Şimdi Ara

PRE liler nasıl katlanıyor bu duruma? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DoLZ

PAra verionuz ama oyuna giremionuz.
    Girseniz bile Dc adı altında kick yiyosunuz

valla şu sıralar oyunda bi sorun war ama senin derdin ne onu anlamıoyrum yaşın falan damı tutmuyo premium almıyorsun ondan bu yaptığın bi yerin de bi sancın war ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: 37wolfm4n37

quote:

valla şu sıralar oyunda bi sorun war ama senin derdin ne onu anlamıoyrum yaşın falan damı tutmuyo premium almıyorsun ondan bu yaptığın bi yerin de bi sancın war ama

eet kredi karti icin 18 + olmak gerekiyo ama herhalde cafeler 30 m ye fln aliyomus duyduguma gore babasindan 30 milyon bulamamistir ehueh 8$ lik degeri yok mu karakterinizin gozunuzde?

• quote:

kimse kimsenin harcadığına ne yaptığını sorgulayamaz!!!
    sen premium almamıoyusn da ne oluyo emeklerini bi hırsız gelip maffedebiliyor
    sen yatınca %5 kaybediyosun ben yatınca %2
    sen daha uzun sürede 65 oluyosun ben senden daha az emek harcayarak daha kısa sürede kasıyorum premium sayesinde
    ben oyuna istediğim zaman giriyorum(bgn lerde bi sorun war) ama sen el kası geliştirerek 2-3 saat boyunca çıldırma seviyesine gelecek kadar deniyosun

Ve şunu unutma kimsenin ne yaptığı seni hiçmi hiç ilgilendirmezz!!bunu bidaha sorgulama

1.Herkesin yaptığı şey kendini bağlar ve hiçkimseyi ilgilendirmez. Daha güzel bir oyun için tepki verilmesini dile getirdim sadece.
    2.KOXP. TEKTIK vs vs vs trojanlı programlar kullanan herkesin sonu aynıdır. Sende kullan onları sende soyul. Preli-presiz farketmez.
    3.Hiçkimsenin parasını nerede harcıyacağına karışmaya çalışacak kadar aptal değilim. İsteyen istediği şekilde harcar parasını.
    4.BURADA SORGULAMA YAPMIYORUZ. SADECE TARTIŞIYORUZ-PAYLAŞIYORUZ. Burası PAYLAŞIM FORUMU.ve sen istemiyorsan tartışmaya katılmama hakkına da sahipsin.
    5. ve şunu unutma TÜRKİYE' de DEMOKRASİ VAR.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sercan_V

quote:

quote:

eet kredi karti icin 18 + olmak gerekiyo ama herhalde cafeler 30 m ye fln aliyomus duyduguma gore babasindan 30 milyon bulamamistir ehueh 8$ lik degeri yok mu karakterinizin gozunuzde?

yazıkdır ona
    kastamonuda olsa alırdım ben ona tabi biraz yüklü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37wolfm4n37 -- 27 Şubat 2007; 18:10:45 >

• quote:

Ne telekomu bea.
    pAra verip oynuyrsunuz.
    En eski oyunlardan biri hala adam gibi serverlara gecemediler.
    Wow'da Gw,2de,Hero'da niye yoq lag?
    TT bunlara torpil mi yapıyor.
    BASBAYA ADAMLARIN SERVER KOLPA VE SİZ HALA PARA VERİOSUNUZ

o dediin oyunu oynıanların hepsini toplasan knight oyniannar kdr etmez oyunda pek adam olmadıı için lag dc yok

• quote:

Orjinalden alıntı: sumuklu

quote:

sen daha uzun sürede 65 oluyosun ben senden daha az emek harcayarak daha kısa sürede kasıyorum premium sayesinde
    ben oyuna istediğim zaman giriyorum(bgn lerde bi sorun war) ama sen el kası geliştirerek 2-3 saat boyunca çıldırma seviyesine gelecek kadar deniyosun

Ve şunu unutma kimsenin ne yaptığı seni hiçmi hiç ilgilendirmezz!!bunu bidaha sorgulama

