Bug kalmadı, bus dupe kısıtlı olsada engellendi gibi.. item dupe var mı bilmiyorum.. lagda olmuyor artık dc lerin sebebi tt den veya oyundaki bi takım sorunlardan olabilir.. server upgrading yapılıyor olabilir..
quote:
Orjinalden alıntı: iskeletbons
Ya sen ne saçmalıyorsun oyundaki dc ve lag K2 den kaynaklanmıyor her fırsatta adamları kötülemeK için yer arıyorsunuz sorun TTnet de koxp ve dupeye bişey diyemem ama lag ve dc sorununda adamların bi parmağı yok bilmeden konu açmayın
sen oyle san..ko oyniyanlar dc yerken nie wow oynuyanlar dc yemiyor?nie private serverdakiler dc yemiyor?
2 kuzenim de Amerika da master yapiyorlar..birlikte oynadigimzda ben dc yedigim zmn onlarda genelde dc yemi$ oluyor
mrb arkadaşlar yeni üye oldum- dc yeme ve oyuna girememe sorunum var benimde-premiumlu çarımla oyuna giremiyorum, ancaak premiumsuz başka bi çarımla rahat ça oyuna girebiliyorum,isteyen denesin,premiumlu çarımla oyuna girerken İD ve şifreyi yazıp enter ledikten sonra,sürekli olarak- ( the account is current in use Would you like to disconnect the previus connection) diye bi yazı çıkıyor,tekrar confirm tıklıyorum aynı yazı yine geliyor,bu nasıl iş anlamadım-biri yardımcı olursa sevinirim
bi kere son durumlara tepki verilmeli. preli yada presiz farketmez. (presizler için daha farketmez ). server lerin durumu ortada.şu ana kadar adamlar bu oyundan çok güzel para kazandılar.altyapı ve eleman seçimlerini kazandıkları orantıda yapmalıydılar.ben para verip eziyet çekemem.tt net i de kınıyorum fakat (28-2-07 yazıyı yazdığım tarih) 05-03-07 tarihinden sonra dc problemleri ttnet kaynaklı olmayacak.ahval bu durumdayken ko kendine çeki düzen vermeli.Türk oyunculara gözü gibi bakmalı.zira halen serverlerin durumu ortadayken charınız yatalak olmuşken premium üyeliği savunan arkadaşlarım mevcut.
bakın arkadaşlar k2nin serverlari kötü olabilir ama ben wc3te dota da oynuyorum onda da oyundan düşenler oluyo bu aralar yani bazen yabancı siteler çok geç açılıyo 1 aydır böle ttneti arasanız sorun yok diyolar deli olcam sırf item kitlemek için aldım gold 25 dolar az para mı insanın canı isteyince girip oynayamaması çok kötü biz şansısız malesef hem oyun dandik hem ttnet
quote:
Orjinalden alıntı: ::UnKnown::
Turk Telekom diolar Dc sebebi genel bi sorun varmış Türkiye'de öyle duydum çünkü bütün Türkiye'de oynayanlar dc yiyor.
Evet oyuna girdiğimde yabancılar pazar kurmus oturuyo
evet o tt netden bı yerde bağlantı kopmus onun sorununu bız yasıyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme