Şimdi Ara

Pre plus + EXP Ticket Kullanım yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce charımın farmı bittiğinde 4-Week Gold Time Service Ticketi (100% experience bonus) almıştım fakat o zaman bende silver time premium vardı kullanamadım bu benim hatam.Benim merak ettiğim bu ticket aynı sp ticket gibi premium plusla birlikte basılabilirmi bu konuda tekrar hata yapmak istemiyorum.Bu yüzden kesin bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erc223

Arkadaşlar daha önce charımın farmı bittiğinde 4-Week Gold Time Service Ticketi (100% experience bonus) almıştım fakat o zaman bende silver time premium vardı kullanamadım bu benim hatam.Benim merak ettiğim bu ticket aynı sp ticket gibi premium plusla birlikte basılabilirmi bu konuda tekrar hata yapmak istemiyorum.Bu yüzden kesin bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Teşekkürler.

+1 benm de merak ettiğim bi konu bu...

• kullanılmıyor malesef premıum ile sadece sp ticket aynı anda kullanılır
  • kullanılır fakat daha iyi randıman almak için önce tekini bas arada 2 3 saat yap sonra diğerini bas ben öyle kullanıyorum aynı anda absarsan buna göre daha az geliyor denedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SneaR

kullanılır fakat daha iyi randıman almak için önce tekini bas arada 2 3 saat yap sonra diğerini bas ben öyle kullanıyorum aynı anda absarsan buna göre daha az geliyor denedi

Eminsin demi kardeşim ??
  • Kullanılmaz sadece exp ile sp ticket aynı anda kullanılır kullanılır diyenlere inanama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Escasmu]

Kullanılmaz sadece exp ile sp ticket aynı anda kullanılır kullanılır diyenlere inanama

ben premium plus + exp ticketi varya 1 aylık onu diyorum ?
  • up
  • arkadaşlar öncelikle konuya cevap veren arkadaşlara ilgisi için teşekkürler fakat bu sorunun bence 1 tane cevabı olmalı bir arkadaş ticketi açabilirsin demiş diğeri onlara inanma demiş mesele inanıp inanmamak değil bu yoruma yada tahmine açık bir konu değil ticket ya basılır yada basılmaz sizden ve diğer üye arkadaşlardan ricam şu bunu denemiş birinin kesin cevabını bekliyorum. Bana diyebilirsiniz sen kendin denesen olmazmı buda bir çözüm fakat bu ticket daha önce alınmış ve elimde duruyor aslında şu an pre plus çok gerekli değil ama eğer kullanılıyorsa sırf bu ticketi harcamak için pre plus alıcam mevzu bundan ibaret tekrar bu konuda net cevap bekliyorum özellikle forum yöneticilerinin sanırım bilgi durumu daha iyidir ancak bu şekildede bir çözüm olmazssa kendim paraya kıyıp denedikten sonra sonucu burada paylaşıcam belki bu sayede benden sonra bu ikileme düşen diğer arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz tabi ilk önce oyuna bi girebilirsem...

• hayır kesinlikle basılmaz.... basılır diyen varsa ispatlasın özür diliyim ama basılmazzzzzz... asla

@SneaR

sen dediğine inanıyomusun??? diyelimki basılıyo ispat???
  • Onları geçinde birisi bana SilkRoad torrent indirme linkini veya sitedeki linki verebilir mi?Ben giremiyorum siteye üyelik aldım ama download alanına girilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGoDFaTHERR

hayır kesinlikle basılmaz.... basılır diyen varsa ispatlasın özür diliyim ama basılmazzzzzz... asla

@SneaR

rakadaşım benim inanmama yada inanmam meselesi değil ki bu sen basılmaz diyosun bu doğru olabilir ma olmayabilirde sen denedinmi onu söyle pre plusla 78 silk olan sp ticket 4 haftalık basılıyo buda exp ticket sorun şu bu basılıyomu aynı sp ticket gibi yada sen denedinmi denemediysen söylediğin tahmin yada yorum olur eğer okuduysan bu konu yorum yada tahminle cevaplanamaz ama yinede teşekkürler
  • ben tahmin etmedim ve sana temin ederim ki basılmıyo... SONUÇ:BASILMIYO kesin...
    quote:

