Merhaba, Sakal için tıraş makinesi alacağım, Powertec fiyat performans ürünü olduğu anlaşılıyor yorumlardan. Fakat benim sıfıra yakın olması gibi bir talebim yok, sadece kirli sakal kısalığını seri şekilde yakalayabileceğim bir tarağa sahip makine arıyorum. Önerebileceğiniz model var mı? |
powertec tıraş makineleri/detaylı liste (2. sayfa)
-
-
Bu kadar güzel bir konu üstte olmalı. Konu sahibi arkadaştan ricam, tabloya eklenebilecek farklı marka modelleri de eklemesi olabilir. İlaç gibi konu ve ilk dikkatimi çeken şey, işte bu alınabilir dediğim Powertec 1700 modelinin hiçbir yerde stokta olmaması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips Norelco Oneblade bakabilirsiniz. Sıfıra en yakın deneyim her zaman Oneblade ile mümkün zira bıçak yapısı buna müsait.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki günde bir geleneksel tıraş ile tıraş olan birisiyim. Aynı şekilde iki günde bir, sıfıra en yakın, sadece sakal için kullanılacak hangi modeli önerirsiniz?
-
Powertec TR 758'i tavsiye ederim hocam Amazon'da arada fiyatını düşürüyorlar oradan aldım ve memnunum.
-
sakal için en sessiz çalışan hangi model arkadaşlar, ben tr-1158 modelini aldım genel olarak güzel ama acayip yüksek sesli ve titreşimli çalışıyor, bir arkadaş tr-858 sessiz çalışıyor demişti bilgisi olan varsa cevap versin.
-
Tavsiyelere açığım
-
4 yıldır t model diye geçen 858 kullanıyorum, 1-1.5 günlük sakal kısalığına getiriyor. Çok memnunum, hafif kirli sakal gibi yapıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1058 modelini 2 yıl kadar kullandım, bıçakların oturduğu yerdeki plastik kısım kırıldı.
758 modelini aldım, onun da 1. yılında içinde plastik bir yer kırıldı sanırım geçen beyaz küçük bir parça düştü içinden. O düştükten sonra bıçaklar hafiften boşa çıktı ve çok gürültülü çalışmaya başladı, iş göremez oldu.
Makine çok güzel ama bıçakları tutan yuvada kalite sorunu var gibi geliyor bana, çok çabuk bozuldu iki makine de.
powertec 1515 modeli var, o daha sağlam 1 yıldan fazla oldu bir sorun yaşamadım. 758 ve 1058 kadar kısa almıyor, çok az fark var, idare eder.
Bunların haricinde braun hc5090 kullanıyorum saç için, 7 seneyi geçti bir sıkıntı çıkarmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X