poyrazın verdiği modemi iade etmek istiyorum. nasıl yapabilirim? eve internet almayacağım artık, geçiş yapmayacağım haliyle. |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (361. sayfa)
-
-
Kullanıcı adını değiştirip denemenizi söylediler mi ?
onlara onay gidiyormuş onay gelirse geçiş yapabileceğini bildirdi .
-
daha poyrazdan dönüş gelmedi, beklemedeyim. sabah önce ben yaptım sonuç yok, benden sonra başlatan arkadaşım geçiş bilgilerini aldı.(k.adı, şifre)
-
Evet dogrudur. 6ay sonra farkli firmaya gecebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fixnete geçenler reklammı gerçektenmi geçtiler ayırt etmeye çalışıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
başvurdum, edevletten onayı da verdim. poyrazın onayını bekliyorum. gerçek!
-
E devlet sayesinde geçişler acayip hızlı eskiden kargo vs 1-2 gün sürüyordu şimdi anında geçiş oluyor taş çatlasa 1 saat sürdü benim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Poyraznet ucret iadesini soran oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaa37 -- 24 Eylül 2024; 12:18:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi ücretin iadesi ?
-
ben de aynı durumdayım. poyrazın cevabı şöyle:
"merhaba, iptal formu ve fiber modemi gönderici ödemeli olarak Merkez Mah. Cumhuriyet Cad. No:9/B Gölcük/KOCAELİ adresine iletebilirsiniz"
-
modemi gönderirken ben neden ücret ödüyorum?
sözleşmeyi fesheden taraf karşısı, hizmeti sonlandıran kendisi?
yokmu burada poyraz yetkilisi?
ayrıca içerd 19 günlük kullanım hakkım var. onun iadesi neden olmuyor?
-
ne kadar sürdü geçmen ben dün bilgilerimi bıraktım hala arayan soran yok da
-
Ben geçtim.
Sabah 9 gibi sitesinden ön başvuru yaptım,ilk kaydı aldılar.
10 gibi WhatsApp 'dan yazdılar e devlet onayı düştü . Onayladım. 5 dakika önce de sesli onay aldılar, kullanıcı adı ve şifre geldi modeme girdim devam 👍
Atlantis'e geçti iki hattım da. E devlette iki tane buton ile onayladım sadece o kadar.
Bakalım neler olacak?
saka gibi ya dün yaptım ben ilk kaydı bilgilerimi bıraktım hala aramıyorlar
-
Yoğunluktan atamadıklarını düşünerek bende sabah kayıt bıraktım arama gelmeyince kendim aradım yarım saat bekleme süresi sonunda 10 dk işlemler sürdü, 11:45 gibi süreç tamamlandı. Şimdi bildirim geldi aktif oldu poyrazda çok hızlı iptal etti.
İstersen sen bir ara. Muhtemelen devasa bir yoğunluk vardır. Poyraz "30 bin abonem var" diyordu.
Bu hikâyede kazanan diğerleri oldu . Elini çabuk tutan kaptı aboneleri.
Senin durumun benzeri netgsm 'de geldi . Dün akşam ön kayıt yaptık hala aramayınca fix'e gittim.
Üyelik iptal olunca otomatik siliniyor sanırım, bende giremedim, alacak borç kısmı muamma bakalım göreceğiz.
Müşteri hizmetlerini aramayı denediniz mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X