1.Herkesin yaptığı şey kendini bağlar ve hiçkimseyi ilgilendirmez. Daha güzel bir oyun için tepki verilmesini dile getirdim sadece.
    2.KOXP. TEKTIK vs vs vs trojanlı programlar kullanan herkesin sonu aynıdır. Sende kullan onları sende soyul. Preli-presiz farketmez.
    3.Hiçkimsenin parasını nerede harcıyacağına karışmaya çalışacak kadar aptal değilim. İsteyen istediği şekilde harcar parasını.
    4.BURADA SORGULAMA YAPMIYORUZ. SADECE TARTIŞIYORUZ-PAYLAŞIYORUZ. Burası PAYLAŞIM FORUMU.ve sen istemiyorsan tartışmaya katılmama hakkına da sahipsin.

ilk önce tartışma paylaşma durumu yazayım sen tartışmıoysun resmen dalga geçiosun gelen soysun beni itemler kiltli adam sadece alırsa üstümdeki paramı alır zaten oyununda o kadar bağımlısı deilim sattım çarımı arada ardream a takılıyorum,
    demokrası konusu ise gerçekden siyasetde şuan demokrası yok 17 mayıs da belkide türkiye cumhuriye tinin sonu olacak cumhurbaşkan lığı seçimleri ile nese yeri deil.
    koxp u kulanan pek kişi yok kullanlarda akıllı bazı oyuncular sayesinde banlanıoyor
    tektık kullanıcıları da hack leniyo die duymuştum ne kadar doğru biliyorum..

• Ya Sizene İster Veririz İster Vermeyiz !!!

Kim Yaptıysa Allah Bin Bir Belasını Versın

Adamımı Geri Aldım
    Lwl=55 np : daha yeni başlıcam
    Irk:karus
    Server :oly
    Asasian

• Ya ben bir şeyi anlamiyorum 2 senedir wow oynuyorum , 1 kere dc olmadim.

Eğer ttnettense onda niye olmuyorumda k.o da oluoyurm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sercan_V

quote:

Ne telekomu bea.
    pAra verip oynuyrsunuz.
    En eski oyunlardan biri hala adam gibi serverlara gecemediler.
    Wow'da Gw,2de,Hero'da niye yoq lag?
    TT bunlara torpil mi yapıyor.
    BASBAYA ADAMLARIN SERVER KOLPA VE SİZ HALA PARA VERİOSUNUZ

heroda wowda gw de 2den zevk almiyoruz ve bu oyunu her seyine ragmen seviyoruz ayrica para babanin parasi deil bzm paramiz ve bu seni ilgilendirmez

yozlaşmış beyin

• AAAA!Çok Uzattınız!İstemeyenler Oyunu BIRAKIR!
  • TTnet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godzebani

Ya ben bir şeyi anlamiyorum 2 senedir wow oynuyorum , 1 kere dc olmadim.

Eğer ttnettense onda niye olmuyorumda k.o da oluoyurm

K.O da player sayısı daha fazla oldğundan çok fazla yığılma oluyor ondan qibime gelior ve benim fikrim telekom un alt yapsından dolayı bu kadar yığılmağı kaldıramıyor sadece kendi düşüncem
  • quote:

quote:

quote:

ilk önce tartışma paylaşma durumu yazayım sen tartışmıoysun resmen dalga geçiosun gelen soysun beni itemler kiltli adam sadece alırsa üstümdeki paramı alır zaten oyununda o kadar bağımlısı deilim sattım çarımı arada ardream a takılıyorum,
    demokrası konusu ise gerçekden siyasetde şuan demokrası yok 17 mayıs da belkide türkiye cumhuriye tinin sonu olacak cumhurbaşkan lığı seçimleri ile nese yeri deil.
    koxp u kulanan pek kişi yok kullanlarda akıllı bazı oyuncular sayesinde banlanıoyor
    tektık kullanıcıları da hack leniyo die duymuştum ne kadar doğru biliyorum..

Şundan emin ol hayatım boyunca kimseyle dalga geçmedim hiçkimseyi aşağılamadım. Sadece presiz biri olarak oyuna giremediğim zamanlar sinirleniyorum. Şu anda pre lilerde giremiyor. Psikolojik durumlarını sordum sadece. ASLA DALGA GEÇMİYORUM.

