Comnet savarlıktan; Poyraznet savarlığa geçtik galiba. |
POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL (16. sayfa)
-
-
güncelleme demeleri garip baya baya zam işte neyine yumuşatıyorsun anlamadım ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- PoyrazNET, Kocaeli iline bağlı 4 ayrı ilçede kendi altyapısı üzerinden hizmet vermektedir ve Türkiye'de bir ilçede Türk Telekom'dan daha fazla abonesi olan tek firmadır. Ayrıca bir çok internet servis sağlayıcısının kullanmış olduğu network ürünlerinin Türkiye distribütörüdür.(Yatırımı yok yazman üzere yazılmıştır)
- PoyrazNET, tam regülasyon uyumlu e-devlet entegrasyonunu ilk devreye sokan firmadır. Tamamen kendi bünyesinde geliştirdiği güvenlik sistemleri ile hizmet vermektedir. Yine kendi bünyesinde geliştirdiği dinamik çağrı ve online işlem merkezi ile abonelerine hızlı çözüm üreten 5 operatörden biridir. Bunun yanında müşteri temsilcileri ile 09:00-01:30 saatleri arasında hem çağrı merkezi hemde Whatsapp destek hattı üzerinden hizmet veren sayılı internet servis sağlayıcı konumundadır.(Sadece kira ödeyip takılan iss yazman üzere yazılmıştır)
- PoyrazNET, 8 ayrı bölgede kendi omurgası üzerinden hizmet vermektedir.(Kendi omurgaları yok yazman üzere yazılmıştır)
- PoyrazNET'in datacenteri yoktur çünkü internet servis sağlayıcılarının datacenter hizmeti vermelerine gerek yoktur.(Datacenterleri yok yazman üzere yazılmıştır)
- PoyrazNET'in 10 ayrı bölgede PoP noktası bulunmaktadır. Bu sayıda sayılı internet servis sağlayıcı içerisindedir(Adam akıllı PoP noktası yok yazman üzere yazılmıştır.
- PoyrazNET, tüm bunlar haricinde her zaman piyasa koşullarına göre uygun fiyatlı hizmet vermeye özen gösteren ve bunun haricinde referans kampanyaları ile değil sadece sunduğu hizmet ile yoluna devam eden bir firma konumundadır.
Bu alanlarda en az bizim kadar çalışan, uğraşan ve yatırım yapan saygıdeğer farklı internet servis sağlayıcılarını seçmenize saygı duyarım ama onbinlerce aktif abonesi olan bir firma için siz vermeseniz de bu tarife ücretlerini veren ve fiyat artışlarını makul olarak karşılayanlar bulunmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oursoft -- 1 Temmuz 2024; 22:49:22 >
-
Tamamdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yahu kardeşim bu internet denilen zımbırtının üretilirken bizim bilmedigimiz kullanilan bir hammaddesi falanmı var? 6 ayda bir zam geliyor !
doğada az raslanan fiboryum elementinin işlenmesinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle bunlar başımıza geliyor olabilir
-
Fiyat arttıkça kalite düşmeye başladı. 2 gündür bağlantı kopuyor sürekli.
Bölgesel sorun olabilir hocam. Bende sorun yok.
-
Ben memnunum yinede bu paraya daha ucuzu varsa bilelim
Daha mantıklısı yok hocam şuan.
Gigaspeed ile beraber başı çekiyorlar. İkiside aynı benim için. Hangisinde sorun yaşasam diğerine geçerim.
-
Ben 6 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım poyraznet ile ilgili zaten gündüz disardaydim internet 50 mgbit olsa ne olur 100 olsa ne olur olmasa ne olur ama eve gelince de bazen 7/8 saat aralıksız kulllaniyorum tabiki hiç takılma kopma olmadi diyebilirim 4 telefon iki tablet 2 TV 2 leptop ve iki elektronik ev cihazi ile baglanildigida oluyor hatta bazen 8/10 kişi birden bağlanıyor ev kalabalık olunca hiç sorun olmadi şuana kadar ben memnunu 200 TL ile başladım şuan 300 veriyorum istersen 400 olsun çünkü TTNet altyapısını kullanarak alıyorum TTNet yılbaşında bana 15 yıllık musterinse 550 çekti, poyraznet 550 yapana kadar 2 sene kullanırım zaten aynen devam
Fiberde modem kirası var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber altyapıda kiralık modem ücreti tarife ücretine ek aylık 50 TL'dir.
-
Teşekkürler, o zaman gigaspeed den bı farkı yokmuş..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar benzer; tercihlere karışmıyoruz.
-
Merhabalar 1,5 yıllık poyraz aboneliğimi 228 TL lik son faturayı da ödeyerek geçen hafta sonlandırmıştım.
Ben aboneliğimin ön ödemeli olduğunu ve ödenen tutardan iade olacak diye düşünürken MH aboneliğin kullan öde şeklinde olduğunu ve ödenen faturanın Hazirana ait olduğunu söyledi.
Aboneliğim sonlanınca online işlemlere erişimi de kaldırmışlar haliyle geçmiş hareketleri göremiyorum.
Soru şu, PoyrazNet kullan öde şeklinde miydi hizmeti?
Bu durumda da 2. sorum hizmet kullan öde şeklide ise zam mesajını temmuzda attılar, bu durumda geçmişe dönük zam mı yansıtıyorlar yani?
-
bende aynı mantıktan hep taahhütsüz kullanıyorum. bazıları gelmiş bu piyasada taahhüt mantıklı diyor. kardeşim zaten fiyatlar aynı seviyeye gelene kadar 2 yıl geçiyor. ben neden 2 yıl 500 550 den taahhüt vereyim ki 😂 2 yıl sonra telekom 800 900 olur taahhütsuzler 500 yapar. her türlü daha hesaplı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haziran faturası Haziran13 - Temmuz 13 arası dönemi ifade ediyor. Ön ödemeli diyemeyiz. 1 Temmuz'da tarife güncellendiği için 1-13 Temmuz arası güncel fiyattan faturalandırılmış olabilir gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X