Şimdi Ara

PowerColor HD7870 PCS+ İncelemesi [ Kullanıcı Değerlendirmesi ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
13.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonser24

3dmark11 puanlarını pek dıkkate almayın..nvıdıa kartlar amd kartlara gore onde oluyor..

@B.M.W

unıge sonucunu koyda 570 kacacak delık arasın.

7850 ıle 1050 cıvarı puan alıyorum..maksımum ayarlarda oldugunu soylememe gerek yok..

herzaman dedıgım gıbı onemlı olan oyun bencmarkları..

570 i satmamış olsaydım yapardık hemde oc li halde ama o zaman cf deki kadar şanslı olamayabilirdin
  • Bende onu diyorum , 3D markta oc yapıp puan yarıştırmanın bir mantığı yok. Powercolorun bu kartı aslında Asus DCUII yada Msı TwinFrozr gibi çok özel bir soğutma değil.Standar pcb de güzel soğutma çözümü kullanılan bir kart. Kart F/P olduğu için soğutma çözümüde F/P doğal olarak. Ama ona rağmen piyasadaki en hızlı 7870.

GTX570 ve GTX580 ile kıyaslamakta bir yerde mantıksız bir durum. Bu saatten sonra sıfır 570/580 alan kimse olmaz sanıyorum. 660Ti ve 660 ile bir performans kıyaslaması yapıp fiyatına göre oranlarsak,en mantıklı karşılaştırmayı yapmış oluruz. Bu kart 670TL olduktan sonra artık 550TL nin üzerinde para vermesin kimse 7850 ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Bende onu diyorum , 3D markta oc yapıp puan yarıştırmanın bir mantığı yok. Powercolorun bu kartı aslında Asus DCUII yada Msı TwinFrozr gibi çok özel bir soğutma değil.Standar pcb de güzel soğutma çözümü kullanılan bir kart. Kart F/P olduğu için soğutma çözümüde F/P doğal olarak. Ama ona rağmen piyasadaki en hızlı 7870.

GTX570 ve GTX580 ile kıyaslamakta bir yerde mantıksız bir durum. Bu saatten sonra sıfır 570/580 alan kimse olmaz sanıyorum. 660Ti ve 660 ile bir performans kıyaslaması yapıp fiyatına göre oranlarsak,en mantıklı karşılaştırmayı yapmış oluruz. Bu kart 670TL olduktan sonra artık 550TL nin üzerinde para vermesin kimse 7850 ye.

Akillara su soru geliyor
    Vatanin genelde ayda 1-2 kere %25 indirimli
    671 tl ye

660ti satmasi bu 7870 i boşa çikarmiyor mu?

Misal ben beklemedeyim yoksa alicam bu karti ama
    660ti fark atmisken ve ayni paraya belki bu hafta sonu gelcekken neden 10-20 gun beklemeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orası doğru ama vatan indirimi bir istisna. Vatanın gün atlatmak için yaptığı indirimler her zaman olmuyor. Olduğunda da avantajlı fiyatları var doğrudur. Ama ben kart alacak diyede vatanın indirimi beklemek bu kartı yada benzer kartları boşa çıkarmaz çünkü kartlşarı F/P olarak kıyaslarken firmaların yaptığı indirimleri göz önünde bulunduramayız.
  • Hocam kartınız hayırlı olsun. Elinize sağlık testler gayet iyi. Overclock değerleri de çok iyi. Soğutması da yeterli gibi görünüyor kartın. Sıcaklıklar pek yüksek değil. Vrm'leri soğutmuyor sanırsam bu da bellekleri hız aşırtmanıza bir kısıtlama getiriyor. Fanının %50'den sonra sesli oluşu çoğu karta has bir şey, normal karşılanabilir. Gtx660 Ti hiç düşünmediniz mi bu kartı alırken ? 70tl kadar daha pahalı tabi ama nebileyim o da iyi bir seçenekti
  • Teşekkürler. En son Gpu 1200 bellekelr 5600Mhz de stabil sıkıntı yok. Ama buna gerek olmadığı için stok haline aldım 1100/4900.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Abovvv, fiyata gelin demek istiyorum sadece; 558,01 TL !!!

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/powercolor-radeon-hd7870-pcs-2-gb-gddr5-256-bit-ekran-karti.aspx

yuhanza..

noluyo yaww costu fıyatlar..7970 fıyatına 7870 crossfıre..bıde bunları yapacaksın 1200-1250 mhz..

sız asıl suna bakın.760 tl ye 7950.. power pıyasayı mahvettı.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/powercolor-radeon-hd7950-pcs-3-gb-gddr5-384-bit-ekran-karti.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 6 Eylül 2012; 21:58:11 >

• Bellek farkı mı fiyat farkı mı? Bu dalga bu gemiyi batırır.
    382 TL...
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/powercolor-radeon-hd7850-1-gb-gddr5-256-bit-ekran-karti.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Bellek farkı mı fiyat farkı mı? Bu dalga bu gemiyi batırır.
    382 TL...
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/powercolor-radeon-hd7850-1-gb-gddr5-256-bit-ekran-karti.aspx

Nasıl ya Yarın karta para yatırıp CF yapayım abi hemen ben o zaman

550W OCZ Fatal1ty kaldırır mı

Edit: Pardon ya ben 2GB'lığı sandım o kadar da değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 6 Eylül 2012; 23:52:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Bellek farkı mı fiyat farkı mı? Bu dalga bu gemiyi batırır.
    382 TL...

