Şimdi Ara

pre girecek arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr presiz bronzdan çıkmak beceri istiyor. bende zamanımı hep derecelide geçiriyorum. şuzaman kadar yaptığım maçlarda anladım ki elbet takımda bir salak , bir kill hastası birde taşımak isteyip berbat eden oluyor. iyi bot pre veya jung ve mid ikilisi oyunu taşıyabilir diye düşünüyorum. buyüzden benle oynayacak birini arıyorum skypelı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

arkadaşalr presiz bronzdan çıkmak beceri istiyor. bende zamanımı hep derecelide geçiriyorum. şuzaman kadar yaptığım maçlarda anladım ki elbet takımda bir salak , bir kill hastası birde taşımak isteyip berbat eden oluyor. iyi bot pre veya jung ve mid ikilisi oyunu taşıyabilir diye düşünüyorum. buyüzden benle oynayacak birini arıyorum skypelı.

becerin yoksa çıkma zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

arkadaşalr presiz bronzdan çıkmak beceri istiyor. bende zamanımı hep derecelide geçiriyorum. şuzaman kadar yaptığım maçlarda anladım ki elbet takımda bir salak , bir kill hastası birde taşımak isteyip berbat eden oluyor. iyi bot pre veya jung ve mid ikilisi oyunu taşıyabilir diye düşünüyorum. buyüzden benle oynayacak birini arıyorum skypelı.
    yanlışlıkla 2 kere göndermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanjou -- 20 Ağustos 2014; 15:14:48 >
  • w\l kaç?
  • Ortalamanın üstünde sup oynuyom eğer farm yapmayı biliosan carryleriz.(gümüş5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralorti70 -- 21 Ağustos 2014; 0:29:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.