Diğer konuların çoğunluğunda da anlaştık gibime geliyor. Hack=soyulma vs vs. Türkiye de ise lafta da olsa şu anda DEMOKRASİ VAR Tabi bunun tartışılma yeri de forumlar değil. Biz bu kısımları boşverelim. Biz sadece şunu bilelim. İsteyen istediğini yapar. Pre alır yada almaz durumu yani.

• quote:

son cümlene katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MaS_TeR_

quote:

son cümlene katılıyorum

Konu iyi anlaşılmadı sanırım. Biz burda pre lilerin verdiği paraların karşılığını almasını istiyoruz. Pre alıp almamasını sorgulamıyoruz. Hep beraber tepki verip oyunu oynanabilir seviyeye getirmelerini sağlayalım diyoruz.
    Şunu iyi anlayın:
    VERDİĞİNİZ PARALARIN BOŞA GİTMESİNİ İSTEMİYORUZZZZZZZZZZ.

• quote:

Orjinalden alıntı: 5kursun

dc lag kosp filn tmmda bug ne war ki ??? kalmadı sanki

baksana kafelerdeki gb ücreti 5 ytl ye uçtu adamlar dupe yapamıyor... katılıyormsnz?_?

bi arada fargo bug'ı vardı şimdi oda yok kaldırıldı...

arada bi clever görevinde ilginc buglar ortaya cıkıyor ama.... olsn o kdr

Sen öyle san GB 1.5 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

quote:

Orjinalden alıntı: 5kursun

dc lag kosp filn tmmda bug ne war ki ??? kalmadı sanki

baksana kafelerdeki gb ücreti 5 ytl ye uçtu adamlar dupe yapamıyor... katılıyormsnz?_?

bi arada fargo bug'ı vardı şimdi oda yok kaldırıldı...

arada bi clever görevinde ilginc buglar ortaya cıkıyor ama.... olsn o kdr

Sen öyle san GB 1.5 YTL

Siz öyle sanın. Bursa da 0,25 YTL

Not: 23,30 a kadar AFK yım. İyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumuklu -- 27 Şubat 2007; 19:12:36 >

• quote:

Son 1 aydır bu oyunda katlanılamayacak seviyede dc lag bug vs var. Pre li arkadaşlar para verip oynamak istiyor ama durumları bizden farklı değil. Para verip presizler ile aynı durumda olmak canınızı sıkmıyor mu yaf?

İkinci bir olay... Biz milletçe tepki vermesini bilmiyoruz. Oyun dc lag bug koxp vs vs şeylerden arındırılmıyor ve millet olarak hala pre almaya devam ediyoruz ( not:ben hiç almadım almayı da düşünmüyorum). Son bir aydır oynadığınız ( yada oynamaya çalıştığınız) bu oyun için PARA vermeye değer mi? PRE ALMAYIN ARKADAŞLAR. Herkes tepkisini göstersin. Belki bu şekilde oyunu bi parça oynanır hale getirirler.

Eğri oturalım dogru konuşalım. Kimse Pre almadıkça sen bu oyunu oynayabileceğinimi sanıyorsun

Edit : Yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prerogative -- 27 Şubat 2007; 19:18:48 >

• bu arada ares şutlandı
  • oyunun içine tabir-i caizse ettiler arkadaşlar bu kadar dc olunur mu yada lag olur mu adamlar server açmaya korkuyor herhalde insanlar para verip oynamaya çalışıyor ama oynamıyor adam gibi ttnet ile konuyu ilişkilendirmemek lazım diğer online oyunlarda bu kadar lag dc sorunu yok ama şu bi gerçek ki ttnette baştan sağma işler yapıyor hala fiyatlar çok pahalı bulgaristanda adamlar 2 gb internet bağlantı hızına veridkleri para ile bizim 1024 sınırlı bağlantıya verdiğimiz para veriyorlar böle bi ülkede ancak bu kadar oluyor elimden gelse bu ülkede bi saniye bile durmam ülkemi seviyorum ama bunlara neden katlanıyoruz bilemiyorum işte elimizde değil adam gibi hizmet yok bu ülkede bi yerlerden bişeyleri kesiyorlar bi şekilde buda bizden çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.