Şimdi Ara

PowerColor HD7870 PCS+ İncelemesi [ Kullanıcı Değerlendirmesi ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
13.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BMW nerde ya onun kartta 1100 lira çıksın biri 1100 liraya alınan 7870 CF ile kapışsın onla 7870 in 550 den satılması şaka maka Nvidia yıda sıkıntıya soktu ki buda güzel birşey. Nvidia da indirim yapmak zorunda kalacak. Şuan sanırım piyasadaki en alınabilir kart durumunda 7870 PCS+.

--

Yarın olurmuş bütün siparişler iptal edilirmiş, verdiğimiz fiyatlar yanlış derlermiş. Ne gülerim eksene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

BMW nerde ya onun kartta 1100 lira çıksın biri 1100 liraya alınan 7870 CF ile kapışsın onla 7870 in 550 den satılması şaka maka Nvidia yıda sıkıntıya soktu ki buda güzel birşey. Nvidia da indirim yapmak zorunda kalacak. Şuan sanırım piyasadaki en alınabilir kart durumunda 7870 PCS+.

--

Yarın olurmuş bütün siparişler iptal edilirmiş, verdiğimiz fiyatlar yanlış derlermiş. Ne gülerim eksene

ewt hocam bu fıyatla f+p nın dıbıne dıbıne vurdu vesselam.bu fıyatla almayanı tekme tokat doverler valla..o degılde 7950 de cok ıyı bence..sogutmasının o kadar ıyı oldugunu bılmıyordum..

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Aradaki fiyat farkına değedebilir değmeyedebilir şimdi düşünme tarzına bağlı, bu konuda yorum yapmamam en sağlıklısı sanırım.

çok ironik bir yaklaşım oldu

tavsıyem alma gucunuz varsa 7870 den cf yapın..bu fıyata cıdden kacmaz..adamlar resmen 7850 fıyatına 7870 verıyorlar..7850 2 gb lık modelı olsaydı ellerınde super olurdu..

an itibarı ile 7870 aldım tam benim aklımdan geçenleri yazmışsın bende değmeyeceğini düşünerek vazgeçtim eğer 760 ona verseydim gtx 600 serisi bir kart almadığıma pişman olacaktım 1-2 ay içinde ikinci kartı alıp cf düzeneği kurarım 6850 cf ile başlayan maceraya 7870 cf ile devam ederim

7850 cf kullanan bır kısı olarak turnayı gozunden vurdun dıım oyleyse.

valla cıdden durtuyorlar benı kart al dıye ama sonrakı neslı beklıyecem..hay allahım donanım tutkusu sıgaradan beter yaa

valla bencede biraz öyle oldu gibi eğer ikinci 7870 ide alırsam değme keyfime aslında 660 ti ile sli kuracaktım tabi makul fiyata indiğinde ama bu benim için daha karlı bir seçim oldu yeni nesile kadar kart değiştirmem

chris hocam dur etme eyleme benim siparişi yola çıkarsınlarda

• Daha önce olmadı değil ozamanlar saldırdı tabi millet kart neydi unuttum ama palit gtx570 ve hepsiburada vakas olabilir diye hatırlıyorum

Tüm PowerColor kartlarda fiyatların Amd nin indirimine uygun gelmesi durumu kurtarıyor. Peki madem indirim var teknobiyotik neden o fiyattan vermedi. Buda güzel bir soru cevabınıda biliyoruz zaten. PowerColor Mahvetti ortalığı resmen ya şaka maka. Şimdi bu aslında şu demek oluyor , 560TL ye aldığın bir kart ile her oyunu Full şekilde oynayabiliyorsun oluyor. Buda uzun zamandır kullanıcıların yaşayamadığı bir durum. Powercolor iyiki yeniden Tr'de aktif olmuş.

Ekleme :

1100TL HD7870 CF yapılırsa, Alınacak X puanı stok halde muhtemelen 4100Civarında olacaktır. Gpu 1200 Bellekler 1400 de stabilde durduğuna göre puan 4300 yaklaşacaktır. 3D markta daha iyi sonuç veren nvidia kartlardan, bu paraya en yakın olanı ele alalım. GTX670 Windforce ( ). Sanırım arada 1000 puan civarı bir fark oluşuyor. Heaven ve oyun testlerinide hesaba katarsak , HD7870 için bu fiyat ciddi bir fiyat ise , GTX670 in 850TL ye düşmesi gerekecek.

