Şimdi Ara

Powermac g4 mdd sistem sıfırlama veya format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elime bir yerden, resimlerinden powermac g4 mdd olduğunu tahmin ettiğim bir cihaz geçti ama daha önce mac kullanmadığım için nasıl sıfırlanır, nasıl başa dönderilir bilemiyorum. Yanında herhangi bir cd falan yok, sisemde de bilmediğim bir parola var ve ben işin içinden çıkamadım. Bilgisi olan arkadaşlar varsa bir yol yordam gösterirlerse sevinirim.

(konu taşınabilir bilgşsayarlarmış, sonradan fark ettim lütfen kusuruma bakmayın ancak sistem herhalde mobil veya masaüstü fark etmez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 22 Eylül 2013; 18:19:32 >

• Hoca powermac'mi kaldı daha :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

Hoca powermac'mi kaldı daha :)

eski zaten :) yoksa kim mac verir kime. biraz kullandım hoşuma gitti macbook almayı üşünüyorum şu anda da yine de dursun kullanırız ama sıfırlayayım diye düşünüyorum. çözümü olan yok mu acaba?
  • G4 sistem en çok leopard (10.5) yüklenebilir. Bu sürümü artık satın alamayacağın için torrent sitelerinden indirmeyi deneyeceksin. Daha sonrası kolay, DVD'yi takıp açılış sesinden sonra ALT(option) tuşuna basarak boot edeceksin. Sonra yönergeleri takip etmen yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashpoint -- 27 Eylül 2013; 21:48:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.