Şimdi Ara

PowerColor HD7870 PCS+ İncelemesi [ Kullanıcı Değerlendirmesi ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
13.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok büyük ihtimal ondan, az bir ihtimal de odanın çok sıcak olmasından kaynaklanmıştır. Yabancı sitelerde incelemelerde 3D mark testinde max. 59 görmüş adam ama işte test aldığı ortamın sıcaklığı yok piyasada. Güncelleme yapacağım en kısa zamanda bu değerler üzerinden genelleme yapmak yanlış olur.
  • Optimistin 7870 ile Guru3d'nin BF3 için test aldığı bölümde 1230MHZ OC ile alınan sonuçlar
    testin yarısı aksiyon su bölegede senaryo kısımnda geçiyor. optimist o kısmı geçtikten sonra Alt tab ile masasütüne dönüp Afertburner'da clean history yapmadığı için senaryo kısmlarında FPS sabit, yarısından sonra zaten aksiyon belli oluyor.
     PowerColor HD7870 PCS+ İncelemesi [ Kullanıcı Değerlendirmesi ]

STOK 580
    Ben aksiyon anını aldım.Stok GTX580'in min FPS'lerine dikkat çekeyim...

BU testleri her ikimiz de oyunun bu kartlarla oynacağı seviye olan 1920*1080 HIGH 4XAA olarak aldık. ULTRADA kartlar oldukça performans kaybediyor 7870 daha çok düşüyor. Optimist 4,5 MHZ kullandı. Ben farketmeyeceği için boardda C1e açık işlemciyi de 4,3 GHZ'de offset mode voltaj ile test yaptım. Zaten yük altında offset mode olsa da C1e devreye girmiyor....

7870 GTX580 ile aynı kart olmaz. OC ile optimisten biraz daha iyi skor alsanız da limitleri 960MHZ-1GHZ arası olan GTX 580'in 900 MHZ'de bile rahat 7/24 ayakta kalacağını da unutmayalım...

Yukarıda mesajlarda bırakın kartın 3-5 farkla geçtiği 570'i ve 1230 mhz OC haliyle bile tam olarak yaklaşamadığı 580'i 670 eder diyenler olmuş, komik olmayalım

Svstrgamer'in aldığı Caspian 64 kişi FULL ULTRA stok haliyle referans GTX670. Bir daha yazayım caspian, full ultra stok ref670

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 30 Ağustos 2012; 15:07:51 >

• Eklemelerin için teşekkürler sedat abi. Bu kart zaten GTX580 civarı performans veriyor, GTX570 ten üstün. Bana göre GTX580 den de üstün bir çok anlamda. Özellikle çıkış fiyatınada bakınca eminimki bir çok kişi tercih edecektir. HD7850 de de zaten tek 6pinlik güç girişi var ve 120W tüketiyor ' diye biliyorum. Bu 2 kartta şuan orta/üst seviye segmentte en alınabilir kartlar ve bana göre GTX570/80 defteride kapanmıştır. Ha 2.elden güzel fiyatla alınır taş gibi kartlar tepe tepe kullanılır o ayrı mevzu tabiki. Amd indirimleri kısa sürede gelirse iyi olur kullanıcı için.
  • www.powercolor.com/us/products_features.asp?id=313

yalniz her powercolor karti mascom garantili diye bir sey yok.benim powercolor 6950 im endeks bilisim garantili.

test guzele benziyor.bi ara bakarim.su an mobilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powercolor'a Çizgi de bakıyordu....
  • Bu serilerin hepsi mascom garantili sanırım.
  • @Chris Brown
    kartını güle kullan hayırlı olsun incelemende iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

@Chris Brown
    kartını güle kullan hayırlı olsun incelemende iyi olmuş

Abi o işlemcinin yanına artık sana da en az bir 7850 cf şart oldu
  • Forum ve üyeler için çok değerli bir inceleme olmuş teşekkür ederiz.

Vortex soğutma sistemi gerçekten basit ve kaliteli zaten yukarıdaki değerlere baktığımızda kendini kanıtlamış görünüyor.
    (-) yanı ise kartın alt yüzündeki ramlere temas etmemesi ve ramsink eklemenin mümkün olmaması.
  • Sıcaklık güncellemesi : Uzun süre BF3 Max. sıcaklık 72 , Min. 33 derece. / 3d Mark 11 Max. 63 derece. [Oda sıcaklığı 30 Derece]

---

@ Confusion ;

Evet, ramler için soğutucu ekleyebilsek daha sağlıklı olurdu ama ben Oc konusunda sınırları zorlama taraftarı değilim. HD7870 gibi bir kart her oyunu sorunsuz oynatabiliyor zaten, ekstradan 3-5 fps yada puan fazla almak için çok çaba harcamamak gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 31 Ağustos 2012; 10:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Buda X skoru karşılaştırması:

7850cf kıyaslama konusundan aldığım ss deki gpu skoru: 3110

Buda konu sahibi arkadaşın gpu skoru: 1984

Görüldüğü gibi fark: %56,75 hadi bunada %50 diyelim.

Chris Brown ellerine sağlık çok güzel bir inceleme olmuş kardeşim.

