BEYLER ben pre almayı dusunoymda. bunun ıcın neler lazım bilen varsa acıklayabılmı bana . bazı arklarda fotoraf flan ıstıyolar dedı. ne olru yarım plz.sadece int dekı islermlerı hall edınce bıtıyomu
fotografmı :D 4 adet vesikalık 1 ikametgah ilmuhaberi nufus cuzdanı fotokopisi vergi levhası fotokopisi diploma fotokopisi
quote:
Orjinalden alıntı: quash58
fotografmı :D 4 adet vesikalık 1 ikametgah ilmuhaberi nufus cuzdanı fotokopisi vergi levhası fotokopisi diploma fotokopisi
nüfüs cüzdanı ikametgah 4 tne vesikalık fotoraf
kanka sadece internetteki işlemler
ayrıca
quote:
resim olarak bunu öneriyorum
quote:
işte buna kopulur
quote:
yabancı dil ilk tercihleri bilgisayar şart haa askerlik yapman da lasım
quote:
Orjinalden alıntı: cambaz15
lan a.q. ları düzgüncene cevap versenize lan adama bek ben söyliyim power up storeye gir oradan gold alacaksan gold a tıkla oradan kredi kartı numarasını falan yazacan öyle yap premium alırsın
Şikayet edildin... Konuşmayı öğren. oda biraz mantıklı konuşsun, sence foto fln isteyebilirlermi?
alakıs cvp ler yazan sizsinz .adamı bos yr sikeyer ettin dogrular ezmesın sizi a.ggggggggggg
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme