Şimdi Ara

Powersupplay Sesizleştirme.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Cooler Master 600 W power ım wardı cok ses yapıyodu we bunun fanını deyişrrimye karar werdm. Ses seviyesi yok denecek kdr düştü.

İlk baş Power ın vidalarını söküyoruz.

Sonra ise Fanın 2 pin güç girşli oldunu görüyoruz.

Bunu kesiyoruz. Sonrada 3 pinli bi fanın kisni kesiyoruz. Ve birbirne baglıyorz ve Kırmızıyı kırmızıya Siyahı siyaha .

NOT : SARI OLAN KABLO BOŞTA KALICAK:

Soldaki Siyah fan Power ın standart fanı cok ilgnc ve gürültülü bir fan.

FAnı yerleştirelin powerımızn içine.

VE son hali Power ımız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdorukx -- 6 Kasım 2010; 10:23:06 >

• resimlerde çok küçükmüş ::D
  • gerçekten resimlerde pek küçükmüş
  • Güzel anlatım olmuş, amatör modcular için... Fakat resimleri. [simage][/simage] içine koymanız, herkes için daha iyi olacaktır.
  • Tmm . :) ama amatörce oldu :)
  • ben iş yerindeki power için süper bi teknik geliştirdim tekmeliyorum hemen susuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU için 12cm Fan
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagan34

ben iş yerindeki power için süper bi teknik geliştirdim tekmeliyorum hemen susuyor

• Bütün Powerlarda bu pin olayı yok malasef , kara düzen eskiyi kes yenisini bantla mantığıylada aynı sonuca ulaşabilirsiniz
  • quote:

ben iş yerindeki power için süper bi teknik geliştirdim tekmeliyorum hemen susuyor

• quote:

bu biçok pc için geçerli,ancak sistemimi dğiştirdkten sonra kılına zarar veremem onun ben diye düşünüyor insan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

quote:

bu biçok pc için geçerli,ancak sistemimi dğiştirdkten sonra kılına zarar veremem onun ben diye düşünüyor insan:)

aynen.sistemi ilk aldığımda fiber bezle her gün monitörün kasanın tozunu alıyordum şimdi ayda bir kasanın filtrelerindeki tozu elimle siliyorum o kadar

• ben önüne direnç koymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtbrky123
    ben önüne direnç koymuştum

:) Olabilir Psu'daki Fan Üfürgeç Fan Aslında Psu'ya Sıvı Sogutma Yapılmalı Ses Gürüntüsünün %75'i Psudan Çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasileri -- 5 Haziran 2011; 21:57:13 >
  • Güzel anlatım olmuş
  • Güzel anlatımBende aynsını cpu soğutucuya yapcam mübarek traktör gibi çalışıyor
  • Modifiye olmuş.Siyah dan turuncuya.Hoş durmuş powerın içinde.
  • Ledli Bişi Düşünüyorum Bende Bakalım İlerde :)
  • ledli guzel durur benim elimde bu fan vardi bunu kullandimama kullanicaginiz fanin cmf degeri 60 in altinda olmasin.
  • Bende Led Li Bi Fan Koyacaktım Ama Baktım Zaten Gözükmüyor Bende Kasada Dursun Dedim
    Bi De 5 V Düşürdüm Gündüz Sesini Duyamıyorum Kasanın Gece Biraz Yükseliyor Zaten Eski Fanda Sessizdi Ama Tık Tık Diye Sesler Geliyordu
    Sanki Fanın Kanatları Bir Yere Sürtüyormuş Gibi Şimdi Öyle Bİşey Yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.