Şimdi Ara

Sigorta atmıyor ama sadece lambalar sönüyor (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi akrabamın evine gittim banyonun ışığını açtım hemen salonun ışığını kapattı sebebini sorduğumda ışıkların sönmesi oldu fakat sigorta atmıyor.
    İkisini birden açınca bir süre sonra kapanıyor sigortayı kapatıp açınca düzeliyor ama buda kafasına göre bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.
    Sigortayı kapatıp biraz bekliyoruz tekrar açınca düzeliyor kafasına göre
    Bina baya eski kaçak akım rölesi yok sigortalarda eski sigorta kutusunda lambaların ikiside açılınca ark sesi gibi hafif bi ses geliyor biraz zor duyuluyor sonrada kesiliyor.
    Sizce sebebi nedir sigortanın bağlı olduğu kablonun gevşekliği olabilir mi ?
    Yada sigortanın eskimesi ?

Edit: sigortanın girişindeki faz kablosu zamanında düzgün yerine oturtulup sıkılmadığı için kablo teğet geçiyormuş resmen hatta ufacık değen yerde yanmaktan siyahlaşmış. Oksitlenmelerde vardı sigortalarda kabloyu düzeltip sıktım sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrush -- 31 Ekim 2019; 21:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gevşeme gibi duruyor hatta duvarların içinde bile olabilir o ek filan varsa takibi biraz uğraştırır.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman sigortanın bağlantı kısmında bi gevşeklik olabilir. Söylemeyi unuttum atmayan sigorta sadece o 2 odanın lambalarını açıp kapatıyor yani bi buatta bölünmüyor. Bahsettiğim seste sigorta kutusundan geliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCrush kullanıcısına yanıt
    siğortanın vidalarını sık madem ses ordan geliyor. dikkat et çarpılma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.