerek varmı ? alttaki bios çentiği ile diğer biosa geçmenin performans artışına etkisi varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: behcet98
ilginize teşekkür ediyorum. extra bir soğutucu almaya gerek varmı ? alttaki bios çentiği ile diğer biosa geçmenin performans artışına etkisi varmı ?
Bios değiştirmeniz performans arttırmaz. 2.bios, 1.biosta bir sorun olursa ekran kartının 2.biosdan kullanılması için konulmuş.
Voltaj vererek, o/c yapmak istiyorsanız özel soğutucu alabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme