Şimdi Ara

POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
10
Favori
15.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL
  • expectations E kullanıcısına yanıt

30 gün içinde BTK savunmasını yapması bekliyor.

Aldığı kurul kararında büyük operatörlere milyonlarca abonesi için hata yapıp sadece para cezası verirken PoyrazNET sadece bir abone kaynaklı hatalı işlem yaptı diye neden hem para cezası hem de iptal kararı alınmış bunların cevabını verecektir.

Yada BTK neden kurul kararını öncelikle PoyrazNET'e açıkça iletmesi gerekirken sadece para cezasını iletip lisans iptalini iletmemiş onun açıklamasını yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oursoft -- 1 Ağustos 2024; 18:4:46 >
  • PoyrazNET kullanıcısına yanıt

Benim anlamadığım normal vatandaş mahkemeye dilekçe verse aylarca bir hareket olmazken, nasıl böyle hızlı yürütmeyi durdurma kararı verilebiliyor?

Geçmiş tarihli belgeyi paylaşıyorsunuz 30 gün zaten geçmiş

• power-pc P kullanıcısına yanıt

Zaten geçmiş tarihli bir belgeyi paylaşıyorlar gördüğünüz gibi

• RiseTV R kullanıcısına yanıt

Dosya bilgisi ile karşılaştırma kabiliyetin olduğunu düşünüyorum ama yinede kendini hırpalama. Hala ıskembeden sallamaya devam et bakalım neler çıkacak oralardan POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL 

POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şükrü okuma yazmayı ortaokulda söktüğü için yine birilerini direk aşağılıyor. Belgede "26.06.2024 tarihinde oy birliği ile karar verilmiştir" diyor. Kendisi de burada dava açılış belgesini gösteren ekran görüntüsü atıyor.

Şükrü arkadaşımız kendisini ifade edemediği için ben durumu açıklayayım; karşı kurumun savunma süresi dolmuş bunlarda hemen dava açmış. Savunma sonucunda yürütmeyi durdurma bozulmuş gibi durmuyor.

Şükrü arkadaşımız ile ifade geliştirme derslerimiz devam ediyor. Bizim Rıfkı var, yapay zeka kendisi, Şükrü arkadaşımıza ders veriyor. En kısa zamanda Zeki Müren gibi ifade edecek kendisini.

• Bu arada adalete muhtaç olmanız ne güzel. Gülerek "yargıya başvurun" diyen ablamız şuan ne düşünüyor acaba

• NT2L N kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Öncelikle kurumumuza yetkilendirme iptali ile ilgili herhangi bir tebliğ gelmemiştir. Kurumumuz ilgili yetkilendirme iptalini BTK sitesinden 29 Temmuz 2024 tarihinde görmüştür ve 30 Temmuz 2024 tarihinde yürütmeyi durdurma davası açılmıştır. Bugün itibariyle ilgili mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı alınmıştır. Yürütmeyi durdurma karar metni içerisindeki tarih mahkeme tarafından hatalı girilmiştir ama resmiyette bunun bir önemi yoktur.

Sonuç olarak abonelerimizin hatları ile ilgili herhangi bir sorun yoktur ve olmayacaktır. Bilgi kirliliği yaratacak ve suç unsuru oluşturacak hem bilgisiz hem de art niyetli paylaşımlar yapılmamasına özen göstermenizi aksi halde tüm hukuksal haklarımızı kullanacağımızı bilmenizi isteriz.

Arkadaşım her türlü yasal hakkınızı arayabilirsiniz. Personeliniz burada sürekli gelip insanları aşağılıyor. Hiç kimse tutup durduk yere firmanıza saldırmıyor, hatta kimse firmanıza saldırmıyor. Hiçbir firma bizim babalarımızın firması değil. Hiçbirini körü körüne savunmaz veya kötülemeyiz. Sorun yaşarsak başlığına şikayet yazarız konu kapanır.

Örn. netspeed firması, birkaç defa trolü gelip saldırmasaydı benim için hiç konusu açılmıyordu. Şuan firma yerin dibine girse beni ilgilendirmez, yeter ki biri gelip sallamasın.

Konuya dönecek olursak, paylaştığınız belgede tarih ortada. Hatalı yazıldığına dair beyanınıza saygı duyarım, ancak Şükrü efendi bunu sizin gibi ifade edemeyip saldırdığı için bizler de doğal olarak varsayımlar çıkarmak zorunda kalıyoruz. Siz düzgün bilgilendirmedikten sonra bilgi kirliliğinden hangi kanunla şikayetçi olacaksınız?

Ben, sizin aksinize hak arama mücadelenize saygı duyarım, adalet herkes için vardır. Ancak siz bulunduğunuz durumda bile tehdit diliyle cevap yazıyorsunuz. Bana istediğinizi yapabilirsiniz, ben gördüğümü ve düşündüğümü yazmaya devam ederim. İnsanları tehdit ile susturamazsınız, sizler ne kadar şeffaf olursanız o kadar az bilgi kirliliği olacaktır. Firmanız bazı şeyleri aşmalı ve kurumsal olmalı.

• expectations E kullanıcısına yanıt
    Taşımadan dolayı 190TL fatura geldi. Ödedim onay verdiler geçiş yapıldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Nereye tasidiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt
    Gigaspeed

bana 300 tl fatura çıktı ödemeden onay vermicekler o zmn.

• Poyraza geçeli 10 gün oldu burası kapanırsa başka yere geçiş da 3 aydan önce olmuyor diye biliyorum. Ne ballı adamız

• Weezer kullanıcısına yanıt
    Sms te öyle yazıyor zaten. Ödemezseniz geçemezsiniz.

Tamamda ön ödemeli sistem değil mi? bugün ayın 2si. Aylık alınıyorsa 2 günlük kesilmesi gerekmiyor mu? Birde ilk faturada benden 13 günlük ücrette alınmış. Sistem ön ödemeli değil mi?

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Poyrazın faturası ay başında değil, ortasına yakın bi tarihte kesiliyor. Periyotu öyle düşün. 15 inde maaş alan memurlar gibi. Bide poyraz ön ödemeli değildi diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 2 Ağustos 2024; 16:31:5 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.