Ewt gerçekten cok kötü bişi 10 gün pre kaldı bitsin bu dc ler düzelmeden almicam nefret ettirdi walla dogru düzgün oyun oynayamıyoruzz ölüyoruz kastığıımız expler geri gidiyo ..
quote:
Orjinalden alıntı: 37wolfm4n37
quote:
Orjinalden alıntı: Godzebani
Ya ben bir şeyi anlamiyorum 2 senedir wow oynuyorum , 1 kere dc olmadim.
Eğer ttnettense onda niye olmuyorumda k.o da oluoyurm
K.O da player sayısı daha fazla oldğundan çok fazla yığılma oluyor ondan qibime gelior ve benim fikrim telekom un alt yapsından dolayı bu kadar yığılmağı kaldıramıyor sadece kendi düşüncem
Dalga mı geçiyorsun ya ? Wowda sadece avrupadan 5 milyon kişi oynuyor
quote:
Orjinalden alıntı: 5kursun
dc lag kosp filn tmmda bug ne war ki ??? kalmadı sanki
baksana kafelerdeki gb ücreti 5 ytl ye uçtu adamlar dupe yapamıyor... katılıyormsnz?_?
bi arada fargo bug'ı vardı şimdi oda yok kaldırıldı...
arada bi clever görevinde ilginc buglar ortaya cıkıyor ama.... olsn o kdr
malesef kaptan fargo da 30 görevi bugu var
quote:
quote:
quote:
K.O da player sayısı daha fazla oldğundan çok fazla yığılma oluyor ondan qibime gelior ve benim fikrim telekom un alt yapsından dolayı bu kadar yığılmağı kaldıramıyor sadece kendi düşüncem
doğru söölüon bende wow oynuom ama hic dc yemedim
TT NET SORUNSUZ CALISIR KNİGHT SERVERLARINDA SORUN OLUR,TTNET DUZGUN CALISMAZ KNİGHTTA SERVERLARDA SORUN OLMAZ Bİ TUTTURAMADIK ORTAYI YAW
ben valla çok iyi katlanıyorum katlanamayan forumdaki mert pre.yi o ödüyor nasıl olsa
quote:
Orjinalden alıntı: RaderrR1993
quote:
quote:
quote:
doğru söölüon bende wow oynuom ama hic dc yemedim
vay anasını sayın seyirciler 5 milyon bide wow para lı ama diikat et telekomda ki alt yapı sorunu dedim avrupaya damı telekom bakıo yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
ben valla çok iyi katlanıyorum katlanamayan forumdaki mert pre.yi o ödüyor nasıl olsa
Utandım ..
Yok sana bi daha premium falan .
quote:
Orjinalden alıntı: sumuklu
Son 1 aydır bu oyunda katlanılamayacak seviyede dc lag bug vs var. Pre li arkadaşlar para verip oynamak istiyor ama durumları bizden farklı değil. Para verip presizler ile aynı durumda olmak canınızı sıkmıyor mu yaf?
İkinci bir olay... Biz milletçe tepki vermesini bilmiyoruz. Oyun dc lag bug koxp vs vs şeylerden arındırılmıyor ve millet olarak hala pre almaya devam ediyoruz ( not:ben hiç almadım almayı da düşünmüyorum). Son bir aydır oynadığınız ( yada oynamaya çalıştığınız) bu oyun için PARA vermeye değer mi? PRE ALMAYIN ARKADAŞLAR. Herkes tepkisini göstersin. Belki bu şekilde oyunu bi parça oynanır hale getirirler.
bende pre almamak taraftarıyım ama bu sadece itemlerimi kitlemek için aldım ve resmen sinir kupu durumuna geliyorum bazen, 5 dk da bir dc yiyorum çoğu zaman ttneti arıyorum, bağlantınızda sorun yok diyor, ya nasıl yok .. nasıl ..
ayrıca şunuda soylemeden geçemiyecem, ben ko ya tekrar başlayalı 2 hafta fln oldu. benim oynamadığım süre içersinde , ko bir anket yapmış ve pre neden alıyorsunuz mu ne diye sormuş ve çok ileri zekalı birçok kişi oyuna kolay girebilmekiçin demiş, şimdi o kişilere bir ı esirgemek istemiyorum, alın size kolay giriş.
lag ve dc ler hem ttnetten hem k2 den kaynaklanıyor. lag yabancılarda lag diye bağırıyor. dc ler ttnet in ama
oyuna girme çilesini çekmemek 14ytlye değer bence kendin almıyosun/alamıyosun diye premium alanları kötülemene lüzum yok
ben premium için para vermiyırumki biizm cafede ark var o saolsun her zamna silver pre alıyo tabi presi benim oluyo ama çıkan trina filan ona veriyorum yani benim için sorun yoq içim ferah
quote:
Orjinalden alıntı: DoLZ
Ne telekomu bea. pAra verip oynuyrsunuz. En eski oyunlardan biri hala adam gibi serverlara gecemediler. Wow'da Gw,2de,Hero'da niye yoq lag? TT bunlara torpil mi yapıyor. BASBAYA ADAMLARIN SERVER KOLPA VE SİZ HALA PARA VERİOSUNUZ
kaç kere WoW,GW2 falan oynadın
Arkadaşlar TTnet'in çok fazla şuçu yok , Tek sorun K.O'nun serverlarinin güzel olmamasi.
