patosa saat 10.00 dan beri girmeyi deniyom ama girmiyo nedeni pr siz girme programı
aynen bu programla karakterimizin bilgileri onların pc lerine gidiyo yani her an o programı kullananların şifreleri gidebilir
quote:
Orjinalden alıntı: ImacthlesI
aynen bu programla karakterimizin bilgileri onların pc lerine gidiyo yani her an o programı kullananların şifreleri gidebilir
inş...
ne inş. ya ben bu oyuna para vermek zorunda değilim ve o programıda kullanmadan tek atmanın yöntemi var Flash getle ard ard bir sürü internetten bişi indirin pcde lag olsun sonra 2 ve3 e tek atıyo ztn
quote:
Orjinalden alıntı: ClewerAngel
ne inş. ya ben bu oyuna para vermek zorunda değilim ve o programıda kullanmadan tek atmanın yöntemi var Flash getle ard ard bir sürü internetten bişi indirin pcde lag olsun sonra 2 ve3 e tek atıyo ztn
arkadaşıma katıyourum adamlara para vermek zorundamıyım kullanırım kullanmam bu hiç kimseyi ilgilendirmez
Biz non pre cıktıgından beri(yaklaşık 1 sene) premiumlar yüzünden oyuna giremiyorduk..Birazda premiumlar giremesin..
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
Biz non pre cıktıgından beri(yaklaşık 1 sene) premiumlar yüzünden oyuna giremiyorduk..Birazda premiumlar giremesin..
bencede bu program harika bence onlarda pre almasınlar ben su anda kullanmıyorum çünkü o programa guvenmiyorum onun yerine ugrasıyorum biraz serverlerle
Bu Oyuna Para veren bişi demicem inş hiç igremessiniz verme para sende
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CmrHun
quote:
dogruluk payı war
quote:
aynen ben bazen 1. servera da tek atıyorum napalım onlar bizden para alıolar bizde onlardan ... anlayın.
quote:
Orjinalden alıntı: ClewerAngel
quote:
aynen öyle
bende katılıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme