Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
88
Favori
383.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlla ucuz arıyorsanız türknet ilk 6 ay 250tl'den hizmet veriyor, burgerkingten ping menü almanız yeterli.

• fr5kan F kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini arayarak Netgsm taşıdım 2 saat içinde geçişim gerçekleşmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerlensu K kullanıcısına yanıt

Nasıl ya? 30'una kadar bir yıllık peşin ödersek 400 lira olacak diyorlardı. 6 ay 250 tl + 6 ay 500 tl yeni fiyat = 4500 tl eder. 12x400 ise 4800 eder. Vay arkadaş, daha da yeni interneti taşıdıydım, daha kullanıcı adım ve şifremi bile vermediler.

• Haplo kullanıcısına yanıt

30una kadar senelik Peşin ödeyene hala 400tl, 12 ay boyunca fiyat sabitlemiş oluyorsunuz kredi kartına 6 taksitle, bir diğer kampanyada ilk 6 ay %50 indirim kampanyası bu kampanyada bk ping menü alanlara özel. 6.aydan sonra zam gelecektir muhtemelen fakat o zamanda türknetten başka operatöre geçme hakkınız var tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 25 Eylül 2024; 20:35:18 >
  • Benim veganet e otomatik geçişim olmuş yalnız ben başka bir servis sağlayıcı istiyordum. Ne yapabilirim?

• maestro2 kullanıcısına yanıt

Korkarım ki 3 ay Veganet'e tahammül edecek sonrasında (eğer Veganetten şu veya bu nedenle memnun kalmadıysanız...) başka bir ISS'ye transfer/geçiş (churning) yapacaksınız.

Firmayı şikayet edebilirsiniz, işletmeci veya ruhsat değişikliği olmadan veganet için başvuruda bulunulmuş, iyi niyetle yapılmış tabiki fakat sizinde btk duyurusundan sonra aksiyon almanız gerekirdi,o süreçte önceden interneti farklı firmaya taşıyanlar vardı poyraznet ödenmemiş faturası olmayanlar için firma değişikliğine izin verdi, şuanda malesef 3 ay veganettesiniz gibi duruyor :(

birde veganet edevlet onayını vermediğiniz için farklı firmaya churn izni talep edebilirsiniz belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 25 Eylül 2024; 21:27:15 >
  • kerlensu K kullanıcısına yanıt
    E devlet onayı vermedim, geçiş olur mu? Nereden öğrenebilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • СМТ84ЗYКВ comnet bu davetiye kodumla geçiş yapana 80₺+comnetten bir ay bedava internet

Btk telefon yolu ile yapılan şikayetleri değerlendirmiyor. Aradım sordum. Posta yolu ile Ankara adresine dilekçe yazılacak. BTK 1 ay içinde cevap verecek. Ona göre hareket edilebilir ancak.

• SinanEnginizm kullanıcısına yanıt

Yani kaba tabirle ve özetle: "ölme eşeğim ölme...!"

Liyakat buna deniypr işte!!!PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• Veganete geçirilip interneti açılan var mı?

• Veganet ile bir türlü iletişime geçemedim. Az önce aboneliğimin aktarıldığına dair SMS aldım. E-devlet üzerinden ikincil ikametgahımın sözleimesini onayladım. Online işlemlere giriş için şifre aldım. Online işlemlerdeki menüden kontrol ettiğimde internet yaklaşık 17 saattir online gözüküyor.

• Merhaba,

edevletten onay vermediğim halde otomatik olarak veganete geçiş yapmış. poyraznetten sms geldiği zaman hemen millenicom'a başvuru yapmıştım. yaptığım başvuruda geçersiz oldu. taahhütlü sabit telefonumuda taahhüt bozarak milleni firmasına geçiş olmuş ama sabit internet geçmediği için boşa cayma bedeli ödeyeceğim. böyle bir olay başıma geldi. ben onay vermeden nasıl veganete geçiş yapar anlamıyorum

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

• farklı firmaya geçiş yaptım içeride 20güne yakın kullanma hakkım vardı. Ücret iadesi neden yapmıyorsunuz? @poyraznet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanyalman -- 27 Eylül 2024; 14:31:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13 Eylül- 13Ekim dönemine ait fatura 1 Ekim'de çıkıyor.

13 Eylül'den geçiş yaptığınız süreye kadar olan süre size fatura olarak çıkabilir.

• Veganet ile hala internete bağlanamadım. Başka firmaya da geçmiyorum. Var mı bir çözüm bulan

• Poyraz Net Fatura çıkarmayacakmış PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Sormakla iyi yapmışsın; merak edilen bir konuydu.PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

• 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.