@B.M.W bazı arkadaşlar test sonuçlarını incelemeden yorum yapıyor.Arkadaşlar incelediğini sanıyor ama incelemiyor.Sapphire 7870 oc Ati kartımı çizgi problemi nedeniyle inventusa iade ettim.873tl almıştım.Yıllar sonra aiten vazgeçiyorum.Farkını verip GIGABYTE GV-N670OC-2GD GTX670 alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiLoN -- 31 Ağustos 2012; 11:32:11 >

• Teşekkürler
  • Vatan'a mail attım:

İyi Çalışmalar..
    AMD Ekran kartlarında yaklaşık 40$ kadar indirime gitti. Uzunca süre geçmesine rağmen bu sizin fiyatlarınıza yansımadı.!
    Ayrıca POWERCOLOR markasınında HD 7xxx serisini sitenizde görmek istiyoruz!!!

Cevaben;

Belirttiğiniz ürün tedarik aşamasındadır.Ürünlerin tedarikçi firma tarafından gönderi tarihi belirtilmediğinden dolayı, stok giriş tarihi ile ilgili net bir bilgi belirtilememektedir.Her an güncel olanwww.vatanbilgisayar.com adresinden stok girişini kontrol edebilirsiniz. Firmamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

şeklinde cevap geldi!!

Bence sizde benzer şekilde mail atarsanız faydasını görürüz

• Neden illa Vatan? Nerde en ucuza satılıyorsa ordan alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Neden illa Vatan? Nerde en ucuza satılıyorsa ordan alırım.

Haklısın abi

%25 indirim günlerinde acaba yakalar mıyız aradığımızı diyoruz iste!!

Onun dışında herkes biliyor ki, normal fiyatları ile vatan'ın önünden dahi gecilmez
  • Arkadaslar bir sorum var, kararımı bu hafta sonu vermem lazım!!

Sapphire HD7850 OC 2GB 256Bit GDDR5 16X

PowerColor HD7870 PCS+

Sizce Powercolor 7870, Sapphire 7850 O.C'den 150 TL fazla fiyatı hak edecek performansta bir kart mıdır.?

Şu anda Sapphire 7850 o.c'nin parasını ödemiş durumdayım, 150 TL daha verirsem Powercolor 7870 PCS+'yı verecek!!

Siparişi Pazartesi geçecek!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuytu

Sizce Powercolor 7870, Sapphire 7850 O.C'den 150 TL fazla fiyatı hak edecek performansta bir kart mıdır.?

Şu anda Sapphire 7850 o.c'nin parasını ödemiş durumdayım, 150 TL daha verirsem Powercolor 7870 PCS+'yı verecek!!

Evet, eder. Düz 7870 olsa etmezdi ama OC'li versiyon olduğu için eder. 7950 muadili kart o. İmkânın varsa onu alırsın, yoksa seçtiğin 7850 zaten iyi bir tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: kuytu

Evet, eder. Düz 7870 olsa etmezdi ama OC'li versiyon olduğu için eder. 7950 muadili kart o. İmkânın varsa onu alırsın, yoksa seçtiğin 7850 zaten iyi bir tercih.

Peki hocam, eder dediniz bende aldım

Chris Brown; hocama da incelemesi için tekrar teşekkür ediyorum, kendisiyle aynı kartı kullanacağım için mutluyum

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=65426997

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuytu -- 4 Eylül 2012; 19:38:43 >

• @kuytu

zaten shader sayısının pek bır etkısı yok..mısal 7850 ıle 7870 arasında shader farkı 7850 7870 den 100-150 mhz fazla hızla kapatıyor..bu dedıgım olay 7870-7950 ıcınde gecerlı..aradakı shader farkı daha fazla oldugu ıcın 200-250 mhz fark oynuyor arada..

sızın aldıgınız kart ortalama 7950 olarak sayabılırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 4 Eylül 2012; 19:48:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Bence bu kartın rakibi GTX570.Kartların rakiplik durumları şu şekilde bana göre:

HD7850 ---------- GTX560 Ti
    HD7870 ---------- GTX570
    HD7950 ---------- GTX660 Ti
    HD7970 ---------- GTX670
    HD7970 Ghz ----- GTX680

Bu arada inceleme için teşekkürler.

bmw dostum tablida yaniliyorsun 7870 referans 580 ile ayni puanlari vs aliyor yani 580 ile kiyaslanir 570 ile değil

Orada yanılmış olabilirim kullandığım soc u baz alarak düşünmüştüm orasını.

b.m.w ama soc türkiyde asla satışı olmayan bir karttı bunu sende biliyordun herkeste soc yoktu bu değeler referans kartlara göre alınıyor biliyorsun asla bir 7870 580 lightining olamaz ama genel anlamda referans 580 den bile üstün bir kart birde 2gb bunu kabul etmek gerekir 570 demiyorum bile 580

evet bir 580 lightning olamaz ama 570 soc da olamaz skorlara bakarak söylüyorum tabi.
    TR satışı olmadı evet ama 7870 e performans anlamında ezilecek bir kart değil

anlamıyorum bir inceleme var çok güzel bir kart gayet uygun fiyata e burda neyin tartışmasındayız 670 çok güzeel bir kart harika performans veriyor ama bende 570 kullandım hiçde öyle ahım şahım bir kart değildi 570 slı bf3de vram sıkıntısı çekiyordu 7870 ondan bariz daha üstün bir kart

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.