< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (369. sayfa)
-
-
Sa
Saat 15.20 itibariyle fatura silinmiş, borç görünmüyor.
@mafaky, @circassianman, @hesaplıBilgi, @01Mrt
-
Benim de fatura silinmiş. Sorun yok pislik çıkarmadan halletmişler işi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun.
-
Öyle bi fatura çıkmaz ki
eylül 1 de çıkan Fatura
13 ağustos 13 Eylül faturası
ekim 1 de 13 eylül 13 ekim çıkacaktı .
tabi erkenden sonlandığı için 13 eylül 25 eylül arası fatura çıkması gerekiyordu .
Daha öncede konuya yazmıştım Fatura çıkmayacağını
sistem otomatik çıkarmıştır .Sonrada iptal ettiler
-
nereden sorgu yaptınız? ben online işlemlere giremiyorum, büyük ihtimal aboneliği atlantise geçirdiğim için fakat yinede bor bilgisi gelmedi mesajla
-
online işlemlerin altında
hızlı fatura ödeme kısmında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam böyle bir abonelik bulunamadı diye hata veriyor muhtemelen ay başından önce başka firmaya taşıdığım için bu hatayı veriyor çünkü ay sonunda fatura kesiliyor, bu yüzden çıkmıyor olabilir
-
Siz ne zaman taşındınız hangi tarihte
25 eylülde atlantis nete geçişim tamamlandı
-
Ay başında başka firmadaydınız sonra poyraznete kapanınca da Atlantise mi geçtiniz nasıl oldu ?
hocam ayın 25 inde poyraz dan atlantise geçişim tamamlandı yani fatura çıkmaması normal gibi tahmin ediyorum çünkü ayın birinde kesiliyor fatura
-
Yukarıda yazmıştım günleri
Neden normal gibi 13-25 eylül arasının ücretini ödemeden kullandın ama
Ayın 1 inde fatura kesilmesi fatura çıkmayacağı anlamına gelmez ki
Ayın 1 inde çıkan fatura normal kullanımında; 1 in den önce geçiş ve iptal yaparsanız; 13-1 arası kullanılan süre kadar faturalandırma yapılır. Firma abonelere jest yaparak; fatura iptal yapmış zaten.
-
evet bunu anlatmaya çalışıyorum, az önce atlantise baktım bu gün normalde fatura çıkması gerekirken atlantiste fatura hala çıkmadı mesela...
-
Atlantisnet'in faturalandırma tarihine bakmak lazım; onu onlara sorup bilgi almak gerekli gibi. Siz 25 inde geçiş olduysa; belki 25 inde çıkar. Kullan öde şeklinde faturalı galiba.
-
içeride kalan günlerin ücretini geri yatır @poyraznet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçeride hangi günün kaldı ki ?
Dışarıda kalan günleri almadığına şükret. 12 gün bedava kullanmış oldun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X