Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.408
Cevap
92
Favori
382.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında çıkarması gerekiyordu da mı çıkarmayacakmış, yoksa alacaklıyız da mı çıkarmayacakmış.

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

Çıkarması gerekiyordu çıkarmayacak

alacaklı olsanız neyi çıkarmayacak ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyraznet fatura çıkarmış. 35 mbps. 270 TL. Fatura tarihi:1.10.2024, son ödeme tarihi 1.10.2024. Bir aylık tam fatura çıkarıyor. 24 Eylül-13 Ekim 2024 tarihleri arası @PoyrazNET vermediği hizmet için de borç çıkarıyor. Bu nasıl oluyor? 11 günlük borç çıkarması gerekmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapa1 -- 1 Ekim 2024; 0:38:24 >
  • lapa1 kullanıcısına yanıt

mail mi geldi?

• @01Mrt

Poyraznet/online işlemler/hızlı fatura ödeme ekranına abone no., TC yazınca gözüküyor. Saat 09.30 itibariyle henüz fatura SMS'i gelmedi.

• İş Bankası, AKbank, Faturamatik üzerinden bakabilirsiniz.

• İşbank internet bankacılığı üzerinden baktığımda "abone bulunamadı" gözüküyor.

Bana da şu saate kadar herhangi bir SMS gelmedi; eskiden sabahın erken saatlerinde bu SMS gelirdi...

poyrazwifi.com.tr adresinden O.İ.M.'ne girmeyi denedim;doğru bilgileri girdiğim halde "hatalı şifre" uyarısı geliyor ve giremiyorum...

Sizn bahsettiğiniz fatura da bir garip: dikkat ederseniz fatura tarihi ve son ödeme tarihi aynı gün (yani bugün) olmakta???

Şimdi kontrol ettim herhangi bir fatura görünmüyor bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş
    PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçişpoyraz net | evde internet, işte internet | hızlı, özgür, uygun
    Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun
    https://poyraznet.com/anasayfa/?lang=tr

Bu sayfadan (poyrazwifi değil) online işlemlerin altında bulunan "hızlı fatura ödeme" butonuna basın. Abone no., TC girin. Burada gözüküyor.

• PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

Online işlemlere ben de giremiyorum. Sadece hızlı fatura ödeme ekranında gözüküyor. İşbank'ta da abone bulunamadı uyarısı veriyor.

Siz iptal mi; farklı firmaya geçiş mi yaptınız?

• @HesaplıBilgi Poyraznet kapanış mesajı gelince atlantisnet'e geçiş yaptım. Akrabamında 24 Mbps tarifesinde de 260TL borç gözüküyor. @mafaky @circassianman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapa1 -- 1 Ekim 2024; 11:43:33 >

Pm'den yazın Poyraznet'e.

• Sadece benim değil, tüm poyraznet abonelerine de borç çıkarmışlardır.

@HesaplıBilgi @mafaky @circassianman

Tekrar kontrol ettim çıkmış fatura ulaşan oldu mu poyraznete?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @circassianman Ben SMS gelmesini bekleyeceğim. Ondan sonra poyraznete ulaşmaya çalışacağım. Sistem otomatik fatura çıkarmış olabilir. Büyük ihtimalle herkese 11-12 günlük fatura çıkarması gerekirken, tam ay fatura çıkarmışlar.

Çıkan fatura 13 ağustos - 13 eylül arası için dediler. 13 eylül ile 25 eylül arasına fatura çıkmayacak dediler..

Edit : Sistem çıkarmış silinecek dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 1 Ekim 2024; 12:20:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @circassianman Umarım dediğin gibi olur. 11 günlük çıkarsalar itirazım olmaz ama tam aylık çıkarmaları bana da tuhaf geldi. Çıkan faturayı iptal ederlerde bizi uğraştırmazlar.

Benim, daha önceki mesajımda "giremedim" dediğim link de burası; O.İ.M.'e bağlanıyor. Sizin verdiğiniz linki denediğimde yine aynı şekilde bağlanamadım. SMS de halen gelmedi. Ama sistemsel bir gönderim olduğu da kesin gibi. Fatura kesim ve ödeme günlerinin aynı gün olmasından anlaşılıyor. Varsayalım böyle bir fatura kesildi ve ödenmesi söz konusu... Ödemeyeince hattınız kesilecek, yani bu akşam 24:00 itibariyle kesilecek. Kendi hresabıma: kesilecek bir hattım yok ki... Fixnet'e çoktan transfer oldum.

Kötü niyetle yapılan bir iş olduğunu da zannetmiyorum.

Ama işin doğrusu: Başka operatöre geçtiğimiz gün ile 13 Eylül arasındaki 10-11 günlük dönem için PoyrazNet'e borçluyuz. PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 1 Ekim 2024; 12:46:11 >
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.