Orijinalden alıntı: erc223

quote:

hayır kesinlikle basılmaz.... basılır diyen varsa ispatlasın özür diliyim ama basılmazzzzzz... asla

@SneaR

rakadaşım benim inanmama yada inanmam meselesi değil ki bu sen basılmaz diyosun bu doğru olabilir ma olmayabilirde sen denedinmi onu söyle pre plusla 78 silk olan sp ticket 4 haftalık basılıyo buda exp ticket sorun şu bu basılıyomu aynı sp ticket gibi yada sen denedinmi denemediysen söylediğin tahmin yada yorum olur eğer okuduysan bu konu yorum yada tahminle cevaplanamaz ama yinede teşekkürler

• KULLANILMAZ tek cevap bu işte
  • quote:

@SneaR

ispat istiyorsan al ve dene ben dicemi dedim basılıyor ama basmana gerek yok çünkü basman senin zararına olacaktır 2 sini ayrı wakitlerde bas arasında 3 saat kadar zaman farkı olsn dc fln olrsn birleşmesin birleşince daha az geliyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: SneaR

quote:

@SneaR

ispat istiyorsan al ve dene ben dicemi dedim basılıyor ama basmana gerek yok çünkü basman senin zararına olacaktır 2 sini ayrı wakitlerde bas arasında 3 saat kadar zaman farkı olsn dc fln olrsn birleşmesin birleşince daha az geliyor çünkü

Resim koyar mısın?
  • Item Mall'daki ürünlerin açıklamasına baktığımızda şunların yazdığını görüyoruz:
    %100'lük sp ticketinde; "Can be used simultaneously with Gold/Silver Time Service" yani (yarım İngilizcemle anladığım kadarıyla) Gold veya Silver pre süresince kullanılabilir ki bunu hemen hemen hepimiz biliyoruz veya zamanında ikisini birlikte kullanmışsınızdır.
    Peki %100'lük exp ticketinde ne yazıyor derseniz; "Cannot be used simultaneously with Silver Time service" yani Silver pre ile birlikte kullanılamaz gibi bir anlam yükledim ben şahsen. Bu durumda %100'lük exp ticket gold pre ile kullanılabilir demek oluyor ki şayet öyle olmasaydı sp ticket'ta yazdığı gibi cümle sonunda "Gold/Silver Time Service" diyerek ikisini birden belirtmesi gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sano -- 14 Eylül 2009; 0:56:54 >
  • Atın şu SneaRı dışarı
  • quote:

www.silkroadonline.net ten alıntıdır..

Premium Gold Time Plus Price 290 Silk Quantity 1
    Description ** For 5 hours a day, you can get additional 100% exp.
    Phy. damage/Mag. damage 10% increase
    Phy. damage/Mag. damage 10% absorption
    Attack rating 10% increase
    Parry ratio 10% increase
    When enchanting items, chance of enchant success rate 5% increase
    When enhancing items, chance of enhance success rate 10% increase
    Str, Int stat +10
    When using stall, avatar stall can be used
    Premium quest can be proceeded (additional skill points can be obtained)
    [Special Bonus] PREFERRED GAME ACCESS (users can log into game during server traffic hours)
    ** A day is considered as 24 hours from the moment the item is used.
    ** Unused experience bonus time is valid only for the next day.
    ** Bonus experience time passes by only during battle.
    (Battle time refers to the 20 seconds from either attacking or being attacked by a monster.)
    How to use When the coupon is clicked, usage begins.
    Restriction Cannot be used simultaneously with Gold/Silver Time service.
    Can be purchased only with Silk.

Konuyu kapatabiliriz..

sano

o pre gelmeden öncede öyle yazıyordu demek istediği diğer ticketla yeni silver la kullanılamaz pre gelikten sonra değiştirmemişler, fakat prenin altında yazandan anlayabileceğimiz gibi kullanılmıyor 2 si birden, isteyenler deneybilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 14 Eylül 2009; 1:44:56 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.