Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
88
Favori
383.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnsanın bilgisi olmadan illa ki fikri oluyorsa, işte böyle oluyor!!!

Anlayamayanlara, bilmeyenlere de, bilip de bilmezlikten gelenlere son bir hatırlatmadır!

Poyraznet, her ayın 1'inde (varsayalım 1 Eylül'de) faturasını kesiyordu. Fatura'nın son ödeme tarihi de o ayın 13'ü (13 Eylül) oluyordu. Ancak bu fatura bazılarının zannettiği (örneğin T.Telekom'un yaptığı) gibi Ağustoz ayı kullanımının faturası değildi. 14 Ağustos - 13 Eylül döneminin faturasıydı. Yani Poytaznet tam kullan-öde değil, yarım kullan-öde, yarım peşin öde gibi bir muhasebe sistemi kullanmaktaydı. Nedenini ya da mantığını bilmiyorum. Ama abone olan herkes bunu kabul detmiş sayılır.

Bu nedenle 24-25 Eylül'den itibaren Poyraznet'ten ayrılanlar 14 Eylül ile Poyraz'ın hatlarının kesildiği güne kadar olan süreçte (bendeniz dahil...) Poyraz'a 10-11-12 gün borçluyuz. PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• Geçmişte Poyraznet te bulunan bütün abonelerin borçlarını kapattım rahat olun PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• mafaky kullanıcısına yanıt

böyle ise neden kesildiği günde 19-20 gün kullanım hakkı var görünüyordu?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Kendim ve başkalarının hesabına binlerce teşekkürler; kesenize bereket!

Ancak görüldüğü gibi, üste para isteyenler de mevcuttur!PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

Yüzsüzlük yapmasın onlarda PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• Hacim2 kullanıcısına yanıt

Poyrznet'in sistemine göre kullanım süresi (faturası ödenmeden) ile fatura bedeli/süreci ayrı şeyler.

Aboneye ayın 1'inde kesilen fatura o ayın 13'üne kadar ödenmek durumunda; ödenmediği halde 13'ü gece yarısına gelirken hat kesiliyordu.

Poyraz'ın hatları 24'ünde BTK & T.Telekom gaddarlığıyla kesilmedi mi? O anda (13'ünün faturasının ödendiği varsyaımıyla) 24-30 Eylül arası 6 gün artı Ekim 13'e kadar da 13 gün kullanım süresi 19 gün kullanım süresi etmiyor mu?

Basit matematik ya da bakkal hesabı!PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

madem öyle, iyi niyetleri için Poyraz net e ve bilgi için de size teşekkürler. :)

• Konuya hakim değilim bende fixnet geçtim sorun yok
    Şimdi poyraznet den fatura çıkacakmı peki varmi borcumuz arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

Konudaki yorumları okuyup hakim olabilirsiniz PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• Bugün sms göndermişler 14-24 eylül kullanım ücreti 110 TL. Fatura çıkarmayacak bilgisi yalan oldu sanırım.

• Bana 99 tl cikarmislar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana da SMS i,mdi geldi: 132 TL (20.10.2024 ödemeli). Birazdan ödeyeceğim.

• banada 14-24 eylül arası 95.37tl borç çıktı.

• İlginçtir gerçekten...

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

Sözünde duramadığını öğrendik

para tatlı geldi 40bin küsür aboneden alacakları parayı hesaplayınca hadi alalım dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eylül ayı faturasını ben ödemiştim nasıl çıkarabiliyorlar fatura anlamadım! bu şirket önce fatura ödettirip sonra hizmet vermiyormuydu? fatura kesim tarihleri 1-31 arasında ise ben eylül ayındaki faturayı ödediysem doğal olarak bütün ayın faturasını ödemiş olmuyormuyum?

ekleme

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 17 Ekim 2024; 19:59:48 >

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Bu konu burada defalarca anlatıldı. Ltf. 2-3 sayfa geriye gidip durumu anlayınız. Poyraz'ın sistemine göre sizin Eylül'de (engeç 13 Eylül'de ödediğiniz) fatura 14 Ağustos-13 Eylül döneminin kullanımını kapsar. Yani Poyraz yarı peşin ödemeli bir sistem uyguluyordu. Fatura'nın her ayın 1'inde kesilmesi ayrı bir konudur.

bilgilendirme için teşekkürler

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Adamlar hakkı olanı alıyor, kim verdi sözü resmi bir açıklama mı yaptılar?

Bence çokta problem yapmamak lazım, birazda empati lütfen, siz olsanız ne yapardınız.

• 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.