Şimdi İsmail hocam nedir kartın son durak OC'de geldiği noktalar hiç zorladın mı denedin mi :) ?
Ben vga oc den pek anlamıyorum açıkçası o yüzden gpu 1250Mhz , belleklerde 5600Mhz son stabil noktadır benim için. Ama mesela Gpu 1265 te de stabildir, ama benim için önemi yok çünkü tam sayı değil 1275Mhz olsa neyse , sonrada 1300 var zaten. Öyle bir durum
Ama bugün yarın macun değiştircem bakalım farkedicekmi.
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Ama bugün yarın macun değiştircem bakalım farkedicekmi.
farkediyor ama yüksek sıcaklarda boşta 31 yükte 65 üzeri görmedim mx-4 sürdükten sonra bu kartın tek eksikliği vram heatsink olmaması bu arada pm atıyorum birazdan
Tamam Pm bekliyorum. Yeni sürücüyü indiriyorum bakalım ne kadar değişiklik yaşayacağım. Bendeki macun akasa şuan ama bir deneyelim cpuda güzel sonuç verdi, gpu ya bakacaz.
Yeni Driver , 1225 Mhz Gpu , 5600Mhz Bellek , FX6100 3.3Ghz Stok Yeni Sonuçlar
-----------------------
Yeni Driver , 1250 Mhz Gpu , 5600Mhz Bellek , FX6100 4.5Ghz Stok Yeni Sonuçlar 2600+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 24 Ekim 2012; 8:41:24 >
quote:
Orijinalden alıntı: icphedia
Tam GTX 660 almaya karar vermişken şu son driver olayı bu kartı düşünmeye itti beni. 70TL fark verip bunu mu alsam acaba :S
Nvidia cephesinin boş duracağını zannetmiyorum, aksi halde karşılık vermezlerse yeni bir driverla, durumları kötüye gidecektir.
Yeni bir driver gelmiş zaten nvidia dan.
İş çıkışı uğrarım vatana, o anki psikolojime bağlı 660 yada 7870 alabilirim. Eski ekran kartıma değişim kararı çıkmış, iade alacaklar. Para iadesi de alabilirim. Anakartın ram slotlarından birinde sorun çıktı, şimdi onu göndericem servise. 2-3 hafta gelmez en az. O arada başka bir kart bakarım daha olmadı.
Chris senin bu kart amd nin en kötü kartı seçilmiş, bu konuda yorumlarını alabilir miyiz (adam hala 11111 de)
Sonunda çözdüm durumu, Chris hocam 7870 570'i net tokatlıyor, Bu BMW'nin 570'inin gerçek skoru NCP defaultta;
Bu da performans moduna çekilmiş ayar;
Bir an nasıl olur da 7870 OC ile AMD kart olmasına rağmen 570'i 3DMark 11'de geçemez diyordum kendi kendime..
Bu da Chris hocamın aldığı son AMD 3DMark 11 puanı;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 24 Ekim 2012; 12:49:58 >
quote:
Orijinalden alıntı: cianni
Sonunda çözdüm durumu, Chris hocam 7870 570'i net tokatlıyor, Bu BMW'nin 570'inin gerçek skoru NCP defaultta;
onun skorlarına kim inanıyor ki
BF3 Performansını merak edenler için yazmak istiyorum. Yeni sürücü ile Kart OC'siz halde , 1920x1080 Çöz. ve en son ayarlarda Min 45 ve Avg 60 Fps ortalama veriyor
Ayrı başlık açacaktım ama buradan sorayım: Aklımda 2 tane ekran kartı var. Biri bu diğer ise Asus'un GTX560ti modelinin 2gb'lık versiyonu. Sizce hangisi?
çok işime yoradı saolasın bide gta 4 ün fps değerini görebilseydik iyi olurdu teşkkürler
Elinize sağlık güzel inceleme olmuş. Ben de bu kart ile Sapphire HD7850 O.C Edition Dual-X arasında kaldım hangisini önerirsiniz ? Bu kart şüphesiz daha iyi ancak Sapphire'in çift fanı cezbediyor. Kasa Zalman Z11 Plus olacak 5 fan ( 1 tane içeri üfleyen önde, 4 tane egzoz fan) sizce bu kart yükte hangi sıcaklıklara çıkabilir oda sıcaklığına 30c dersek ? Ve son olarak kartın sıcaklığı 60c'nin üzerine çıktığında fan sesi çok rahatsız ediyor mu ? Müsait bir zamanda cevaplayabilirseniz sevinirim, teşekkürler .
fan sesi rahatsız etmiyor hiçbir zaman oldukça sessiz diyebilirim 60 derece olduğunda bile kart sessiz ama manuel olarak %40,50 yaparsanız ses çıkarıyor. HD7870 te ve 7850 de powercolor kendinden oc li geliyor yani en yüksek değerlere sahip kartlar. Sadece çift fanlı diye düşünmeyin eğer daha ucuz sa öyle alın sapphireyi.