NOT : Sabah kalktığımda burayı karışık bulabilirim, lütfen konu kirlenmeden güzelce yazalım yorumları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 7 Eylül 2012; 2:21:10 >

• quote:

Daha önce olmadı değil ozamanlar saldırdı tabi millet kart neydi unuttum ama palit gtx570 ve hepsiburada vakas olabilir diye hatırlıyorum

Tüm PowerColor kartlarda fiyatların Amd nin indirimine uygun gelmesi durumu kurtarıyor. Peki madem indirim var teknobiyotik neden o fiyattan vermedi. Buda güzel bir soru cevabınıda biliyoruz zaten. PowerColor Mahvetti ortalığı resmen ya şaka maka. Şimdi bu aslında şu demek oluyor , 560TL ye aldığın bir kart ile her oyunu Full şekilde oynayabiliyorsun oluyor. Buda uzun zamandır kullanıcıların yaşayamadığı bir durum. Powercolor iyiki yeniden Tr'de aktif olmuş.

Ekleme :

1100TL HD7870 CF yapılırsa, Alınacak X puanı stok halde muhtemelen 4100Civarında olacaktır. Gpu 1200 Bellekler 1400 de stabilde durduğuna göre puan 4300 yaklaşacaktır. 3D markta daha iyi sonuç veren nvidia kartlardan, bu paraya en yakın olanı ele alalım. GTX670 Windforce ( ). Sanırım arada 1000 puan civarı bir fark oluşuyor. Heaven ve oyun testlerinide hesaba katarsak , HD7870 için bu fiyat ciddi bir fiyat ise , GTX670 in 850TL ye düşmesi gerekecek.

NOT : Sabah kalktığımda burayı karışık bulabilirim, lütfen konu kirlenmeden güzelce yazalım yorumları.

bu arada ben 7850 cf ıle 1250-1450 de 3dmark11 de 4330 puan almıstım..tahmınımce 7870 cf yapmıs oldugum mhz degerlerı ıle rahat 4500-4600 cıvarı alır..bu fıyata bu performans muhtesem..sımdı nvıdıa dan atak beklıyoruz..soyle 600 tl ye 660 tı de guzel olur.

• quote:

5870 vakası vardı ya. Yanlış yaptık demişler ama siparişleri göndermişlerdi. 3-4 ay sonra o yanlış olan fiyatın 100 TL altına 5870 bulunur oldu..

İsmail'im resmi indirim 2 hafta önce açıklanmıştı sanırım. HIS 7870 newegg'de 219 USD yani 400 TL'den satılıyor. Asus vb modeller 250 usd yani 455 TL'en satılıyor, üstüne daha 100 TL TR farkı var.

Herkes bilsin ki 7870 için fiyat aslında doğrudur. 7950de 320 350 USD arasında satılıyor. Yani 580-630 Tl arası bir fiyat. dolayısıyla 7950 içinde 750 Tl merkezli bir TR fiyatı normaldir artık..

Yalnız bu kadar çabuk gireceğini düşünmüyordum yeni resmi fiyat indirimli malların bizim piyasaya.

• Dün eksenin fiyatları görüp 7850 alacaktım yarın sabaha alırım dedim.
    dün kdvleri eklememişler bugün normale döndü fiyatlar canımı sıktı
    Olması gerekenler fiyatlar aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

quote:

PowerColor HD7870 PCS+ 680 TL
    GTX 670 - - - - - - - - - - 1020 TL

GTX 670 alamayacakların alternatifi; HD7870 PCS+

siz hangisini alırsınız?

O fiyata satılan 670 ler oc li ve özel soğutmalı fiyat farkı %50 performans farkıda aynı şekilde, imkanınız varsa verdiğiniz para kadar fazla performansı 670 den alırsınız.

çok gülünç
    performans farkı % 50 ymiş

o.c suz özel soğutmasız 670 kaç TL

Matematiğinde sıkıntı var yada gerçekleri göremiyorsun,

Bak bu bonser arkadaşımızla 7850cf ile yaptığımız karşılaştırma konusundaki default hali ile aldığım test gpu skoru görüldüğü gibi: 10110

PowerColor HD7870 PCS+ İncelemesi [ Kullanıcı Değerlendirmesi ]

Buda konu sahibi arkadaşımızın aldığı gpu skoru: 6752

Görüldüğü gibi fark %49,73 yani yaklaşık %50.

