Şimdi Ara

POWERPOINT YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Ricoh Aficio mp 7500 pcl bir fotokopi makinem var. Bu makineden powerpoint sunumlarını yazdırıyorum. Sığdır seçeneğini işaretlememe rağmen çok fazla boşluk kalıyor. 1 sayfaya 2 slayt yazdırıyorum ama çok fazla boşluk kalıyor. tüm sayfayı kaplamasını istemiyorum ama bu kadar boşluk kalması da sıkıntı. teşekkürler şimdiden cevap için.

Aşağıdaki resimlerden boşluk çok olanı fotokopi makinasından, boşluksuz olanı evdeki yazıcıdan çıkardım ikisi de benim için ideal değil.

Fotokopi makinasından ortalama miktarda boşlukların olduğu bir slayt çıkarma işlemi nasıl yapabilirim. Teşekkürler tekrar tekrar.

POWERPOINT YARDIM !

POWERPOINT YARDIM !

• görünüm menusunden yakınlaştır ve pencereye sığdır seçeneklerinde oynamalar yaparak istediğiniz özellikleri elde edebilirsiniz.. yakınlaştır seçeneği burda sizin işinizi görür sanıyourum.. hassasiytini ayarlayara..
  • Dediğiniz kısımdaki yakınlaştırma ekranda yakınlaştırmayı sağlıyor. Çıktıdaki ile alakası yok.
  • Bu konuda herhangi bir şekilde yardım edebilecek bir kimse yok mudur ?
  • koskoca forumda yok mu ki bir bilgi sahibi
  • evet bu konuda bilgisi olan yok mudur ? yazdırırken sayfadaki kenar boşluklarını nasıl iptal edebiliriz ??? dinleyici notlarından 4 slayt yazdırmaya çalışıyorum.
  • Birde bunu deneyin
    Görünüm sekmesi>asıl dinleyici notu>sayfa yapısı>90x70 gibi özel bir atama yapın..Baskı önizlemede seçenekler>sayfaya sığdırmak için ölçeklendir seçeneğini onaylayın..Bu arada puntoları büyütmek gerekebilir.. Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reader konusunda yardım
    6 yıl önce açıldı
    excel yardım
    11 yıl önce açıldı
    Excell yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzun uğraşlar sonucu buldum. belki benim gibi bir arayan da faydalanır diye yazıyorum.

print(yazdır) -> printer(yazıcı) başlığı altından kendi yazıcınızı bulup seçin(örn. benimki brother hl-2040). sonra aşağıdan printer properties(yazıcı özellikleri) e tıklayıp açılan sayfadan multiple page(çoklu sayfa) yazan yerden istediğiniz boyutu ayarlayın (örn 9 in 1 yani bir sayfaya 9 slayt sığdır). sonra aşağıdan landscape e tıklayın ki sayfayı yatay bassın. bunları ayarladıktan sonra tamama basıp çıkın. birde aşağıdan scale to fit paper(sayfayı doldur) yazan yeri aktif ettim, çok gerekli mi bilmiyorum. başka hiçbir ayara dokunmadan print(yazdır) deyin. ben bu şekilde istediğim gibi boşluk olmayan çoklu basım aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

uzun uğraşlar sonucu buldum. belki benim gibi bir arayan da faydalanır diye yazıyorum.

print(yazdır) -> printer(yazıcı) başlığı altından kendi yazıcınızı bulup seçin(örn. benimki brother hl-2040). sonra aşağıdan printer properties(yazıcı özellikleri) e tıklayıp açılan sayfadan multiple page(çoklu sayfa) yazan yerden istediğiniz boyutu ayarlayın (örn 9 in 1 yani bir sayfaya 9 slayt sığdır). sonra aşağıdan landscape e tıklayın ki sayfayı yatay bassın. bunları ayarladıktan sonra tamama basıp çıkın. birde aşağıdan scale to fit paper(sayfayı doldur) yazan yeri aktif ettim, çok gerekli mi bilmiyorum. başka hiçbir ayara dokunmadan print(yazdır) deyin. ben bu şekilde istediğim gibi boşluk olmayan çoklu basım aldım.

arkadaşlar aradaki farkı söylüyorum size. office 2010'da 2007'ye göre farklı bi yerde olduğu için işaretlediğimizi sanıp işaretlememiş oluyoruz.

• merhaba konuyu upluyorum aynı sorunu ben de yaşıyorum şuanda.office 2010 var nasıl hallettiniz bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatiyılmaz

merhaba konuyu upluyorum aynı sorunu ben de yaşıyorum şuanda.office 2010 var nasıl hallettiniz bu işi

office 2010da sayfaya sığdır seçeneğini seçmediğimi farkettim. 2007de tam yazdırırken çıkıyordu. burada farklı bir yerde çıktığı için dikkatimden kaçıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narkozy

quote:

Orijinalden alıntı: hayatiyılmaz

merhaba konuyu upluyorum aynı sorunu ben de yaşıyorum şuanda.office 2010 var nasıl hallettiniz bu işi

office 2010da sayfaya sığdır seçeneğini seçmediğimi farkettim. 2007de tam yazdırırken çıkıyordu. burada farklı bir yerde çıktığı için dikkatimden kaçıyormuş

Anladım,neredeymiş o seçenek office 2010'da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada hocam
     POWERPOINT YARDIM !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyogati -- 21 Eylül 2014; 17:23:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.