Nasıl ya Yarın karta para yatırıp CF yapayım abi hemen ben o zaman

550W OCZ Fatal1ty kaldırır mı

Edit: Pardon ya ben 2GB'lığı sandım o kadar da değilmiş

Doktorum bellek farkı mı fiyat farkı mı didik be yavvv.

• quote:

Doktorum bellek farkı mı fiyat farkı mı didik be yavvv.

Abi halimi görsen hak verirdin, iyi okuyabiliyorum diyorum bazen Ama heyecanlanmadım değil tam da elime para geçmiş
  • 6850 de çok güzel, hatta şu kartın incelemesi gelebilir nolur nolmaz

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/powercolor-radeon-hd6850-1-gb-gddr5-256-bit-ekran-karti.aspx

----------------

7870 PCS+ bedava. Düşünmeden alın. CF de iyi olur aslında gözleri parlıyor insanın hmm

• chris sipariş geçecem 7950 ve 7870 aklımı kurcalıyor çok şey kaybettirirmi 7950 nin fiyatıda çok iyi seviyede daha önce incelemelerinide takip ettim alınası bir kart
  • Aradaki fiyat farkına değedebilir değmeyedebilir şimdi düşünme tarzına bağlı, bu konuda yorum yapmamam en sağlıklısı sanırım.
  • quote:

Aradaki fiyat farkına değedebilir değmeyedebilir şimdi düşünme tarzına bağlı, bu konuda yorum yapmamam en sağlıklısı sanırım.

çok ironik bir yaklaşım oldu
  • quote:

Aradaki fiyat farkına değedebilir değmeyedebilir şimdi düşünme tarzına bağlı, bu konuda yorum yapmamam en sağlıklısı sanırım.

Çok fark var ya değmez diye düşünüyorum ben net olarak :) 200TL abi :) Kassa CF yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

tavsıyem alma gucunuz varsa 7870 den cf yapın..bu fıyata cıdden kacmaz..adamlar resmen 7850 fıyatına 7870 verıyorlar..7850 2 gb lık modelı olsaydı ellerınde super olurdu..

edıt:o degılde 7950 e bakım dedım resımlerıne hasta oldum..super bır goruntusu var..sogutmasıda baya ıyı..

http://www.guru3d.com/article/powercolor-radeon-hd-7950-pcs-review/

7950 alsanda pısman olmazsın..bu sogutma ıle deger bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 7 Eylül 2012; 1:48:01 >

• quote:

quote:

quote:

tavsıyem alma gucunuz varsa 7870 den cf yapın..bu fıyata cıdden kacmaz..adamlar resmen 7850 fıyatına 7870 verıyorlar..7850 2 gb lık modelı olsaydı ellerınde super olurdu..

an itibarı ile 7870 aldım tam benim aklımdan geçenleri yazmışsın bende değmeyeceğini düşünerek vazgeçtim eğer 760 ona verseydim gtx 600 serisi bir kart almadığıma pişman olacaktım 1-2 ay içinde ikinci kartı alıp cf düzeneği kurarım 6850 cf ile başlayan maceraya 7870 cf ile devam ederim

• quote:

6850 de çok güzel, hatta şu kartın incelemesi gelebilir nolur nolmaz

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/powercolor-radeon-hd6850-1-gb-gddr5-256-bit-ekran-karti.aspx

----------------

7870 PCS+ bedava. Düşünmeden alın. CF de iyi olur aslında gözleri parlıyor insanın hmm

İzin verseydi şu 6000 serisi alıp bir tane daha 3 lü düzenek akardık

Hayırlı olsun Chris, yetmediginde patlatırsın yanına bir tane daha.

• quote:

quote:

quote:

quote:

an itibarı ile 7870 aldım tam benim aklımdan geçenleri yazmışsın bende değmeyeceğini düşünerek vazgeçtim eğer 760 ona verseydim gtx 600 serisi bir kart almadığıma pişman olacaktım 1-2 ay içinde ikinci kartı alıp cf düzeneği kurarım 6850 cf ile başlayan maceraya 7870 cf ile devam ederim

7850 cf kullanan bır kısı olarak turnayı gozunden vurdun dıım oyleyse.

valla cıdden durtuyorlar benı kart al dıye ama sonrakı neslı beklıyecem..hay allahım donanım tutkusu sıgaradan beter yaa

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.