Hocam matematiğimi mahvettin ya.

10110

6752

%50 fark?

Allah allah ben mi yanlış hesaplıyorum acaba yoksa farklı bir yolu mu var

• quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

quote:

quote:

siz hangisini alırsınız?

O fiyata satılan 670 ler oc li ve özel soğutmalı fiyat farkı %50 performans farkıda aynı şekilde, imkanınız varsa verdiğiniz para kadar fazla performansı 670 den alırsınız.

çok gülünç

Bak bu bonser arkadaşımızla 7850cf ile yaptığımız karşılaştırma konusundaki default hali ile aldığım test gpu skoru görüldüğü gibi: 10110

10110

6752

%50 fark?

6752*150=10128 yaklaşık = 10110

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

quote:

quote:

siz hangisini alırsınız?

çok gülünç

10110

6752

%50 fark?

6752*150=10128 yaklaşık = 10110

Bir de tıp okuyor olacağım ya

6752*150/100 = 10128 tamam şimdi oldu, bende kafamdan 2 kere hesapladım 11128 buluyordum. Herhalde bir kahve vakti gelmiş .

• 3D mark puanlarıyla kartın direk performansını kıyaslamak mantıklı bir durum değil. Oyun karşılaştırmalarına bakılması lazım gerçek bir karşılaştırma için. Kart 3d mark oynamak için alınıyorsa o ayrı tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

5870 vakası vardı ya. Yanlış yaptık demişler ama siparişleri göndermişlerdi. 3-4 ay sonra o yanlış olan fiyatın 100 TL altına 5870 bulunur oldu..

Sırf 100TL için o kadar bekleyen müşteri olduğunu görünce fiyatlar 1 ay sonra o şekle girmişti hakikaten ben de hatırlıyorum 3 4 tane ayrı zamanlarda sıcak fırsatlar konusu açılmıştı millet parçalıyordu kartları Toxic'ler havada uçuşuyordu 334TL'ye

• Cin şişeden çıktı bir kere doktorum. USA fiyatı 219 USD yani 400 TL olan 7870 TR'de artık 700 TL'ye satılamaz. AMD indirimi orda fiyatlara yansımışsa Eylül ayı bitmeden burada da olacağı budur..

Lansman fiyatı 350 USD olarak duyurulduğunda dalga geçmiştim, TR'de 900-1000 TL arası olur ancak Vatan %25 ile 750 TL'ye alınır demiştim. Şimdi USA'de özel seri ASUS vb 7870 kartlar lansman fiyatının 100 USD altına inmiş. Demek ki fiyat ne olursa olsun dünyanın her yerinde en az 100 USD yani 180 TL, hatta ucuzlayınca daha fazla sipariş olacağından 200 TL üzerinde indirimli fiyatlar görmek mümkündür vesselam...

Mürsel abine selamlarımı söyle azıcık beklesin fiyatlar otursun öyle gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Tatil bitince bekliyorum
  • zamanım olmadığı için tüm yazılanları okuyamadım eğer daha önce sorulduysa kusura bakmayın. bende sistem toplamayı düşünüyorum ve bende her kullanıcı gibi birden fazla çeşit arasında kararsız kaldım.

MSI GTX660 TI GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11
    SAPPHIRE HD7870 O.C. Edition GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1
    AX7870 2GBD5-2DHPP HD7870 PCS+ GHz Edition

Fiyat yukarıdan aşağıya doğru azalıyor. f/p açısından hangisini önerirsiniz.
  • F/P oranıda aşağıdan yukarıya doğru azalıyor.
  • 560TL ye alınabiliyor şuanda, ilgilenenlerin bilgisine.
  • Şimdi İsmail hocam nedir kartın son durak OC'de geldiği noktalar hiç zorladın mı denedin mi :) ?
  • Tam GTX 660 almaya karar vermişken şu son driver olayı bu kartı düşünmeye itti beni. 70TL fark verip bunu mu alsam acaba :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

Tam GTX 660 almaya karar vermişken şu son driver olayı bu kartı düşünmeye itti beni. 70TL fark verip bunu mu alsam acaba :S

tavsiye ederim dostum şahsen kullanıyorum beklentilerini fazlasıyla karşılayacaktır son driver ilede test yapacam akşama istersen takip et
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.