Şimdi Ara

Pratik Yapmak İçin Kodlama Siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar basit düzeyden ileri düzeye kadar sürekli algoritma kurup bir şeyler yapacağım bir site var mı bildiğiniz? Codwars vs. tarzı?

• Bunlara + olara edabit var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0uch -- 16 Mayıs 2020; 19:6:36 >
  • Hackerrank

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öylesine konuya gireyim dedim codewars harbiden güzelmiş. SQL öğrenen birisi olarak beğendim. Yakında Python'a başlayacağım o da varmış.
  • leetcode öneririm
  • The Management kullanıcısına yanıt
    Herkes ilk önce python ile başlayın kolay diyor. Ben de yazılıma başlayacağım ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Herkes ilk önce python ile başlayın kolay diyor. Ben de yazılıma başlayacağım ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum :/
    Ben de o yüzden ilk sıraya onu yazdım bakalım zamanla göreceğiz. Ben Udemy üzerinden alıyorum kurslarımı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Aaa siz de benim gibi yeni yeni başlıyorsunuz o zamann. Kaç yaşındasınız?

• quote:

Aaa siz de benim gibi yeni yeni başlıyorsunuz o zamann. Kaç yaşındasınız?
    Yaş 22. İlk olarak ileri seviye excel kursu almıştım bölümümle alakalı olarak. Sonrasında bir tık ileriye taşımak amacıyla SQL kursu aldım (hala devam ediyor).
    Sql'den sonra bu işi biraz hobiye dökme amacıyla Python düşünüyorum . Gerçe hobi diyorum da ileride para da kazansam en azından freelancer olarak fena olmaz
    Ben de 22 yaşındayım. Gerçekleştirmek istediğim bi kaç proje var onlar için öğrenmek istiyorum şu anda ingilizceye çok çalışıyorum çünkü yabancı kaynaklar da önemli. Bir yandan da python araştırıyorum.

• quote:

Ben de 22 yaşındayım. Gerçekleştirmek istediğim bi kaç proje var onlar için öğrenmek istiyorum şu anda ingilizceye çok çalışıyorum çünkü yabancı kaynaklar da önemli. Bir yandan da python araştırıyorum.
    Evet İngilizce olmazsa yazılım öğrenmek baya zor gibi. Ben şu ana kadar bir tek yabancı kaynaklardan çalıştım, daha rahat ve erişebilir oluyor. Udemy'de de baya iyi yabancı hocalar mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.