Haklarına zaten kimse birşey demiyor Ödemek için nasıl olacak diye yazdık müşteri hizmetleri ile konuştuk Geçiş yaptıktan sonra aboneler Fatura sordu mesajımda da yazdım. Müşteri hizmetlerini aradığımızda ve WhatsApp dan yazdığınızda bize kullandığımız günün Faturası çıkmayacak diye mesaj yazıp Telefonda cevap verdiler. Şimdi de sözlerinden dönüp Fatura çıkarıyorlar Size de söz verip tutmayanları sizde problem yapmazsınız Sizde sözünde durmayanlar için empati yapın Ben sözümde duran biriyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (371. sayfa)
-
-
@PoyrazNET 'i, gönüllü olarak birçok kişiye tavsiye ettik ve uzun süredir kullanıyorduk. Hizmetin kapanmasına üzüldük.
Son fatura konusunda karmaşa oldu ama kullanım var ise fatura çıkarmaları doğal. Bu geçiş döneminde çok kesinti yaşadık ama sağlık olsun.
Bugüne kadar uygun fiyata, neredeyse sorunsuz hizmet veren Poyraznet'e teşekkür ederiz. Gönül isterdi ki hizmet devam etsin, tekrar hizmete başlarlarsa aboneliği tekrar taşıyabiliriz.
Seneler içinde, merkezi altyapı firması sebebiyle zaman zaman tartıştık, zaman zaman onlar anlayışlı davrandı, zaman zaman biz anlayışlı davrandık. Sorunlar olsada memnunduk.
Merkezi altyapının sorunları kaynaklı Poyranet'deki arkadaşlar çok kahrımızı çektiler. Tüm müşteri temsilcilerine anlayışları için teşekkür ederiz, bunca sene sizden hizmet aldık, hakkınızı helal ediniz, bizim varsa helal olsun.
@PoyrazNET teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gecenin 3 ve dedim -napiyo la bu saygisiz calisani olan ve saygisiz oldugu halde hala o kisiyi kovmayan firma deyip bakayim dedim konusuna. BTK kilidi vurmus MUHAHAHAHA 😂😂😂
Hee benim youtube kanalla dalga gecen konu sahibi; Ben ne yapiyorum simdi Ismi lazim degil butun firmalari ele aldigim uzunca bir video yapmistim ona referans kodumuda eklemistim. Yazlikta ve Ev internetimi ücretsiz kullaniyorum 1 yili gecti hala o firmaya 100lerce abone kazandiriyorum. Memnunumda sorun yok.
Konu sahibi Zamaninda artistlik yapıyordu Son gülen iyi güler yigennn 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X