Şimdi Ara

practica yı nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fotoğraf makinası alacam , şu nasıl : praktica DZC 6.2

http://www.letsgodigital.org/tr/news/articles/story_5276.html

450 milyon! hiç bişey bilmiyorum dijital özellikler hakkında ama karşılaştırınca diğerleriyle epey aklıma yattı, aslında kafam karışık bana yardım ederseniz sevinirim...

• iiiyi biliriz rahmetliyi
    bırak cin malını daha düzgün bir şeyler al canon sony fujifilm kodak ...........
  • unutdum cin malı 8mp alacağına
    kaliteli 3 mp al kat kat iyidir
  • cin malı diil ki o alman malı, gittiğim yerlerde hep onu tavsiye ettiler mehmetcam ne kötülüğünü gördün onun? cidden almamalımıyım onu? yani şuna kara veremiorum markaya para vermelimiyim yoksa aynı özelliklere sahip bilinmedik markaları mı tercih etmelimiyim?
  • Daha da doğrusu, Doğu Alman malıydı, yıllarca. Sonradan Alman malı oldu!
    Benim gençliğimde pek çok espri vardı Praktika ile ilgili, işte aklımda kalan bir tanesi :

Bir Praktikanın değerini nasıl iki katına çıkartabilirsiniz? Cevap : içine film takarak:)
  • nasıl bir ürün olduğunu bilmiyorum ama fiyatının 450ytl olmadığını biliyorum aman dikkat sakın 450 verme ona bak bu sitede 250 ytlye satıyorlar

http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=40354

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bu tür markalarda herkesin genel bir yanılgısı oluyor. 7 Mp diye tanıtılıyor. ama inan bana kaliteli bir markanın 3.2 siyle eş değerde. Yoksa o kalitede çekmesi mümkün değil. Kalite olarak çok iyi değiller ancak fiyatına diyecek hiç bir söz bulamayız. Gayet ekenomik. Karar senin ama ben daha iyi markalara bak derim.
  • blue_wind kesinlikle katılıyorum mp ile makine yargılamak cok yalnıs olur eskiden bende öyleydim işi ögrenmeye basladıktan sonra çokta önemli bişi olmadıgını anlıyorsun bende 12Mp lik bi makine var ama neye yarıyor sadece cektigi fotograflar dünya kadar yer kaplıyor baska bişi degil
  • teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için. ben iyiden iyiye soğudum bu prakticadan.

dün epey gezdim dh de CANON A430 almak mantıklı geldi. zaten benim gözden çıkardığım 450 ytl civarlarında tutacak sanırım. fakat kafamı bişey kurcaladı bugün 2 yer gezdim birinde 340 birinde 399 ytl dediler makinayı, neden böle bi fiyat farkı var ? orjinal olup olmamasıyla alakalı olabilirmi? bu makinaların taklitleri yapılabilirmi ? ucuz satan adam 2+1 yıl garanti dedi güvenmelimiyim sizce?

ve ii bi tercih midir bu makine?

bi yerde de A530 u çantası 512mb hafıza kartı ile birlikte 500 dediler. buda yeni çıktı şimdi bi türlü kara veremiom, gittikçe çıtayı yükseltiyom ama ben zaten amatörüm.

şimdi ben buraya ne yazdığımın farkında da diilim. ben hangi saç kurutma makinasını alayım sizce?
    anladınız siz:)

• sen bu fiyatları kimden alıyorsun yafs.. bak buırada a530 kdv dahil 426 milyon

http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=40741

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 3 Temmuz 2006; 16:28:18 >
  • eskişehirden alıyorum çok mu fazla?

hem 1 milyon fark var yav onu mu kaktın başıma:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho!!! -- 3 Temmuz 2006; 17:00:47 >
  • practika iyi makinadır ama her modeli değil, luxmedia serisi deseydin düşünülebilirdi ama senin düşündüğün model pek tatmin edici gözükmüyor, video olayı önemli değil dersen NİKON L4e bir göz atmanı tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: psycho!!!

eskişehirden alıyorum çok mu fazla?

yok yaw sen a530 a 500 lira dedin ama yanındaki aksesuarları görmemiştim. ama practicada 200 lira fark var
  • quote:

dostum sen burda durdugun sürece o çıta S2 ye kadar cıkar valla benim öyle oldu fazla kafanı karıstırmadan bütceni fazla sarmıcak güzel bi makine al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

quote:

dostum sen burda durdugun sürece o çıta S2 ye kadar cıkar valla benim öyle oldu fazla kafanı karıstırmadan bütceni fazla sarmıcak güzel bi makine al derim

ne güsel sölüyosun işte bende onu diyorum hangi makina o makina, artık kafam karıştı evde karar veriyorum gidip şunun fiyatını araştırayım die,mesela 530 die karar verip 430 sorup geliyorum. bu iş böle olmayacak anlaşılan gittikçe dallanıo bu iş yardımm 450 ytl m var napayım?

• S2 yi soruyorsan Canon S2 ama onun fiyatı biraz yüksektir tr de 1200 civarlarıdır. bence sen fazla kafanı karıstırma tahminim o paraya 520 bulabilirsin yinede fazla yanıltmayım bulabilirsen al bi 520 bak keyfinme düşündükçe yükselir çünkü iyice kafan karısır ben alttaki linkte baya uygun buldum ama neyin nesidir bilmiyorum bi incele istersen

http://www.akakce.com/urunSorgula.asp?pr=0871
  • Edit : yalnıslık oldu pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 4 Temmuz 2006; 8:38:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.