Ayni bilgisayarimdan , ayni netimden 2 oyunu birlikte oynuyorum.
Wow'da hiç lag yok , dc yok. Ama K.o da var.
Bana kalırsa insan gunluk 50 ykr cimrilik yaparak kendine işkence yapmamalı. Yarın okula gittiginde simidinin yanına ayran alma. Almada su topiclerden kurtulalım ! Sen pre alma kardesim. Kendini seven adam bu oyunu oynamaz ! Yada paşa paşa gider premium unu alır. Alıcak adam her türlü alır ! Ben pre alcam ama kredi kartım yok diyosan gidersin kesn le alırsın ! Cok mu zor ya? Aylık 13 ytl ! Gunde 50 ykr bile !! Yeter bıktım ya !
quote:
Son 1 aydır bu oyunda katlanılamayacak seviyede dc lag bug vs var. Pre li arkadaşlar para verip oynamak istiyor ama durumları bizden farklı değil. Para verip presizler ile aynı durumda olmak canınızı sıkmıyor mu yaf?
İkinci bir olay... Biz milletçe tepki vermesini bilmiyoruz. Oyun dc lag bug koxp vs vs şeylerden arındırılmıyor ve millet olarak hala pre almaya devam ediyoruz ( not:ben hiç almadım almayı da düşünmüyorum). Son bir aydır oynadığınız ( yada oynamaya çalıştığınız) bu oyun için PARA vermeye değer mi? PRE ALMAYIN ARKADAŞLAR. Herkes tepkisini göstersin. Belki bu şekilde oyunu bi parça oynanır hale getirirler.
ben her ay düzenli olarak premiumu mu alırım.(BRONZE) yazları ise (2 ay) SİLVER, ağustos ta ise [GOLD,(çünkü ağustosta hergün ewdeyim gold ii gider)]
zaten ben ist dışında olsam da parayı garanti banka hesabıma yatırırım abim istten çeker KESN sistemi ile Asosnetten alır. (click buy dan almam başım çok yandı) her ay aldım için 1 günün hesabını yapmıorum. aman şu günüm boşa gitti zarardaım falan die düşünmem. char alıp satarım yazlarıda
Bence forumlarda son günlerde çok gereksiz tartişmalar ve fazla topic oluşumu olmaya başladi
herkes 1 tane premium konusu fln açio buna bir dur demek gerek
Ya bi laf vardı;
1 deli taş atmış kuyuya 40 akıllı çıkaramamış _____gibi bişey di sanırım anlıcanız bırakın kendi halinde
O arkadaş kas yapsın biras!!
ben topici acan arka katılıyorum k2 gibi bi şirket kendi oyunu k.o nun sorunlarına cozum bulamıyor
quote:
Orjinalden alıntı: DarkRemuS
quote:
Eğri oturalım dogru konuşalım. Kimse Pre almadıkça sen bu oyunu oynayabileceğinimi sanıyorsun
Edit : Yazım yanlışı
Ben bu PRE ALMAMA olayını sürekliliğe dökün demiyorum ama. Sadece tepkimizi gösterelim oyun oynanır bir hal alsın diyorum. Bu şekilde hem PRE lisin hemde doğru düzgün oyun oynayamıyorsun. Daha iyimi oluyor? Oyun düzelene kadar PRE almayın diyorum. VERDİĞİNİZ PARALAR BOŞA GİDİYOR ŞU ANDA ARKADAŞLAR
quote:
Orjinalden alıntı: olcay34
Ya bi laf vardı;
1 deli taş atmış kuyuya 40 akıllı çıkaramamış _____gibi bişey di sanırım anlıcanız bırakın kendi halinde
O arkadaş kas yapsın biras!!
Akadaşlar HİÇKİMSENİN PRE ALIP ALMAMASINA KARIŞAMAM. Ben sadece DAHA İYİ BİR OYUN İÇİN TEPKİ GÖSTERELİM diyorum.
Kardeş ben kendi halimdeyim zaten. Kimsenin bırakmasına gerek yok. Yazdığın kelimeleri dikkatli seçersen iyi olur seviye açısından. Ben burada kimseyi aşağılamıyorum. Seninde bu tür hareketler yapıp seviye düşürmeni istemem doğrusu. Hiçkimse birilerini sevmek zorunda değildir ama SAYGI DUYMAK ZORUNDADIR. Aynen benim sana saygı duyduğum gibi. Senin pre almana ne kadar saygı duyuyorsam sende benim presiz halime saygı duy.Tşkr ederim