Şimdi Ara

powerpoint'de slaytların otomatik akması ve sunuya müzik eklenmesi nasıl.. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
17.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • powerpoint'de slaytların otomatik akması ve sunuya müzik eklenmesi nasıl yapılır. ben arkaplan olarak resimleri ekledim ve üzerine gerekli açıklamaları yazdım. şimdi bu sunuya nasıl müzik ekleyecez, nasıl slayt ların 3-5 saniye arayla ben dokunmadan akmasını sağlayacaz.. sunuyu nasıl hangi formayya kaydedecez.. bu benim ilk powerpoint deneyimim.. ? yarına yetişmesi lazım, yardımcı olcak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

PowerPoint'te Slaytların Otomatik Akması ve Müzik Eklenmesi

PowerPoint sunumlarında slaytların otomatik olarak akmasını ve sunuya müzik eklemeyi öğrenmek, sunumlarını daha etkili ve ilgi çekici hale getirmene yardımcı olabilir. Bu kılavuzda, bu işlemleri gerçekleştirmek için adım adım talimatlar bulacaksın.

Slaytların Otomatik Akması

1. "Sunum" sekmesine git.
    2. "Geçişleri Ayarla" grubunda "Slayt Geçiş Süresi" açılır menüsünü tıkla.
    3. Slaytların otomatik olarak ne kadar süre sonra geçeceğini belirle.

PowerPoint Slayt Otomatik Geçişini Ayarlama:

1. "SlideShow" sekmesine git.
    2. "Ayarlar" grubunda "Sunum Ayarları" sekmesini tıkla.
    3. "Sayfaları Otomatik Değiştir" seçeneğini etkinleştir ve ilerleme hızını ayarla.

PowerPoint Video Otomatik Oynatma:

1. Slaydına bir video ekle.
    2. "Video Araçları" sekmesine git.
    3. "Seçenekler" grubunda "Oynatma" açılır menüsünden "Otomatik Oynat" seçeneğini seç.

Slayta Müzik Ekleme:

1. "Ekle" sekmesine git.
    2. "Ortam" grubunda "Ses" seçeneğini tıkla.
    3. Bilgisayarından müzik dosyasını seç.
    4. Müziğin tüm slaytlarda mı yoksa yalnızca belirli slaytlarda mı çalınacağını seç.

PowerPoint Slayt Geçiş Süresi Ayarlama:

1. "Geçişler" sekmesine git.
    2. Slayt geçişlerinin süresini değiştirmek için "Slayt Geçiş Süresi" açılır menüsünü kullan.
    3. Geçişler arasında tutarlı bir akış sağlamak için tüm slaytlar için aynı süreyi kullan.

Bu basit adımları izleyerek, slaytlarının otomatik olarak akmasını sağlayabilir ve sununa ilgi çekici bir müzik ekleyebilirsin. Bu teknikleri kullanarak, kitleni etkileyecek ve unutulmaz bir sunum oluşturacaksın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • POWER POİNT i açın, slayt gösterisi menüsünden slayt geçişine gelin ve tıklayın, sağda açılan menüden aşağıdaki fare tıklatıldığındanın altındaki otomatik olarak geçiş yapı aktifleştirin, ardından onun üstündeki ses ekleme menüsünden istediğiniz sesi ekleyin. Hangi tip sesleri ekleyebileceğinizle ilgili yardım menüsünden faydalanabilirsiniz. Her slayt için ayrı bir sesten yararlanacaksanız her birine istediğiniz sesi ayrı ayrı ekleyin, yok bir müziği kayacaksanız örneğin uzun bir şarkı, ilk slayta ekleyince zaten diğerlerinde çalmaya devam ediyor. Anlatabilmişimdir inşallah...
  • slaytların otomatik geçişini hallettimde , tüm slayt gösterisini kapsayacak şekilde sunuya mp3 müzik ekleyemiyorum. sadece bir slayt sayfasına müziği ekliyor, diğer sayfaya geçince müzik devam etmiyor.. ??!
  • 1. sununun otomatik olarak akması için. slayt gösterisi/slayt geçişi ni tıklıyorsun.. sağda açılan kutunun alttarfında "gelişmş slayt" diye bir kutucuk var.
    ordaki iki çentikten üsttekini kaldırıp alttakini işaretliyorsun.("otomatik olarak" olan kutucuğu) daha sonra slaytların kaç saniyede geçmesini istiyorsan ordan zamanı ayarla. tüm slaytlara uygula butonuna bas.... ve kaydet..
    2.sunuya müzik eklemek için.
    ekleden..
    film ve seler bölümünden. dosyadan ses ekle diyorsun ve ekliyorsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.