Olabilir değil aynen böyle, değişik bir istemleri var fatura konusunda durumu şimdi öğrensen bile 1 ay sonra unutuyorsun. :D |
POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL (17. sayfa)
-
-
Bu bana yanıt sanırım, teşekkürler. Ben 1inden 1ine ve önödmeli diye düşünmüştüm önceki firma tecrübelerimden dolayı, online işlemleri de kapattıklarından netleştirememiştim.
Sonradan eposta geçmişine bakayım dedim orda da ben ödedikten sonra 228 tllik iptal faturası ve 193 tllik yeni bir fatura çıkardıklarını gördüm. Aradaki fark ne olacak bakalım...
teşekkürler yanıtlar için...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 19 Temmuz 2024; 16:57:57 > -
Ben tşk. ederim.
-
Her firmanın uygulaması farklı; birşey diyemeyeceğim.
-
300 TL gayet iyi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bug]n e-devlet ile Pananet"den Poyraz'a geçtim. Gayet hızlı ve sorunsuz oldu geçiş. 300 tl 2025 şubata kadar sabit 75 mbit.
Yalnız Pananet'den sonra burası biraz daha profesyonel geldi bana, en azından online işlemler bölümünde yok yok! istediğiniz herşey mevcut.
-
nasıl oluyor ki, o dediğin mantıken..? Ya ön ödemeli olur ya kullan öde olur😀bir fatura döneminde 13 günlüğü ayrı faturalandırıp, kalanı ayrı faturalandırma olmaz..olmamalıdır.
Size de birşey beğendiremiyoruz kardeşim; ön ödemeli desek neden kullanmadan ödüyoruz; ön ödemesiz desek neden fatura arkadan geliyor; yaranamıyoruz. Namkör; iss abonesi de namkör.
Olmaz; olmamalı. Pek tabii; fazla tabii.
-
Lisansı iptal edilmiş. Bakalım neler olacak.
https://www.btk.gov.tr/uploads/undefined/230-2024-web.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 29 Temmuz 2024; 21:39:24 >
Merhaba.
Btk tarafından iletilen lisans iptali ile ilgili tebliğ firmamıza eksik iletilmiştir. Kurul kararında belirtilen sorun iletildigi gibi fahiş bir hata durumunda değildir. Kaldı ki aynı kurul kararında iletilen eksiklik yada hatanın çok daha fazlaları büyük operatörler tarafından yapılmıştır. İlgili firmalara idari para cezası uygulanırken firmamıza yetkilendirme iptali uygulaması devreye alınmıştır. Süreç içerisinde yetkililer ile görüşme halindeyiz. Bu aşamada hiç bir abonemiz mağdur edilmeyecektir.
Bilginize sunar iyi günler dileriz.
internet biraz önce gitti, lisans iptali ne saçmalıktır.
-
bende de gitti yaklaşık 1 saattir yok.
lanet olsun ya, önemli bir işim vardı, bana ne lisansından. parasını vermiyormuyum bunun!!!! ya çıldırdım artık ne biçim ülke burası
-
Bennde var net şuanlık
-
demek bölge bölge iptal ediyorlar, tabi şirkete bir şey olduğu yok ceza biz kullanıcılara veriliyor.
-
Şu lisans işi yüzünden interneti kestilerse harbi rezillik. Kullanıcıları düşünen yok tabii. Firmaya süre verirsin dersin ki şu kadar süre sonra hizmet durdurulacak müşteri de ona göre önlemini alır ama nerde bunu düşünecek kafa.
bütün suç devlette, şirkete bir şey olduğu yok kullanıcıya ceza veriliyor. iki ay önceden söylersin ona göre herkes internetini taşır, nedir bu bir gece yarısı habersizce kesmek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X