< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (362. sayfa)
-
-
Netgsm gecişide son derece hızlı oldu.Bilgi almak isteyenler dm atabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bilmiyordum ayrıntıları iyi oldu sorduğunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
netgsm'e geçiş yaparak bu işi bitirdim, sabah bağlantı sağlandı, fiber modemde hiç bir ayar yapmadım.
-
Fazla ödediğimiz fatura için geri odeme yapacakmi poyraz bir bilgi var mi
Bence Poyraz herhangi birine bir geri ödeme yapmayacak. 13 Eylül son ödeme tarihli fatura, benim bidiğime göre 13 Ağustos-13 Eylül döneminin faturasaydı. Yani Poyraz bu faturayı 1 Eylül'de kestiğinde hemen ödeyen bir bakıma 1-13 Eylül arası kullanımını peşin ödemiş gibi oluyordu. Durum böyleyse bugün (24 Eylül) itibariyle ayrılanlar Poyraz'a 14-24 Eylül arasını borçlu durumdalar.
Ben az önce E-Devlet üzerinden Fixnet'e geçişi tamamladım. Eğer Poyraz'dan bir itiraz veya bu 10 günlük süre için bir itiraz veya ödeme talebi gelmezse Poyraz ile ilişkim bitmiş olacak. Şimdi Fixnet'den bilgi (kullanıcı adı vb.) gelmesini bekliyorum. Bunlar da gelirse Poyraz ile ilişkimin tamamen bittiğinden emin olabileceğim.
-
kodunla fixnet e geçtim teşekkürler çok hızlı geçiş oldu poyraz direk kesti neti telefonu hotspot yapıp devam ettim :) modem bilgilerini bekliyorum şuan
-
Poyraz net bir kaç dakika önce devre kesmiş ve tüm abonelerinin internet hizmetleri sonlanmıştır.
2 günlük süre muhabbeti de şu: BTK'dan tüm hizmetlerin sonlandığı yazısı bundan 3 gün önce gelmiş. Firma da hazırlanıp kullanıcılarını bilgilendirince kalmış 2 gün.
2.5 senelik bir abonesi olarak ben memnundum, keşke böyle olmasaydı diyorum. Teşekkürler her şey için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 24 Eylül 2024; 15:17:5 > -
hocam modem bilgilerini ne zaman veriyor fixnet sms ile hemen yollamaları lazım.
-
E devletten onaylayınca hemen geliyor sms ile. Girince de modeme anında internet açıldı.
Oldukça yoğun Fixnet'ciler. Biraz sabırlı olup beklemek lazım. (Kendi hesabıma hiçbir acelem yok zira Poyraz hattı İstanbul'da kaldı ve ben 15 Ekim'e kadar Bodrum taraflarındayım. TTNet'in 50 Mbps VDSL altyapısıyla attan inip eşeğe dahi binememiş durumdayım... Ama sizlerin durumu farklı oalbilir...)
PoyrazNet konusunda yukarıda yazılanlara aynen katılırım. Büyümeleri birilerinin "canını sıkmış" olmalı!
Ben hemen yarın öbürgün değil ama birkaç ay sonrasında BTK nezdinde PoyrazTelekom diye bir ISS müracaatının yapılmasını beklerim.
-
Hocam poyraznette iseniz bi yere geçin. Hat tamamen kapanırsa yeniden sıfırdan hat açma aktivasyon ücreti vs hepsine maruz kalırsınız. Tabi 2 gün denilen süre sonunda hatlar tamamen kapanır mı bilmiyorum.
Poyrazdan Comnete geçtim kimlik kabul edene kadar 1 gün geçti sonra whatsapptan poyraza yazdım hemen onayladılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakın fiyatlarda zaten 5-6 firma var hocam. F/p en uygunlarda biri fixnet geldi bana da bir de ben bikaç yere başvurdum anında dönen fixnet oldu kaptılar müşteriyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X