Arkadaşlar bugün saat 5 gibi PPP (internet) ışığı gitti ve bağlantı gelmiyor.şöyle bişey var modemi fabrika ayarlarına döndürünce ppp ışığı geliyor ama hat için kullanıcı adı tanımlanmadığı için bir sayfa açmaya çalışınca telekom sayfası gelmesi lazım ya o sayfa gelmiyor re-direct oluyor sürekli ama o sayfa gelmiyor.daha sonra modeme kullanıcı adı şifre yazdığımda ppp ışığı gidiyor.ağ bağlantılarında ise dns önbellek temizlemesi hatası veriyor.ayrıca 192.168.2.1 idi airties modem sayfası , modemi fabrika ayarlarına döndürünce 172 ile başlayan bi ip adresi aldın diyor.o no dan girince airtes modem sayfası çıkıyor ama şuan nette 172 ile başlayan bi airties modem açıklaması bulamadım.ne oldu acaba virüs mü yedim yoksa kasper kurmuştum bir kaç önce ama sadece bazı dosyaları taratmak için açıyordum kapalı duruyordu yani o mu bişey yapmış olabilir..geçende böyle bir sorun vardı ama ppp ışığı yandığı halde net yoktu.tcp/ip özelliklerinden biraz değiştirme yapınca düzelmişti.ama bu hiç düzelmiyor. bu sorunu çözmemde yardımcı olacak arkadaşlarada özel bir süprizim var tşk..
hocam modem in modeline göre airties in sitesinde taratıp fremware güncellemesi yap
evet modem markasını alablirsek daha iyi yardımcı oluruz.Büyük ihtimal router ayarlarından halledilicek.zamanında cok basıma gelmişti.eger modem cd si var ise onunla hızlı kurulum dene.
Biraz önce büroya geldim ve açtım makinayı normal bağlandı 212 li ip adresi almış herşey normal görünüyor olan port açışlarına oldu tekrar açmak lazım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme